A Grand Hotel Glorius Makó az országban egyedülálló design szálloda, mely az 1920-as évek nagyvilági hangulatát idézi. Az Art Deco ihlette négycsillagos hotel a belvárosban, a Hagymatikum fürdő közvetlen szomszédságában várja vendégeit, különleges gasztronómiai kínálattal és kiváló wellness szolgáltatásokkal.
Ajándékba kaptam egy wellness hétvégét a hotelbe! Már a belépésnél elvarázsolt bennünket a pompás előtér! Nagyon kedvesen fogadtak és minden kérésünket teljesítettek! Rend és tisztaság mindenhol. a. wellness részleg igényes és minőségi! Az étel választék nem volt nagy de elég volt. Még furdobelepot is kaptunk a Hagymatikum fürdőbe! Köszönjük és ajánlom mindenkinek aki szeretné ellazulni egy hétvégén!
A szálloda szép, kényelmes, a személyzet nagyon segítőkész és kedves. 6 fős családunkkal 3 kétágyas szobát vettünk igénybe, melyek közül 2 tetőtéri volt. Mindegyik szoba kényelmes és szépen berendezett volt. A kilátás ugyan egyik szobából sem volt látványos, vagy szép, de ez nem volt fontos számunkra.
Csak reggelis csomagot választottunk; az ételek választéka nem volt túl nagy, de minden friss és ízletes volt. A kínálat kis mértékben naponta változott úgy, hogy két napos periódusonként ismétlődött. A wellnessrészleg sajnos nagyon kicsi, nincs medence sem; egy 6 fős jacuzziból, és 2 féle szaunából áll, de nagyon hangulatos. Halk, nyugtató zene szól, változatos, állítható, színes világítással van felszerelve, 2 függőszék is található benne, így nagyon kellemes, pihentető hangulatot áraszt. A szálloda központi helyen van, közel a Hagymatikumhoz, éttermekhez, és a József Attila Múzeum sincs messze, ahova érdemes ellátogatni.
Otthagytuk a fővárosi zsivajt pár (hétköz)napra, abban reménykedve, hogy egy kicsi, csendes városkában pihenünk, távol minden zajtól és tülekedéstől. Amit kaptunk, messze felülmúlta a várakozásunkat. Kezdeném a személyzettel, hiszen mégiscsak velük találkoztunk legelőször. . . Rendkívül kedvesek, segítőkészek voltak, egytől egyig mindenki.
A szállodában, a sarki cukrászdában, a gyógyfürdőben, de említhetném akár az utca emberét is. Kicsit furcsa is volt elsőre, de gyorsan meg lehet szokni a helyiek kedvességét és ugyanezt viszonozni. A szálloda modern, színvonalas, a szoba csendes (annak ellenére, hogy pár méterre voltunk a főutcától), tiszta,az ételek finomak, a pincérek kedvesek (de mint mondtam, nem csak ők). Mit mondjak, első alkalommal jártunk ott a párommal, de remélem nem utoljára. . .
Nagyon elegáns,kellemes hangulatú hotel. Kedves segítőkész személyzettel. A makói fürdő egy karnyújtásnyira helyezkedik el a hoteltől,igazán kényelmesen megközelíthető. Az étterem rendezett ,elegáns és diszkrét. Finom választékos ételekkel. A tetőteraszon nagyon jól lehet pihenni ,miközben rálátni a városra,ami csendes és nyugodt.
Kedvesemmel a fovarosbol erkeztunk, hogy a hetvegen elfeledjuk a nagy varos zajat. A pihenes jol sikerult,az ott dolgozok kedvesek, segitokeszek. A bufe reggeli/vacsora kelloen kiszolgalja az ember izleset, ahogy az al a carte menu is. A zene kellemes ami az etteremben es a lobbiban szolt. A szoba tiszta volt, felszerelt, es hangulatos.
Fokent kiemelnem a reggelinel jelenlevo kozepkoru felszolgalo Urat, aki nagyon baratsagos jelenletevel szoval tartott bennunke a reggeli soran. Koszonjuk szepen,
Grand Hotel Glorius válasza
Kedves Vendégünk, Köszönjük szépen, megosztotta velünk véleményét. Külön örülök, hogy megemlítette segítőkész személyzetünket és konyhánk ízvilágát. Bízom benne, hogy hamarosan újra szállodánkban köszönthetjük. Üdvözlettel
Elegáns szálloda, a belső kialakítás nagyon jó hangulatú. A személyzet nagyon segítőkész és remek idegenvezetők. A pezsgős reggeli nagyon jó találmány. Az ételek kifogástalanok. Egy kicsi negatívum, hogy a második emeleten a Wi-Fi akadozik és meg-megszünik. A tetőteraszról az esti látvány nagyon fantasztikus.
A családommal 3 napot töltöttünk el a szállodában,és a vendég értékelések alapján csupa jóra számítottunk. Nem csalódtunk ! ! A szálloda elhelyezkedése, belső kialakítása remek, jó hangulata, designja kiemelkedik a magyar 4 csillagos mezőnyből ! Örömmel tapasztaltuk a személyzet magas színvonalú, és végtelenül profi kiszolgálását, kiemelném a pincérek vendégközpontú hozzáállását !
Köszönjük ! Nagyon jó éreztük magunkat ! Az ételek mind a reggelinél, mind a vacsoránál profin voltak előadva, remek volt az étel és a bor választék is. A déli ebédmenüt is bátran ajánljuk, nem menzás színvonalú ! A wellness rész nem nagy, viszont nagyon kellemes a hangulata, jó kis délutáni kikapcsolódás volt ! Összességében nagyon elégedettek voltunk !
Kedves Vendégünk!
Nagyon köszönjük kedves visszajelzését. Nagy öröm számunkra, hogy ennyire elégedett volt szállodánk szolgáltatásaival. Várjuk vissza sok szeretettel!
Sajnos a recepciós hölgy nem szólt arról, hogy a szálloda vendégei a fürdőből kitudnak jönni vacsorázni és ugyan azzal a jeggyel visszatudnak menni. A köntöst és a wellness törölközőt külön kell kérni. Múzeumi belépőt nem kaptuk meg. A szálloda lépcsői nem voltak a hótól megtisztítva az éttermi bejáratnál ellenben lesöpörték a havat.
Nagyon szép a hotel, csak sajnos a wellnes hanyagolható. Mindössze egy jakucci volt, aminek a vize nem volt takarítva, így nem volt kedvünk bele menni. Ezzel szemben a Hagymatikum fürdő felejthetetlen élményt nyújtott, sajnos csak 1 alkalomra szóló belépőt kaptunk az árban. Ezzel együtt ajánlom mindenkinek.
Kedves Vendégünk,
Köszönöm visszajelzését makói tartózkodásával kapcsolatban. Örömmel olvastam, hogy szállodánk és a vele szomszédos Hagymatikum fürdő is elnyerte tetszésüket. A fürdő valóban páratlan élményt nyújt. Vendégeink megelégedettsége számunkra nagyon fontos, így köszönöm visszajelzését a jacuzzival kapcsolatban.
Nagyon kényelmes szoba, a wellness részlegen nyugodtan ki lehet kapcsolódni. Az elhelyezkedés tökéletes, csupán néhány méterre a Hagymatikum fürdőtől. Finom, választékos reggeli.
Kedves Vendégünk,
Nagy örömmel olvastam értékelését szállodának szolgáltatásaival kapcsolatban. A vendégek megelégedettsége számunkra elsődleges, így jó eső érzés pozitív visszajelzést olvasni. Bízom benne, hogy hamarosan ismét vendégként üdvözölhetjük. üdvözlettel