A Kakadu Wellness Hotel egyike a térség minden igényt kielégítő egész évben nyitva tartó leghangulatosabb családi kishoteleinek, mely kb 500 méterre van a Balatonparton épült új szabadstrandtól.
A wellness részleg késő estig (este 10-ig, sőt szombaton éjfélig) való nyitvatartása szenzációs. Hangulatos volt a wellness este. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt.
A férjemmel három éjszakát töltöttünk el a hotelben! A személyzet nagyon barátságos és segítőkész volt! Az ételek finomak és bőségesek voltak! A szobából egy jó matracot és egy szúnyoghálót hiányoltunk az ajtóról. A wellness részleg szuper volt, a jakuzzinál egy figyelmeztető tábla elkelne a lábak lemosása miatt!
Januárban voltunk így a Balaton viszonylagos közelsége nem volt pozitív a számunkra viszont a város központjától messze van. A félpanzió átlagos a reggeli naponta azonos de volt választék így is négy napra elegendő, a vacsora két féléből volt választék ami megfelelő volt.
A wellness részleg az ottjártunk alkalmából teljesen elfogadható volt úgy a vízminőség, hőfok valamint a szaunák használhatóságának figyelembevételével. A wellness környezete a sok virággal nagyon igényes jól eltalált. A személyzet udvarias volt .
Jól megközelíthető helyen van , a nagy strandtől egy kicsit messze , de közelebb van egy kisebb strand is . A belváros , a látnivalók kb 25 perc sétával elérhetők . Egy családi kétszobásban voltunk , hárman . A nagyobb szobában egy dupla ágy, ami nekünk ( kemény ) kényelmes volt , síkképernyős tv komód , éjjeli szekrény , íróasztal .
A kisebb szobában két kihúzható kanapé, éjjeli szekrény síkképernyős tv . Volt egy nagy , hűvös erkély, bútorokkal . Az előszobában hűtőszekrény , a fürdőben zuhanytálca, hajszárító ,és bidé is van. A szobákban elegendő hely a pakolásra , szekrény , polcok , fiókok . A szobák padlószőnyeggel vannak borítva . A vacsora nem volt túl jó . A párom fokhagymás tarját kért , amin egy kb 5 cm-es zsír lifegett . Mi a lányommal salátát kértünk , amin pörkölt szaft szerű volt csorgatva , és a csirkehús is rágós volt . A fürdőben nincs hely pakolni , (jó lenne egy kis polc , ahová le lehet tenni a ruhákat, sajnos sok helyen erre nem gondolnak )Az erkélyajtó küszöb nagyon magas , sajnos mindhárman belerúgtunk . Az igért üdvözlőitalt nem kaptuk meg.
Remek szilveszteri kikapcsolódás volt! 3 ejszakát töltöttünk a szállodában. Az ellátás jó volt, a szilveszteri vacsora és program szintén jó volt.Egy kicsi hátrány, hogy a medence vize nem volt túl meleg..
Kuponos vásárlással voltunk a szállodában,novemberben. Nagyon kellemes kis hotel,közel a strand,nyáron biztos még kellemesebb. A reggeli finom és bőséges,vacsorára két féléből választhattunk ami megfelelő adag volt,jó ízű. A wellness részleg nagyon kellemes,egyedül a nagyobb medence vize volt kicsit hűvösebb. A szoba,a tisztaság teljesen rendben volt. Csak ajánlani tudom.
Télies időszakban voltunk kuponos vásárlással a szállodában, de idén ismét tervben van, az élmény, ahogy a gyertyafényes, meleg fürdőből az üvegablakon át a hószállingózást nézi a félhomályban, az valami szuper. A reggeli finom, bőséges, és gondolom nyáron is egy másik fajta kisugárzása van, de én maradok a téli Balatonnál és a Kakadu-nál. :)
A hotel alapjába véve nagyon kellemes és családias hangulatú volt, a wellness részleg is felszerelt volt mindennel. Alapjában véve jól éreztük magunkat, azonban az alvás rendkívül kellemetlen volt számomra, ugyanis nagy hőség uralkodott a szobában, sem klíma nem volt, sem pedig egy ventillátor, 27 hetes kismamaként ez engem nagyon megviselt, úgy tudtam elaludni, hogy vizes törölközőbe csavartam magam.
A klíma beszerelését mindenképpen ajánlanám, ugyanis nagy hőségben a vendégek kellemetlenül tudják magukat érezni, így nem kellemes az alvás sem. Pihenni mentünk a hotelbe, de kialvatlanul érkeztünk haza, igazán csak otthon tudtam kipihenni magam. Az étkezésnél nem volt nagy választék, az ételeket illetően, hiányoltam, hogy nem svédasztalos volt a vacsora, hanem 2 féle menüből lehetett választani, kismamaként szívesebben vettem volna, ha kedvemre válogathatok az ételekből, mert terhesen meg van határozva, miket lehet enni, és milyen ételek nem ajánlottak. Reggelinél az volt rossz, hogy amit elkapkodtak más vendégek, abból a többieknek már nem jutott, nem pótolták, pl. kétszer is szerettem volna enni kakaós kalácsot, de erre nem volt lehetőség, mert lemaradtam róla.
Kis családi vállalkozáshoz képest tényleg lenyűgöző, hogy minden lehetséges kényelmet megpróbál becsempészni a falai közé. Egy a képeknél a valóságban jóval kisebb, és elég szokatlan helyen elhelyezett wellness részleg, egy kétszemélyes gőzkabin, egy három-négy személyes szauna, infra szauna, három eszközből álló fitness részleg, szóval mindenből van egy kis ízelítő.
A szobák kicsik, de kényelmesek. Hajszárító, hűtő, szappan, tusfürdő, minden bekészítve. Az étel hibátlan, a környék csendes, az alkalmazottak kedvesek. Gyertek bátran.