Magyarország harmadik legnagyobb városától, Miskolctól 10 km-re, a Bükk-hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred. Az 1927-30 között, eklektikus stílusban épített kastélyt függőkert és hatalmas park veszi körül.
A Szinva patak völgyére és a Hámori tóra nyíló kilátást még varázslatosabbá teszi az épület közvetlen közelében levő Szinva patak vízesésének moraja.
Igazából minden rendben volt. Patinás régi múltra visszatekintő szálloda. Azoknak ajánlom, akik direkt erre vágynak. Ódon kastély jellege romantikus és (feleségem szerint) kicsit már félelmetes. Szobák ok, wellness ok, személyzet nem volt olyan mosolygós, mint vártuk, de ezt betudtuk a rossz időnek. Mi is egy kicsit le voltunk hervadva.
Mindennel tökéletesen elégedettek voltunk és fantasztikus volt a hétvége, egyedül a vacsora ételválasztékánál javasolnék több kímélő, húsmentes (vegetáriánus vagyok) valamint könnyebb, gyerekbarát ételt. Köszönjük Hotel Palota!