A jacuzzinál kiírták, h karbantartás, aznap 16 órától. Vasárnap volt, amikor érkeztünk. Értem, h sokan ilyenkor már hazamennek a hétvégéről, de sztem lehetett volna ezt hétköznap végezni. Úgyhogy aznap gyorsan 1/2 órát tudtuk használni érkezés után. Másnapra megvolt a karbantartás - ami egyébként egy sima vízcsere volt ! ! ! ! Örültünk, mivel rossz volt az idő, esős. S mivel jacun kívül egy kisebb úszómedence volt, meg szauna, nem vágytunk a hideg vizű úszómedencébe, s így a szaunát variáltuk a jacuval. . . volna. Mindennel előre kellett szólni, h használnánk. Érthető, 2-en voltunk a wellnessben. Ámde már a délelőtti wellnessbe érkezéskor közölték kb 1/4 10-kor mondjuk,h: " Egészig megy. "
Nem, nem addig megy és aztán majd újraindul, meg automata, nem. Addig megy most és aztán jó lenne, ha nem jönnénk - ezt éreztették. S valóban így is volt. A nő, aki manuálisan kezelte a jacut, leállította, azt sem mondta, bocsika. Délután voltunk oly merészek, h megkérdezzük, használhatjuk-e a jacut? Mondták igen, de kb 40 percet. Így, kerek perec, semmi sajnálom. Használtuk is, de aztán leálították. Most viszont még a fáradtságot sem vették, h szóljanak előre, h mikor, meddig. . . . Annyira spórolnak tán a működésével - nekünk ez jött le. Amúgy cellux-szal (! ! ! ! ) volt betapasztva a fal egy jelentős része és több kisebb a lépcsőházban. S voltak egyéb hiányosságok is, ami pancser, olcsó és nem illő egy hotelben. Meg kopottas a bútor. Ezek engem nem igazán érdekelnek, amíg nem veszélyes és ahhoz mérten kell érte fizetni. Itt az árért picit többet vártam.