Magyarország harmadik legnagyobb városától, Miskolctól 10 km-re, a Bükk-hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred. Az 1927-30 között, eklektikus stílusban épített kastélyt függőkert és hatalmas park veszi körül.
A Szinva patak völgyére és a Hámori tóra nyíló kilátást még varázslatosabbá teszi az épület közvetlen közelében levő Szinva patak vízesésének moraja.
Kettő csodálatos éjszakát töltöttünk Lillafüreden a Hotel Palota nevű szállodában. Hát hogy is fogalmazzak. . . A hely egyenesen gyönyörű, szinte álomba illő. Mesés panoráma, a szálloda környéke, kert, vízesés, a szálloda berendezése, építése valami csoda. A személyzet szolgálatkész, mosolygós, kedves.
Az ellátás fantasztikus. Bő választék, ízletes fogások, fagyi, gyümölcs, ami szem-szájnak ingere. Le a kalappal előttük. Őszintén? El voltunk ájulva az egész helytől. De tényleg. Ok az ár kicsit borsos volt (a mi pénztárcánkhoz mérve), de kárpótolt a hely meghittsége, szépsége, az egész szállodai kiszolgálás. Mindenképp szeretnénk a közel jövőben visszatérni, de legalábbis a szülőket eljuttatni valahogy még ebben az életben. Mindenkinek melegen ajánlom, aki igényes pihenésre vágyik a hegyekben vízpart mellett! Puszta Szabolcs, Salgótarján.
Csodálatos 3 napot töltöttünk Lillafüreden családommal a Palota szállóban. A szálloda gyönyörű, a környezete lenyűgöző, a szolgáltatások fantasztikusak! Köszönet a személyzet minden tagjának a kifogástalan ellátásért! Még visszatérünk!
Nagyon kedves személyzet, dicséretet érdemelnek a takarítók, felszolgálók a recepciós és a fogadó személyzet! A karbantartók, a kerti és minden dolgozó illedelmes, segítőkész! Ízletesek az ételek, közepes a választék és nagyon igyekeztek a dolgozók az utántöltéssel! Végtelenül igyekvő és jó modorúak a pincérek.
Amiről nem tehet a személyzet: a szobák kicsik, van ici-pici is, nem való ebbe a patinás környezetbe, mozdulni sem lehet sokban. Inkább kevesebb legyen, de kényelmes. A jővő ezt diktálja majd. A fürdőszobák nagyon szépek, minden ragyog! Légkondícionáló most már hiányzik, szükséges lesz kialakítani az egyre forróbb nyarak miatt. Bár vastagok a falak, de az ablakok nagyon elavultak, nem szigetelnek. A wellnesben sokkal hidegebb lehetne a víz nyáron, az úszómedence szuper és minden nagyon tiszta. Minden kiváló ami a dolgozókon múlik.
Ahogyan az értékelésemben jeleztem ,mindennel meg voltunk elégedve. A szálloda hozta a várt,és remélt színvonalat. 9 éve töltöttünk már itt 3 napot,és mindig is jó érzéssel gondoltam vissza az ott töltött időre. Most visszatértünk az unokánkkal 5 napra. Mindketten ott ünnepeltük a szülinapunkat.
Az alkalomhoz méltó környezetben,kényeztetésben ünnepelhettük meg magunkat. A személyzet figyelmessége,kedvessége,most is dicséretes volt. Számomra ezek fontos szempontok,ha üdülni megyek. Ami még nagyon szimpatikus volt,hogy 6 éves kor alatt nem kell fizetni a gyermekek után. Sajnos ez nem igy van a legtöbb szállodában. Azért egy dolgot mégis szeretnék megemlíteni. A masszőr hölgy ne traktálja a magánéletével a vendéget,mert oda nem drámát megyünk hallgatni,hanem kikapcsolódni. Sajnos ezt sok masszőr nem tartja tiszteletben,és ahelyett,hogy csendes relaxáló zenét szolgáltatnának,vagy csak hagynák a vendéget pihenni,élvezni a maszírozást, panaszkodnak vagy az alul fizetettségük miatt,vagy mint jelen esetben is,magukról beszélnek nem épp testnek,léleknek balzsamozó témakőrben. A masszázs egyébként jó volt. Ezen most már csak jót mosolygok,köszönjük,csodás 5 nap volt.
Gyönyörű környezetben, gyönyörű szálloda. Nagyon tetszett a 30-as évekbeli hangulat. Az ellátás az ételek minősége kiváló. Nagyon élveztük a reggeli pezsgőzést! :) A Wellness is nagyon tetszett, bár a csendes órák betartatása nem igazán sikerült! :( Bár a neveletlen szülő, neveletlen gyereke nem a szálloda hibája.
A szoba sajnos nagyon pici, legközelebb mindenképpen másikat foglalok. Minden tiszta, a textileket igény szerint cserélik. A személyzet nagyon profi és segítőkész! Nagyon jól éreztük magunkat, még biztosan visszatérünk és szívből ajánljuk mindenkinek! :)
Egyértelműen az egyik legszebb az országban. Gyönyörű helyen egy gyönyörű palota. Ügyesen van ötvözve a kastélyos hangulat a modern igényekkel. A wellness nagyon tágas és minden igényt kielégít. Esetleg egy kis külső medence lehetne még, de annyira nem hiányzott. A szoba szép és tiszta volt.
Az étterem szintén nagyon szép, a teraszról pedig Lillafüredre nyílik nagyszerű látvány. Élmény volt minden étkezés. Ráadásul az ételek is finomak voltak. A személyzet kedves és segítőkész volt. Az ingyenes elektromos kibusznak is jó hasznát vettük. A programok is nagyon tetszettek. Különösen a borkostoló. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ide még visszatérünk.
A szálloda gyönyörű környezetben helyezkedik el! A szálloda tiszta, igényes! Az ételek választéka kiváló !Lillafüred gyönyörű, tele programokkal! Köszönjük a 4 csodaszép napot! Reméljük még egyszer találkozunk!
Nagyon gyönyörű a szálloda fekvése, sok változatos programajánlattal, a személyzet nagyon udvarias és segítőkész, az étterem választéka nagyon bőséges és finom, a kiszolgálás gyors és udvarias. A wellness részleg szolgáltatásával nagyon meg voltunk elégedve, talán a külső szaunában meg lehetne oldani a fürdőruha nélküli szaunázást.
Nagyon figyelmesek, udvariasak voltak! Külön figyeltek arra, hogy olyan szobát kapjunk, ahonnan könnyen megközelíthető a lift. Az étkezés bőséges és finom volt. A wellness tiszta és csendes volt. Villámlátogatást tettünk, de így is jól éreztük magunkat. Gyönyörű helyen van a Szálloda. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Ha alkalmunk adódna, szívesen jönnénk vissza hosszabb időre is.
Megérkezésünkkor a szálloda személyzete kedvesen fogadott bennünket. Szóban és írásban teljes körű tájékoztatást adtak a programokról és a látnivalókról. A három nap alatt: -a szobák tiszták,kényelmesek, -az étterem és az ételválaszték kitűnő volt mint mindig .
-a wellness részleg kiváló -a szállodán kívüli lehetőségek/látnivalók,kalandpark,túraútvonalak/változatosak. Frissen,kipihenten,élményekkel gazdagon elégedetten hagytuk el a szállodát.