A Kincsem Wellness Hotel a Bakony kapujában, Kisbéren, az M1-es autópályától 18 km-re a 81-es főút mellett található.
Huszonhat kényelmes szobával, minden igényt kielégítő wellness részleggel (szómedence, gyermek medence, pezsgőfürdő, merülő medence, kültéri medence (májustól októberig), finn szauna, gőzfürdő, aroma kabin, fitneszterem), a magyar és a nemzetközi konyha ételkínálatával, gyermekbarát szolgáltatásokkal, masszázslehetőséggel várja a pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeit.
Már az első benyomásunk nagyon pozitív volt. Nagyon kedvesek voltak, szinte családias volt az egész környezet. Az ételek kifogástalanok, bőségesek voltak. Minden ragyogott a tisztaságtól. A környéken sok látnivaló van. Mi igazán nagyon kellemes élményekkel gazdagodtunk.
A szálláshely tökéletesen hozta az elvárt szintet, a leírás tökéletesen bemutatta a szállást. A szoba(inkább lakosztály) fantasztikus volt az egész családnak. A Wellness részleg tiszta és megfelelően felszerelt. A személyzet kedves, barátságos és mindenben segítőkész volt. Ugyan nem éreztük hátrányát, de a személyzet egy-egy tagja több szerepkört is ellátott.
A téli időszakra tekintettel nem volt jelentősége, de látszik, hogy a kert még nem készült el. Amennyiben tavaszra az is elkészül és az épület színvonalát fogja követni, akkor a környék egyik igazi kincsévé válik a Kincsem Hotel. Köszönjük a vendéglátást!
Udvarias, mindenre kiterjedő személyzet és kiszolgálás, hangulatos szilveszter élőzenével és tánccal. A wellness fürdő mellett még belefért két kirándulás is Csóka-kő és Csesznek várához is. Kellemes kikapcsolódásban volt részünk!
2 éjszakát töltöttünk a Hotelben. Szép,rendezett,kényelmes szobák. Kiváló Wellness részleggel,jakuzzi,medence,szauna,stb. Félpanziós ellátással voltunk,svédasztalos reggeli és vacsora volt. Az egyik este 6 féle borkóstolóval és utána táncos mulatsággal. Kedves személyzet. A kiszolgálás pazar.
A wellnes részleg és az ételek kifogástalanok voltak. A nyugalmunkat a szomszédos tüzép telep zaja és az irdatlan nagy kamion és autó forgalom zavarta ami a főúton elhaladt éjjel-nappal. A fürdőszoba modernizálásra szorul, a wifi gyenge volt és egy játszótér is jó lett volna nem csak a trambulin és a lengőteke.
A KINCSEM Hotel szobájában hiányoltunk egy klíma berendezést, sajnos a ventilátor nem hűtött igazán. Az éttermek ajánlatából kipróbáltuk a Bakony és az Aranyfürt éttermeket nagyon meg voltunk elégedve mindkettővel. A Kincsem Hotel reggeli és vacsora is finom volt mind a két napon.
Kellemes környezetben nyugodt szálláshely jó konyhával, nagyon udvarias személyzettel! Családi találkozót rendeztünk itt kb 30 fővel. A társaság csecsemőtől a nyugdíjas korosztályig felölelte az egész családot. Mindannyian jól éreztük magunkat. A szobák nagyon kényelmesek voltak, a pótágy igényünket is készségesen kielégítették.
5 napot tartózkodtunk a itt. A szálloda a főút mellet helyetkedik el, de a szobánk a parkra nézet, tágas térrel, nagy terasszal, sarokkáddal felszerelt. Wifi jól fogható minden részén a szallodának! Wellness részleg nagyon jó! Ételek kínálatban, ízben igényesek. Udvari játszótér homokozó, trambulin, lengőteke, nagy medence van. Kutyus is vihető. Mi nagyon jól éreztük magunkat!
Általában nagyon jó a véleményünk amit fent megírtam, de nem ártana a fürdőszobában több polc, főleg a zuhanyzó-fülkéban nincs hova tenni a tusfürdőt,sampont. Köszönjük nagyon jól éreztük magunkat.Üdv. Bánháziné.
Gyermekeimmel töltöttünk el egy hetet a hotelben,a személyzet nagyon kedves,a konyha nagyon megfelelt az ízlésünknek,a választék is bőséges volt.A medencék a kánikulában tökéletes frissülést adtak.