A háromcsillagos színvonalú Hotel Helikon sport- és üdülőszálloda minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatási palettája egész évben aktív kikapcsolódást ígér.
Mi a téli szünetben Karácsony napjától voltunk ott 4 gyerekkel. Igazából mindennel elégedettek voltunk. Bőséges és finom ételeket kaptunk. Kellemes az úszómedence és a szauna. A Balaton még ködös időben is hangulatos.
Az étkezéssel ételekkel le a kalappal.Talán egy picike kifogás mivel az ötödiken voltunk a lift.AZ is csak felfelé mert lefelé sokszor lépcsőztünk.De öszeségében nagyon jó volt. Köszönettel Szamaránszkiné Piroska
Tetszett, hogy kérésünkre a fekhelyet széthúzták. A recepción udvariasan és szolgálatkészen tájékoztattak bennünket. Az étkezés kiváló volt. Egyszóval nagyon jó szájízzel jöttünk el.
Először voltam itt a feleségemmel, de olyan jól éreztük magunkat, hogy rendszeresen visszajáró vendégek leszünk. Nagyon szép volt a kilátás a Balatonra, jó volt a saját strand és napozó sziget. Erős szél fújt, igy nem tudtunk csónakázni, de lehetőség volt rá. A félpanziós ellátás szinte tökéletes, az ételek választéka és minősége teljesen kifogásta- lan.
A személyzet barátságos és kedves volt, a be és kijelentkezést, a számlarendezést gyorsan és szakszerűen végezték. A városközpont és a kikötő rövid sétával elérhető. Összegezve nagyon meg voltunk elégedve mindennel.
A szállodában töltött idő remekül sikerült, nagyon meg voltunk elégedve mindennel, nagyon szuper volt az a két nap amit itt eltöltöttünk. Egy ami hiányzott az a peuzsgő fürdő volt
Összességében nagyon jól éreztük magunkat a hotelben. A személyzet kedves,segítökész. A szoba kényelmes,a kilátás egyszerüen fenséges! Jó idö hiányában sajnos a strandszigetet nem nagyon tudtuk kihasznälni. A környék azonban gazdag látnivalóban. Nagyon ötletes az erkély megoldása,igaz kicsit körülményes az üvegfal elhúzása.
A liftek száma talän ami kevés,mivel teltház volt,sokat kellett várni. Az étkezés választékos és nagyon finom. Bátran ajánlom mindenkinek,aki ezen az áron nem 5* szolgáltatást vár.
A napozó sziget rendezetlen,a vízbe vezető lépcsők algásak, csúszósak balesetveszélyesek. Szükségesnek tartanám ezek rendbetételét. Az erkély ajtó szorul nehezen mozgatható. A hajszáritó nem működött. De természetes a 308-as szobára értendő.
A szoba hömérséklete.Egy klima kellemesebbé tudta volna tenni az ottartózkodást ebben a szokatlan melegben. A hotel bejárati része és az étterem belsöépitészeti kialakitása a számomra positiv meglepetés.Egyedi megoldások jo izlést mutat!
Júniusban voltunk az unokámmal,a Balaton partján van az erkélyünk a Balcsira nézett. Tiszta,kényelmes szobánk volt,az ellátás finom és sok féléből lehetett válogatni. Személyzet kiemelkedően figyelmes,ajánlatukra kis vonatoztunk,mese hajókáztunk és használtuk az uszodát,sport termet és egy retteneteset "billiárdoztunk" is.
Április közepén voltunk a férjemmel a szállóban, ahol nagyon jól éreztük magunkat. A hotel csak 3 csillagos, de ebben a kategóriában szerintünk kiváló ! Kedves személyzet,tisztaság, az elhelyezkedése szuper, gyönyörű a kilátás a Balatonra, közel a móló,strand, " eszem-iszom" sor, tökéletes.
A szobákban furcsa egy kissé az 1 "lépcső",biztos van oka, hogy így csinálták, de a vendég részére ez nem szerencsés megoldás. Az ételek finomak voltak, választék is volt. Az észrevételünk az, hogy vasárnap amikor még sok vendég volt reggel, sokkal nagyobb volt a választék mint hétfő reggel. Ha Keszthelyre akarnánk még menni biztos ezt a szállodát választanánk. Nem csalódtunk, mert a 3 csillag minősítéstől ennyit vártunk !