Lillafüreden, a Hámori-tó partján található Hotel Tókert három különálló épületben 14 db kétágyas szobával, valamint 1 db superior lakosztállyal fogadja a látogatókat. A szobákhoz fürdőszoba, színes televízió, minibár és telefon tartozik, a superior lakosztályban infra szauna és nagyméretű sarokkád található.
A hotel 110 fős étterme alkalmas esküvői és családi rendezvények lebonyolítására is. Nyáron látványkonyha működik a hotel területén.
Az étterem a Hámori tó és a Palota Szálló között rendkívül szép helyen fekszik. Igen ismert és kedvelt hely lehet, mert hiába a februári hideg, elég sokan voltak. Élő zene mellett rendeltük meg az ebédünket az ízlésesen megterített és ragyogóan tiszta asztal mellett kilátással a tóra.
A pincér rendkívüli figyelmessége, kedvessége már jó indításnak számított. A pisztráng, az áfonyás mártással tálalt vadszeletek nagyon finomak voltak. A mennyiség pedig olyan bőséges volt, hogy el kellett csomagoltatni. Igaz, hogy az ár kissé magasabb, mint az átlag, minőségileg nagyon topon vannak. Ajánlom jó szívvel mindenkinek.
Párommal jártunk ebben az étteremben július 26-án. Nem egy kiadós ebédre ültünk be. Mindketten mézes málnás szörpöt ittunk, ízletes volt. Párom egy adag málnakrémlevest evett, finom volt. Én csak egy adag sült krumplit. Nem volt a legjobb minőségű, mert ilyen vékony fajta volt és nem is ropogott úgy, ahogy szeretem.
A kiszolgálás lassú volt. Volt olyan, hogy 15 percig még csak a közelünkben sem járt a pincér, nem is nézett felénk szóval inteni sem tudtam neki, pedig fizetni akartunk. Nem is volt túl kedves. Összességében ajánlom a helyet, mert szép környezetben van és finomnak tűnő ételek vannak.
Hotel Tókert étterme válasza
Kedves Vendégünk! Köszönettel fogadtuk az értélkelést. Nem biztos, hogy lesz olyan étterem ahol a burgonyát épp olyanra sütik, ahogyan azt Ön otthon. Mindenkinek a kedvébe sosem fogunk tudni járni, de legközelebb kérjük jelezze ha problémája van, a helyszínen, mert akkor azt azonnal ki tudjuk javítani.
Burgonya köretből 5-8 féle van az étlapunkon, ha nem a normál sült burgonyát szereti mert az vékony, akkor miért nem rendelt steakburgonyát, ami vastag? :) Kiemelt turista helyszínként és a forgalmunkat tekintve, úgy gondoljuk 15 perc várakozási idő a számláig teljesen elfogadható! :) Szeretettel várjuk vissza:)
2016. augusztus 23., Hotel Tókert étterme, Hotel Tókert
Még nem jártunk Lillafüreden a férjemmel és egy kirándulás alkalmával próbáltuk ki az éttermet. A parkolás elég nehézkes volt a környéken. A kiszolgálás rendben volt, a pincér kedves volt, a hely tiszta. Az ételt viszonylag hamar megkaptuk. A tálalás remek volt, étvágygerjesztő. Az ételek egyszerűek bár egy kicsit többet vártunk tőle. Összességében jól éreztük magunkat.
Hotel Tókert étterme válasza
Köszönettel fogadtuk az értékelést szeretettel visszavárunk! :)
2016. augusztus 23., Hotel Tókert étterme, Hotel Tókert
Bónusz Brigád kupont vásároltunk, így az ár elfogadható volt. A hotel személyzete segítőkész és kedves. A szobánk elsőre ránézésre nagyon tettszett, de este mikor eljött a lefekvés ideje, akkor szembesültem vele, hogy a párnák és a takaró is libatollal van megtöltve. Egy háromcsillagos hotelben nem számítottam rá.
