A Kakadu Wellness Hotel egyike a térség minden igényt kielégítő egész évben nyitva tartó leghangulatosabb családi kishoteleinek, mely kb 500 méterre van a Balatonparton épült új szabadstrandtól.
Negatívum: Az érkezés napján a medencékben nem lehetett fürdeni, mert sem a vizet, sem a légteret nem fűtötték fel. A kiírt 30-37 fok helyett esetleg 20 fokosak voltak a medencék. A wellness nem műkődött, és a szobában hidegebb volt, mint a folyosókon. Kiegészítő elektromos fűtést kellett kérnünk. A fürdőszobában nincs fűtőtest, ezáltal pl.
a vizes törölközőt alig lehetett megszárítani. A házirend szerint a medencéket este 10 óráig lehet használni, mégis 11-kor még a hangoskodó fürdőzőktől nem lehetett pihenni. A svédasztalos reggeli választéka szűkös, egyhangú. Pozitívum: készséges személyzet, jó vacsorák!
A személyzet nagyon kedves, és segítőkész. A Wellness részleg sokáig (22:00-ig) használható. A Balaton-part gyalog 10-15 perc séta, autóval pedig kb. 2 perc a Libás strand, ahol ingyenes a parkolás. A reggeli bőséges, svédasztalos. A vacsora 3 fogásból áll és minden nagyon finom volt.
Ami talán negatívum, hogy nincs szúnyogháló a szobában így a rengeteg szúnyog miatt nem lehet nyitott ajtónál aludni. Klíma van viszont elég húzós áron lehet igénybe venni.
A wellness részleg késő estig (este 10-ig, sőt szombaton éjfélig) való nyitvatartása szenzációs. Hangulatos volt a wellness este. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt.
Januárban voltunk így a Balaton viszonylagos közelsége nem volt pozitív a számunkra viszont a város központjától messze van. A félpanzió átlagos a reggeli naponta azonos de volt választék így is négy napra elegendő, a vacsora két féléből volt választék ami megfelelő volt.
A wellness részleg az ottjártunk alkalmából teljesen elfogadható volt úgy a vízminőség, hőfok valamint a szaunák használhatóságának figyelembevételével. A wellness környezete a sok virággal nagyon igényes jól eltalált. A személyzet udvarias volt .
Idén nyáron 5 napot töltöttünk családdal a Kakadu Hotelben. Érkezésünkkor nagyon kedvesek voltak a recepción és a személyzet minden tagja a többi napon is. A szobák tiszták, minden nap takarították. Az ágyak kényelmesek. Pozitívum, hogy egy kialakított, kis konyharészen hűtőszekrény és mosogatótálca is található.
A reggeli nagyon finom, bőséges a választék. A wellness részleg tiszta, karbantartott, akárcsak a kinti úszómedence is. Az udvaron gyerekeknek trambulinnal, csocsóval várják a kellemes kikapcsolódásra vágyókat. Nagyon kellemesen telt az 5 nap, jól éreztük magunkat. Hátránya, hogy a városi strandtól 2 km-re helyezkedik el. Reméljük, hogy jövő nyáron is a szálloda vendégei lehetünk.
A személyzet kedves, mosolygós, segítőkész volt. Húsvét előtt voltunk, a szálloda nagyon szépen feldíszítve várta az ünnepeket. Meg voltunk elégedve a wellness-szel is. A medencetérben csodálatos trópusi növények pompáztak. Az étkezéssel is maximálisan meg voltunk elégedve. Az ételek gusztusosak, jóízűek és bőségesek voltak. Nyugodt szívvel ajánlom másoknak is.
A szálloda tisztasága, felszereltsége jó volt. Az ajánlat és a nyújtott szolgáltatás nem fedte a valóságot. Az ajánlaton volt üdvözlő ital, de nem kaptunk. Az ajánlaton volt fürdőköpeny, de azt a tájékoztatást kaptuk, hogy nem olyan tipusu szobát rendeltünk, lehet kérni 800,- Ft-ért.
Igy a velness ugrott, hiszen a szállodában izléstelen dolog fürdőruhában szalad- gálni. A habos kakaót talán megbocsátanánk, de a többi csalódást okozott. Miért nem lehet tájékoztatni, hogy mégsem tud olyan szobát biztositani a szálloda, mint amit visszaigazoltak. Ja és az ár nem változott! ! ! !
Remek szilveszteri kikapcsolódás volt! 3 ejszakát töltöttünk a szállodában. Az ellátás jó volt, a szilveszteri vacsora és program szintén jó volt.Egy kicsi hátrány, hogy a medence vize nem volt túl meleg..
Kuponos vásárlással voltunk a szállodában,novemberben. Nagyon kellemes kis hotel,közel a strand,nyáron biztos még kellemesebb. A reggeli finom és bőséges,vacsorára két féléből választhattunk ami megfelelő adag volt,jó ízű. A wellness részleg nagyon kellemes,egyedül a nagyobb medence vize volt kicsit hűvösebb. A szoba,a tisztaság teljesen rendben volt. Csak ajánlani tudom.
Nagyon kultúrált kellemes hely,készséges személyzettel. Olyan érzésünk volt,mintha a horvát tengerparton lennénk. Elégedettek voltunk a félpanzióval,a szobával,egyszóval mindennel. Előszezonban voltunk,ajánlom mindenkinek főszezonon kivül is kiváló. Ennél bővebb értékelést nem szükságes adni,mindenkinek ki kell próbálni!