Lillafüreden, a Hámori-tó partján található Hotel Tókert három különálló épületben 14 db kétágyas szobával, valamint 1 db superior lakosztállyal fogadja a látogatókat. A szobákhoz fürdőszoba, színes televízió, minibár és telefon tartozik, a superior lakosztályban infra szauna és nagyméretű sarokkád található.
A hotel 110 fős étterme alkalmas esküvői és családi rendezvények lebonyolítására is. Nyáron látványkonyha működik a hotel területén.
Kitűnő ízek, jó ár-érték arány, igényes saját készítésű desszertek, finom kávé: így tudnám összefoglalni a tapasztalatainkat. Egy nyári hétköznapon jártunk itt, a pincérek eléggé leterheltek voltak, talán a kicsit hosszabb várakozási időt tudnám egyedül mint negatívumot megemlíteni.
Egy számunkra nagyon fontos eseményt ünnepeltünk meg itt egy családi ebéd formájában. Foglaltunk előre asztalt, amely széepn megterítve várt bennünket. A pincér nagyon udvarias volt, de nem tolakodó. Hétköznap ellenére szinte telt ház volt, de a megrendelést hamar felvették és az ételekre sem kellett sokat várni.
Az ételek nagyon finomak volta és nagy adagok. Valamennyiünknek nagyon ízlettek. A számlát kérésünkre hamar kihozták. Csak pozitív tapasztalatunk volt.
Hotel Tókert étterme válasza
Köszönettel fogadtuk az értékelést, szeretettel várunk vissza! :)
2016. augusztus 23., Hotel Tókert étterme, Hotel Tókert
A Lillafüreden található éttermek közül ez tetszett nekünk a legjobban. Szabadtéri asztalok, kilátás a tóra, nagyszerű hangulat.
A választék terén nagy meglepetések nem érik az embert, viszonylag sablon ételek, sokféle hal. Nem kritikaként, de talán annyi fejlődési lehetősége lenne a helynek, hogy néhány érdekesebb ételt felvehetnének az amúgy hosszú étlapra.
Ha valaki a környéken jár, mindenképpen érdemes betérni.
Hotel Tókert étterme válasza
Köszönettel fogadtuk az értékelést, szeretettel visszavárunk! :)
2016. augusztus 23., Hotel Tókert étterme, Hotel Tókert
Miskolci létünkre sosem jártunk még itt,amit nem is értünk. Csülkös hét volt(minden csülök étel féláron), ezt néztük meg. A nehézkes parkolás után tágas étterembe érkeztünk,udvarias fogadtatással,pazar kilátással. Gazdag étlapról válogathattunk. Rendelésünket gyorsan megkaptuk szépen díszített tányérokon.
A minőség és az adagok mind a négyünk számára megfelelő volt (kislányom a szokásos rántott húst "országos" dobogós helyre tette :) ). Desszertnek fagyi kelyhet,túrógombócot és Gerberaud palacsintát kértünk,és nagyon meg voltunk elégedve ezekkel is. Igaz a családból végül csak én ettem kedvezményesen, de mindenki nagyon elégedetten indult haza .
Hotel Tókert étterme válasza
Köszönettel fogadtuk az értékelést és szeretettel várunk vissza! :)
2016. augusztus 23., Hotel Tókert étterme, Hotel Tókert
Nagyon tetszett hangulatos ablak melett, a hámori tó partjára kilátással kedves pincérrel gyors kiszolgálás,mi 2személyes vizi tálat ettünk ezen volt minden ami szem szájnak ingere(lillafüredi pisztráng ponyty harcsa ehhez még tavaszi friss salátat kértünk ez is finom volt pont mindenből elegendőt kaptunk . 2x is itt ebédeltünk mindennel meg voltunk elégedve . csak ajánlano tudom
Többször jártunk már itt. Mindig elégedetten távoztunk. Online foglatunk asztalt 2 főre. Belépéskor azonnal fogadtak és a lefoglalt asztalhoz kísértek. Az asztal hangulatosan volt megterítve, az abrosz kifogástalan volt. A rendelés felvétel gyors volt. Az ételek is gyorsan elkészültek.
A leves után kétszemélyes tálat fogyasztottunk, melyen pisztráng, sertés , szárnyas és vadhús is volt. A számlát is időben hozták. A pincér kedves volt. Minden nagyon ízletes volt. Az online foglalás miatt 1-1 pohár pezsgőt kaptunk ajándékba.
Már másodjára jártunk itt, először csak azért, mert a Palotaszállóban 3 nap alatt egyszer sem szolgáltak fel halat és már igényünk volt egy jó halvacsorára. Megérte átmenni, nagyon ízletes volt az étel. Most már azért mentünk vissza, mert tudtuk, hogy ha jó halat akarunk enni, akkor ide kell menni. Legközelebb, ha arra járunk, biztosan bemegyünk újra.
Tökéletes, gyors kiszolgálás, nagyszerű környezet:Hámori tó, Palotaszálló, izletes, bőséges adagok (2 személyes tál elég háromnak is), mindezek megfizethető áron! (Délidőben -a telt ház ellenére- kis társaságunkat sikerült azonnal leültetni "foglalt" asztalhoz, mivel az asztalt előre foglalók nem érkeztek időben, viszont a személyzet türelmesen fenntartotta a foglalást. )
A miskolctapolcai barlangfürdő után kirándultunk át Lillafüredre, ott bukkantunk rá az árnyas, vadregényes környezetben lévő Tókert étteremre. Nagyon szép helyen van, a Hámori tó partján, jó levegőn, rögtön kedvet kaptunk a teraszon leülni. Nagyon kedves és gyors volt a kiszolgálás, a vacsora pedig, a kemencés ételek nagyon frissek és finomak.
Azt hittem,drága étterem,mert gyönyörű környezetben ,Lillafüred frekventált helyén található. Meglepő módon szombat kora délután nem volt vendég,amikor 3 fővel mentünk. Rendkívül kedvesen fogadtak,többen is foglalkoztak velünk. Az ételek is nagyon finomak voltak és mutatósan tálalták. Az is elég fontos,hogy szép kártyát is elfogadnak. Kellemes meglepetés volt egészében!