A Kondorosi csárda talán a legszebb csárdánk, működtetnek egy gyönyörű csárdamúzeumot is. Azt mondják Rózsa Sándor is járt ebben a csárdában. A háttérzene is remekül ki van válogatva, minden együtt van, leszámítva az ingadozó konyhát és a szintén váltakozó kedvességű kiszolgálást.
Eddig három ízben jártunk itt, első látogatásunk alkalmával pár éve az ételfelhozatal gyenge-közepes volt, második alkalommal annál is gyengébb, de tavaly hozták a csárdák általános színvonalát. A pontozásban ez szerepel. Vendég lehetne több is, akkor az talán javítana a konyha teljesítményén.
Pedig minden olyan jól nézett ki. Vagyis a hely: Az épület kívül belül felújítva, csárdastíl csak annyi, amennyit a hely szelleme és történelme megkíván, de egyébként elegáns berendezés, terítés, már inkább éttermi jelleggel. Pedig minden olyan jól indult. Vasárnap fél 2 tájban érkeztünk ebédelni, és ekkor már egyáltalán nem volt sok vendég.
A pincér gyorsan az asztalunkhoz jött, pillanatokon belül hozta is nekem a kis adag szilvás Unicumot. Már ez sem volt tökéletes felszolgálású, de még nem tudtuk, hogy csak a kezdete a súlyosabb problémáknak. Innentől kezdve ugyanis majdnem minden elromlott, sőt kifejezetten rossz lett. A rendeléstől kezdve kb. háromnegyed óráig semmit nem kaptunk enni! Közben az utánunk jövő vendégek két asztalnál is már vígan fogyasztották ebédjüket. Mi viszont egyre elcsigázottabban hallgattuk a rémes háttérzenei egyveleget, amivel szórakoztatni hiszik a vendégeket. Amikor már kopogott a szemem az éhségtől, szóltam a pincérnek, hogy ennyi idő alatt legalább egy töpörtős pogácsát hozhatott volna, hogy ehessünk valamit. Ekkor beszaladt a konyhába, és hozta végre a két főételt. Hozzátéve, hogy a szakács elnézésünket kéri. Üzentem a szakácsnak, hogy tanuljon meg inkább főzni, úgy ahogy egy étteremben kell. A két főétel közül csak az egyik volt frissen készült, ám ennek az elkészítése sem telhetett annyi időbe, amíg vártunk rá, miközben sokáig nem is volt más rendelés az étteremben. A Falusi legényavató néven kínált étel ugyanis csak egy burgonyás palacsinta raguval megtöltve. Erről a töltelékről azt írják az étlapon, hogy szárnyas és sertés húscsíkok csípős paprikával, paradicsommal és gombával. Hagymát nem említenek, pedig hát a ragu nagy része az olcsó hagyma volt, a sertéshús pedig bolti minőségű baconcsík. Ráadásul a csirkehús darabkákkal együtt, összesen sem lehetett öt deka a hús, amit kaptam a 3400 forintos ételben. De legalább a palacsintát tudná a szakácsuk rendesen megcsinálni! Az egyik oldala ugyanis fekete foltosra volt égetve. A párom marhapörköltet evett, középszerűnek mondta. A desszertként rendelt túrógombóc előírásszerűen könnyű volt, de ez már nem segített az addigiakon.
Férjem családja Kondorosi. Tavaly nagyon finomakat ettünk a csárdában. Igy alig vártuk, hogy ismét , menjünk. A család 9 fö ,hat felnött és3 kamasz fiú. Megérkeztünk, mivel a temetőböl jöttünk,4-en elmentek kezetmosni. Mi leültünk és vártunk,De nem jött oda senki 10 perc után feláltunk és elmentünk.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.