Hangulatos kisváros központban a szállóval. Udvarias, segítőkész személyzet. Kiváló konyha, finom ételek. Tiszta, felújított gyógyfürdő. Nagy tudású, kiváló masszőr.
A személyzet minden tagja nagyon kedves és készséges volt. Na és csinos! Jobbá tehetné a szállást, ha a szoba szellőzése megoldott lenne. A fürdőből visszahozott nedves ruhaneműk túl párásították a levegőt. A szobából épp látható volt a kis kerti tó, ami nagyot dobott a hangulaton. A város központi része is megnyerő volt.
Sok helyen jártunk már de itt a személyzet nagyon udvarias volt, nagyon szuperen viselkedtek, nem volt drága, a fürdő is kellemes volt úgy hogy nagyon jól éreztük magunkat.
Sok helyen jártunk már,de ennyire kedves,figyelmes alkalmazottakkal még nem találkoztunk.Nagyon jól éreztük magunkat.Minden tökéletes volt.Biztos,hogy még visszatérünk.
Már az érkezéskor felfigyelhető volt a nagy figyelem a fertőtlenítés és a maszkviselés szabályaira.A személyzet udvarias,barátságos és segítőkész.Az ételek minősége és változatossága nagyon jó volt.
A sok kifakult művirág helyett jobban mutatnának az élővirágok, főleg a fürdőben. Ott még a párás levegő kedvezően is hatna, ha azok a virágok valódiak lennének. A szobában a parányi méretű televíziót, csak elé ülve lehet látni rendesen. A fürdőben nincs megoldva a mozgáskorlátozottak részére a medence megközelítése.
A szállás és az ételek is maximálisan jók voltak nem is beszélve a személyzetről! Ilyen figyelmes és kedves dolgozókkal sehol sem találkoztunk még!!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönjük szépen még egyszer nektek:) Hajmásy család
Első alkalommal voltunk a szállodában.Aki nyugodt pihenésre vágyik és a gyógyvíz jótékony hatásait szeretné kipróbálni mindenképpen csak ajánlani tudom.Barátságos környezet, segítőkész személyzet!
A személyzet kedvessége, segítsége kiemelkedő. A szobák kényelmesek, az ételek finomak. A fürdő jó, még hétvégén is kevesen voltak. Szívesen ajánlom mindenkinek.
egyedül utaztam, meg voltam elégedve a szobával, a személyzet nagyon kedves, udvarias volt, jól éreztem magam. Igénybe vettem a fürdő szolgáltatásait. Kellemes volt a fürdőzés. Nagyon jó volt a masszás is. Remek volt.