A Kincsem Wellness Hotel a Bakony kapujában, Kisbéren, az M1-es autópályától 18 km-re a 81-es főút mellett található.
Huszonhat kényelmes szobával, minden igényt kielégítő wellness részleggel (szómedence, gyermek medence, pezsgőfürdő, merülő medence, kültéri medence (májustól októberig), finn szauna, gőzfürdő, aroma kabin, fitneszterem), a magyar és a nemzetközi konyha ételkínálatával, gyermekbarát szolgáltatásokkal, masszázslehetőséggel várja a pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeit.
2 kisgyermekkel töltöttünk el 3 napot a hotelben! Mindennel abszolút meg voltunk elégedve! Az ételek egyszerűek voltak, de nagyon nagyon ízletesek! Kinti-benti medence, játszósarok a gyerekeknek, játszótér a kertben, szuper! A gyermekeim a " bugyogó vizet" élvezték, a homokozót, és a kuglit a legjobban!
Szuper kirándulóhely Csesznek( ingyenes belépővel a hoteltől) , A western falu CSászáron, és gyönyörű a tava is Kisbérnek! Mindent összevetve csodásan éreztük magunkat! Ajánlani fogjuk másoknak is! Talán egy észrevétel: a gyermekmedence lehetne melegebb vizü!
Több alkalommal is jártunk itt a párommal. Nagyon szép helyen van, a környéken rengeteg programlehetőség,látnivaló van!A táj gyönyörű, nincs is messze Budapesttől, a Bakony szívében található.A szoba abszolút megfelelt minden elvárásunknak-sőt!-azon túl is!!!A személyzet barátságos, az ellátás pazar!
Kisbéren pihentünk családommal, és a Kincsem hotelben szálltunk meg. Standard szobát kértem, felszereltségben (TV, hűtő) standard volt, de hatalmas, amit kaptunk. Nagy sarokkáddal, nagy szobával, szép, faragott bútorral, ez már kicsit Superiorba hajlott. A wellness részlegük nagyon jó: úszómedence (nem jéghideg), pezsgő medence, szaunák,kisebb fitness részleg, masszőr.
. . Gyerekmedence is van, a kisgyerekekre is fel vannak készülve gyereketetővel, játszó sarokkal. Az ételeik egyszerűek, de finomak voltak, a személyzet kedves. Látszik pár helyen, hogy már nem a legújabb az épület (kiégett villany, kopottas szőnyeg), idővel talán felújítják. Külön tetszett, hogy a vízminőséget napjában többször ellenőrzik, mindig jelen van valaki a wellness részlegen. A szálloda a város szélén található, egy étterem van közel, ha a helyi nevezetességeket megnéznénk, érdemes autóval indulni.
Családdal jártunk ott születésnapot ünnepelni. Kellemes volt a fogadtatás. Frissen festett szobák, még néhol a lámpák hiányoztak de ez volt a legkevesebb. A reggeli, vacsora részünkre megfelelő és kiadós volt. A wellness részleg páratlan élményt nyújtott. Apartmant kértünk és kaptunk nagyon jó beosztása volt a szobáknak , a fürdőszoba nagy sarokkáddal lett berendezve-szuper jó! Összességében nagyon jól éreztük magunkat.
Kényelmes szoba, maximális kiszolgálás, figyelmes személyzet.Az ételek nagyon ízletesek voltak, de hiányzott a vacsora választékból a szárnyasból készült étel. Az ágyon nem volt ágytakaró ami megnehezítette a napközbeni pihenést, mert a székek kényelmetlenek. Ezek ellenére nagyon jól éreztük magunkat!
3 éjszakát töltöttünk a szállodában két gyermekünkkel. A személyzet nagyon kedves, a szoba kicsit régimódi, de tiszta, az ételek finomak (nem volt túl változatos, de 3 éjszakánál ez még nem volt zavaró). A wellness és a külső medence illetve a nagy, zöld szabad terület szuper.
Az egyetlen negatívum, hogy a gyerekmedence vize nagyon hideg, így az összes gyerek mindig a jacuzzi kellemesen meleg vizében lubickolt. . . Jól éreztük magunkat, köszönjük!
Mi most voltunk első alkalommal itt,Valenti hétvégére. Jól éreztük magunkat,szuper hely -ajánlani tudom,aki pihenni,kikapcsolódni vágyik. Nyugodt környezet. Három éjszakát töltöttünk ott. Az étteremben a kiszolgálás és a finom ételek,kiválóak ! ! ! A wellnes részlegben a szauna is kiválló. Biztos visszatérünk majd ide a közeljövőbe.
Minden tökéletes volt ,nagyon jól éreztük magunkat .A személyzet barátságos és segítőkész .Tisztaság ,szobák minden rendben .Étkezés változatos ,házias ízek .Welness-a herbárium kicsit hiányos,de lehet erről a vendégek is tehetnek ... Bárkinek szívesen ajánljuk ,szeretnénk még vissza térni .
Kellően udvarias figyelmes személyzet.Remek magyaros ételek jó színvonalú kiszolgálás. A beltéri uszoda csodás tiszta,a víz hőmérséklete is kiváló! A szoba kellően tágas a vizes blokk is.A szobabútorok és tartozékok apró javítást ill a plüsss huzatok lassan cserét igényelnek, érdemes lenne rá gondot fordítani.