A Kakadu Wellness Hotel egyike a térség minden igényt kielégítő egész évben nyitva tartó leghangulatosabb családi kishoteleinek, mely kb 500 méterre van a Balatonparton épült új szabadstrandtól.
Tavaly voltunk a párommal a Kakadu Hotelbe. Azonnal beleszerettünk a kialakításába. Gyönyörű,hogy a medence körül nővények vannak. A szombati gyertyafényes fürdőzés meg szuper ötlet! Reggelit kaptunk a szálláshoz,ami bőséges és finom volt. Egyedül a víz hőmérséklete a medencékben lehetett volna kicsit több is.
Tiszta, rendezett, számomra kellemes csalódás volt az egész hely. Nem volt messze a balaton, a strand. Szép környezetben helyezkedik el. Mi teljesen megvoltunk elégedve.
Nyáron a párommal szerettünk volna elvonulni a világtól és kipihenni a fáradalmakat. A Hotel Kakadu mindent megadott ami nekünk ehhez kell. A személyzet elsőosztályú, az árak mérsékeltek, az ételek pazarok. Külön öröm volt egy szauna szeánszon is részt venni. Kritikaként egyedül annyit tudok mondani, hogy a mélymerülő nem volt eléggé hideg.
Kívülről mutatós a szálloda, de a szobák kissé lepukkantak. A zuhanyfülke elég rossz állapotban volt, az ajtaját se lehetett becsukni. Furcsa, hogy a szobákat a wellnes részlegen keresztül lehet megközelíteni. A jazzuzi szép és tágas volt, de a vize lehetett volna melegebb. A szaunán időkapcsoló van, ezért rohangálni kell szólni, ha kikapcsol.
2éjszakát töltöttünk el a Hotel Kakaduban. Nagyon jol ereztuk magunkat,csendes nyugodt környezetben. Jól volt nagyon,de legközelebb nem 2napra fizetünk be! Köszönjük Kakadu
A személyzet minden tagja kedves, figyelmes és nagyon segítőkész volt. Az itt felszolgált vacsora nagyon ízletes volt. Igazán gyerekbarát a hotel, kényelmes volt az elhelyezés.
Páromnak volt születésnapi meglepetés a hétvége, amit a Kakaduban töltöttünk. A szálloda megtalálása kicsit nehézkes volt, de legalább fokozódott a meglepetés, hogy vajon hová megyünk. . . :)Családias hangulatú, egyszerű, de tiszta környezet fogadott bennünket. A személyzet barátságos, az ételek finomak és bőségesek voltak.
A wellness részleg átlagos, de romantikussá tette a nem nagy zsúfoltság és a pezsgő, amit magunknak szervíroztunk. :) Örültünk az ajándék masszázsnak, hozzáértő kezek kényeztettek bennünket. A nem nagy tömeget kedvelőknek jó szívvel ajánljuk, de az ár-érték aránya nem biztos, hogy visszacsalogat bennünket.
Figyelmes,kedves vendéglátás,bőséges ízletes reggeli,háromfogásos vacsora. Szuper a szakács!!! A személyzet úgyszintén. Tisztaság,kényelem. A wellnes részleg tökéletes. Csak ajánlani tudom.
Összességében kimondottan jól éreztük magunkat, különösen a fogadtatás, elhelyezés volt szuper; tetszett a Hotel egésze. Tartózkodásunk alatt az ellátás, a szilveszteri buli (azon belül is a fáradhatatlanul játszó zenekar) jó volt.
Sajnáljuk, hogy az új év első estéjére kissé megfáradt a személyzet, a programban beígért "éjszakai pezsgőfürdő party" értelmezhetetlen és értékelhetetlen volt, a jakuzzi műszaki állapotán, a víz tisztaságán javítani kellene.
Párommal ketten egy ajándék utalvánnyal foglaltuk le a szállást. Már az első kellemes meglepetés volt, hogy 12 órakor el lehetett foglalni a szállást, úgyhogy korán érkeztünk, hogy a pihenés minden pillanatát élvezzük. Nagyon gyorsan megkaptuk a szobánkat, ami tiszta volt,és 5 lépésre a wellnes résztől.
Infra szauna, szauna, gőzkabin, merülő medence valamint szolárium van az alsó szinten. A wellness szinten van egy beltéri medence, és jakuzzi. Nagyon kellemes trópusi környezetet varázsoltak a növényekkel, jót pihentünk a pálmafák alatt. A tisztaság itt is megfelelő volt, este 22 óráig lehetett ezt a részleget használni, hangulatos világítás volt este. Masszázst is igénybe vettük, nagyon jó a masszőr hölgy. A félpanziós ellátás tökéletes, nagyon bőséges svédasztalos reggeli, és menüválasztásos vacsora , minden nagyon finom, ízletes. A személyzet nagyon kedves és előzékeny volt. Kaptunk kedvezményes belépőket a Festetics kastély 5 kiállítására, a Balatoni Múzeumba, és a Marcipán Múzeumba. Kedves gesztus volt, ki is használtuk.