A Kakadu Wellness Hotel egyike a térség minden igényt kielégítő egész évben nyitva tartó leghangulatosabb családi kishoteleinek, mely kb 500 méterre van a Balatonparton épült új szabadstrandtól.
A személyzet kedvessége, hozzáállása, segítőkészsége kiváló volt és felülmúlta eddigi tapasztalatainkat. Az ételek nagyon finomak voltak. Meglepetten tapasztaltuk, hogy nem 350 m-re található a szálloda a parttól. Kissé zavaró volt, hogy a fürdő részen átjárnak, akár utcai ruhában is a vendégek.
Kettesben voltunk a férjemmel és nagyon tetszett nekünk. A reggeli finom volt és bőséges. A személyzet nagyon barátságos,udvarias és segítőkész. A szoba tiszta és kényelmes volt. De ami a legjobban tetszett az a wellnes. A medence nagyon szuper és a gyertyafényes pezsgőfürdőzés szuper volt. A masszőr hölgy nagyon kedves és nagyon ért a munkájához. Az egész hely szuper
A hely tiszta,barátságos vendég barát. Nagyon jól éreztük magunkat. Az ellátás tökéletes volt. Azt kaptuk az árért amit szerettünk volna! :)Külön kiemelném a svédasztalos reggelit ami gazdag kínálatú volt! A Balaton távolsága is elfogadható volt,valamint a közelben több supermarket is található. Szívesen ajánlom ismerőseimnek ezt a helyet,mert nem fognak csalódni !
A wellness rèszleg a medencékkel nagyon jó,az egész hotelben tisztaság volt. Az alkalmazottak segítőkèszek,szimpatikusak,bár az étkezésnél lehettek volna figyelmesebbek és előzékenyebbek,mert elèg nagy volt a fejetlenség. Tovàbbá nehezményeztem,hogy amikor dohányozni szerettem volna akkor mindig 3 emeletet kellett fel-le másznom a kijelölt helyig.
Sajnos nem voltam tisztában azzal,hogy vannak erkèlyes szobák is,erre az elején felhívhatnák a vendégek figyelmét. Ami mèg nagyon zavaró volt,hogy víznyomás szinte alig van,ez megnehezítette a fürdést és a tisztálkodást. Az apró kellemetlenségeket leszámítva jól éreztük magunkat és szívesen megyünk màskor is.
Kellemes, családias környezet, tisztaság és finom ételek vártak bennünket.A személyzet nagyon kedves, szolgálatkész volt. A szoba kényelmes. A városközponthoz közel esett,gyalog is be lehetett sétálni.Élveztük a wellnesst, főleg a szaunát és a pezsgőfürdőt.Egyszóval, remekül éreztük magunkat!
2013 márciusában voltam itt, felejthetetlen élmény! Kiváló az étterem, a szobák tiszták,igényesen vannak berendezve. A wellnes részleg és a medence, jakuzzi is eszméletlen gyönyörű. A képeken is kátható díszek csodálatos élményt nyújtanak! Életem eddig nyaralásai közül ezzel voltam a legjobban meg elégedve.
Nyáron kiruccanás céljából Keszthelyre esett a választásunk. A Hotel Kakadu- ban szálltunk meg. Azt hiszem ez volt az egyik legjobb választásunk. . :) Nagyon szép a környezet,családias hangulat,a személyzet tökéletesen végzi munkáját,barátságosak, segítőkészek, a tisztaságra se lehet panaszunk,kényelmes,hangulatos szobák.
Na és a wellness,. . . . az maga a tökély. Minden ismerősünknek ajánljuk azóta is. Mindenképp szeretnék jövőre újra igénybe venni a Hotel szolgáltatásait. Köszönjük!
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt párommal ! Mindenkinek bátran ajánlom aki szereti a családias hangulatot! Az ételekben nem találtunk kivetni valót, és a személyzet is nagyon aranyos volt! A wellness részleg is szuper volt. Előnye ,hogy a Balaton kb 5 percnyi sétára van a hoteltől. Ha tehetjük még biztosan ellátogatunk ide!
Tavaly voltunk ezen a helyen, ahova azóta is visszavágyódunk! Tudunk mihez viszonyítani wellnesst illetően, azt kell írnom, hogy itt éreztük a legjobban magunkat eddig. 4 csillagos hotelt lepipált szerintünk, egy részt azért, mert a jaccuzi szinte tökéletes és a mellette lévő úszómedence. Ami a legjobban megfogott minket igazán, az a környezet, ami itt található.
Tele pálmákkal, gyönyörű növényekkel, amitől bármilyen helyiség egészen más lesz. Természetes fény, eltolható üveg ajtó választ el minket a gyönyörű kerttől. A szoba is nagyon szép volt, erkéllyel, tisztaság mindenhol, személyzet nagyon kedves, kivéve pont az egyik tulajdonost, éppen ő nem volt előzékeny, de igazán nem érdekes, látszott, ki az alkalmazott, ők mind nagyon kedvesek voltak. Este talán még gyönyörűbb a wellness részleg, a medencében mindenféle fények voltak, igazán kellemes volt itt koktélozgatni, amit még oda is hoztak nagyon kedvesen. A tetőterasz és a panorámalift is lenyűgöző, csodás kilátással. A reggeli tökéletes volt, a félpanziós vacsorát pontoznám le, semmi különös nincs benne. Az elhelyezkedését illetően, aki nem kocsival érkezett, egy hosszabb menetelésre van a Balaton, kicsit érdekes volt nap mint nap akár többször megtenni ezt az utat, de szeretünk sétálni (rossz idő esetén ez mondjuk kellemetlen. Mindenkinek ajánlom ezt a szállodát, aki szeretne gyönyörű környezetben kikapcsolódni! ! !
A személyzet rendkívül kedves és figyelmes volt velünk! ! ! A családi szoba kényelmes, szép volt, és meglepetésünkre teljesen klimatizált is! A wellness rész tiszta és hangulatos, hosszú nyitvatartási idővel, az udvaron sokféle hasznos szórakozási lehetőség várt minket. Nagyon praktikus a panoráma lift. Nagyon jól éreztük magunkat és köszönjük, hogy ott lehettünk!