Sajnos így az éjszakák az allergiámmal küszködve teltek. A hotel éttermének reggelije nagyon finom volt és bőséges, igaz érdemes korán lemenni. Esténként is itt vacsoráztunk, utolsó este kicsit későn érkeztünk (21:00 óra előtt 30 perccel) így a felszolgáló hölgy felhívta a figyelmünket, hogy rendeljünk minél hamarabb, mert hamarosan lejár a szakács munkaideje, illetve az ő műszaka is. Így hát mit volt mit tenni, gyorsan rendeltünk, az étel gyorsan kész lett. Az ízét sajnos élvezni nem tudtuk úgy siettünk a vacsorával. Ez kissé kellemetlen volt. Mindenesetre köszönjük a vendéglátást.
Először azzal kezdeném, hogy a személyzet valóban nagyon udvarias volt. A reggeli (büfé) egyszerű, finom volt a szokásos opciókkal. Kétnapos ottlétem alatt egyszer ebédeltem ott. A kiszolgálás gyors volt, a rendelt étel ízletes, talán egy falattal több köret elfért volna még a tányéron.
Desszertek közül somlói galuskát kóstoltam, az én ízlésemnek túl édes volt. Az étterem nagyon hangulatos, esztétikus a teríték. Ami mindenképpen negatív, hogy rendesen rétegesen felöltözve is hűvös volt az étteremben. Összességében az étterem színvonalasabb, mint a szálláshely, de van ott is min javítani.
Csodálatos környezetben töltöttünk el Lillafüreden pár napot. A gyönyörü panoráma csak ráadás volt az igazán izletes ebédhez. A kemencés ételek kitünőek, az adagok bőségesek. A kiszolgálás tökéletes. Ezért is ért meglepetésként hogy a második napon a camembert csónakhoz a tócsi mirelitt volt és az is szárazra sütve. De ezt leszámítva az összhatás nagyon jó volt.
Az étterem a Palotaszálló szomszédságában található, a Hámori tó partján csodálatos panorámával. Ebédidőben( 12-től 3ig) általában telt házzal üzemel. Este viszont már több a hely. Délben a kiszolgálás kicsit lassú ,de az ételek ízletesek. Van lehetőség napi menüre (1650Ft) ami kiadós és finom csak 15óráig lehet igénybe venni.
A többi étel drágább de megéri az árát. Az italokkal vigyázni kell mivel a csapot sör drágább mint az üveges és a pisztráng szeret úszni! Ami az árát illati nem vészes és az íze is olyan mint az erdei halsütőé. Ajánlom azoknak akik kulturált körülmények között szeretnek étkezni és nem rohannak. Ui Az árakra 5% szervízdíjat számolnak.
Aggtelekről hazafelé Lillafüreden is megálltunk november elején. Megéheztünk és mivel a környéken semmi más lehetőséget nem találtunk benéztünk. az étterem szinte tele volt féltünk is, hogy lassú lesz a kiszolgálás. Nagyon kellemes meglepetésben volt részünk. Gyors és kedves kiszolgálás mellett nagyon finom ételekkel leptek meg minket.
A választékban van az egyszerű és megfizethető ételektől egészen a különleges pisztráng és vadételekig szinte minden. Szokatlanul kellemes élményekkel és teli hassal távoztunk!
Csodálatos ebéd töltöttünk itt a kellemes őszi napsütésben. A kiszolgálás megfelelő volt. Az étel viszont kitünő! Mindenki próbálja ki a a kétszemélyes tálakat! Rengeteg feltét van rajta és a pisztráng nagyon finom! Remek kis program egy kiadós ebéd után séta a tónál. Ilyenkor ősszel talán a legszebb, mint egy festmény! Ajánlom mindenkinek bátran!
Csoporttal voltunk a Bükkben túrázni, és egy órára megálltunk Lillafüreden. Édességet szerettünk volna enni, így betértünk a Tókert étterembe. Sokan voltak, a kerthelyiségben is, de elég hűvös volt, így mi bementünk egy kisebb helyiségbe. Somlói galuskát rendeltünk, amit elég hamar megkaptunk, a pincérek kedvesek, udvariakak voltak.
A Somlói galuska gyönyörű tálalásban, nagy adag, és finom volt. Persze ennek meg volt az ára is. A magas ár ellenére meg voltunk elégedve. Máskor is jönnénk, de parkoló hiánya miatt ez szinte lehetetlen. Két hete ugyanitt voltunk, akkor autóval és szintén a Tókertbe szerettünk volna beülni ebédelni, de nem volt üres parkolóhelyük. Egy ilyen Hotel és étteremhez szerintem nagyon kevés a parkolóhely.