Mint már régebbi értékelésben írtam,hogy többször megfordultunk már az étteremben. Legutóbb egy évvel ezelőtt. Most újra elmentünk. Fel voltunk készülve a késői kiszolgálásra. De. . . . Csoda történt,ahogy helyet foglaltunk már érkezett is a pincér. Nem volt vele gond. A megrendelt ételek finomak voltak és bőségesek.
Már voltunk itt régebben, akkor is négyen voltunk, ezért választottuk újra ebédhez ezt a vendéglőt és a hosszú fütty 4 személyes tálat. Minden a várakozásnak megfelelő, az étel nagyon ízletes, csak a mennyisége ért meglepetésként. A képen jól látható a különbség. Az ára természetesen ugyan az mint pár évvel ezelőtt.
Tegnap itt terveztük az ebédet. Mikor megérkeztünk 3 asztalnál ültek. Mi voltunk a 4-dik. Nem sokkal utánunk jött még 3 család. Őket egyből étlappal fogadták az asztalnál tőlünk meg azt sem kérdezték meg, hogy mit keresünk itt. Pedig 3 pincér "sürgött forgott" :(. Jó 20 percnyi ücsörgés után felálltunk és távoztunk, a pincér ott állt, azt sem mondta, hogy fapapucs :).
Az utánunk jövő 3 asztalnál már itták az italokat és az ebédet is megrendelték. . . Ide biztosan nem fogok még egyszer elmenni bármennyire is dicsérik itt. . .
Hétköznap jártunk a párommal az étteremben, ebédidő után picivel. A berendezés számunkra nem eklektikus hanem kaotikus volt. Fogadni nem fogadott senki a pultnál kellett várnunk egy ideig mire találkoztunk a felszolgálóval.
Leültünk, étlap kicsit fantáziátlan, nehezen választottunk végül is csak két levesnél maradtunk Vadragu leves (véleményem szerint nem vadhúsból készült, hanem marhából) és Hagymaleves cipóban (leves ok, cipó oké), kenyérrel nem tudtak szolgálni a levesem mellé csak toast kenyérrel. 2200Ft két üdítővel, visszaadni még ötezresből sem tudtak, így apróból kellett összeszednünk, mert sokan voltak (rajtunk kívül egy asztal volt? ! ). Nem hiszem, hogy újra betérünk. . .
Kellemes kirándulást követően egy csütörtöki napon tértünk be a vendéglőbe, jól megéhezve. Levest, kétszemélyes tálat és desszertet rendeltük. Nagyon ízletes volt az étel, a tálalás esztétikus, a kiszolgálás pedig udvarias. Ráadásul mint a végén kiderült az Őreg Morgóban minden csütörtök "torkos csütörtök"-nek számít a tálakat féláron féláron adják.
Valtig allitjak hogy a nutellas palacsintaba nutella van pedig nem az eredeti nutella van benne. Se a telefonos sem a manager kototte az ebet a karohoz eleg pofatlan stilusba. Es mindezt 1500-ert. Ez verlazito!Tobbet biztos nem rendelek toluk. Amugy sem a pizzajuk nem nagy szam es a varakozasi ido is vicc.
Évek óta szemezgettünk már a hellyel,most spontán eljöttünk vacsorázni. Nem csalódtunk benne ,bár az adag lehetett volna kicsit nagyobb. A kiszolgálás, a hangulat és a hely pont megfelel az igényeknek. A kv mellé automatikusan hozzák az édesítőszert, ami nem sok helyen divat.
Koszos pohár és evőeszközök, bunkó személyzet, egészen pici adagok, a gulyásleveshez valamiért nem magától értetődő a kenyér, se a túrós derelyéhez a tejföl.
Kellemes hely, bar elegge eklektikus! Ez vonatkozik a berendezesre( nehol csaladias, kandallos, masik teremben szoci retros"elegancs". Az etelek is ilyenek! Ki lehet fogn kivalot, de amikor a halas tobbszemelyes fatalat szalas savanyu kaposztaval hoztak ki ,akkor megdobbentunk.... Ha jo napjuk van, akkor egesz jo program lehet....