A környék szállodáiban már többször is jártunk,mivel ez új szálloda nagy várakozásokkal érkeztünk ide. Már a figlaláskor is kitűnt,hogy nincsenek a helyzet magaslatán,de beletudtuk abba,hogy biztosan sok az új dolgozó. Elég drága volt a 4 éjszaka,ennyit biztosan nem ért. Leginká bb a vacsora volt kritikán aluli.
Biztosan sokat lehet spórolni,hogy apróravágott húsok,ételek vannak feltálalva,de . . . . . . . normálus köret sem volt. Reggelivel nem volt gond,bár burgonyakrokett,párolt zöldség inkább vacsorára való,de ez nem is probléma. A bejelentkezésnél elfelejtettek tájékoztatni a csomagban lévő kuponokról. A takarítás kukakiürítést ,ágynemű igazítást takart,pótolni nem tudtak semmit. Egyébként a fürdő rész nagyon kellemes. Vízhőfok szuper,medencék nagysága is kiváló családoknak. Az erkély korláta szerintem elég alacsony,a rögzítése is gyengének tűnt. Két standard szobát foglaltunk,melyekhez egy egy erkély is tartozott. Csak az egyiken volt 2db szék,a másikon egy sem! A szobában is 1szék volt! Egyébként elhelyezkedés kiváló,személyzet kedves,máramennyire tudtak segítettek. Az egész szállodát a spórolás jellemzi!
Első nap az alkoholos koktélt (ház specialitása) sikerült alkohol mentesen kapnom. Bár a pultos váltig állította, hogy van benne 4 cl alkohol? ! (2500,-Ft, egye-fene) Takarítás a szemét elviteléből állt, illetve 4. (utolsó) éjszakára lecserélték az ágyneműt, ami teljesen felesleges volt. Első nap elfogyott a kávé.
Kértem a takarítónőt pótolja. Nem volt nála, ezért megígérte, szól a főnöknőjének és délután hoznak. Ezt a négy nap alatt nem sikerült pótolni, de tudtunk nescafét vásárolni a közelben. Étkezés, ami választékos és finom is volt, ha maradt, nagyon nehézkes és lassú volt az utánpótlás. Mire megettük a levest, a második fogás már nagyon hiányos volt. Sok üres tál, amit lassan pótoltak. Sütemény azt soha sem sikerült enni, mert mire oda került a sor már csak hűlt helye volt. Ugyan ez vonatkozott a gyümölcsre is. Nem szokásunk összegyűjteni az ennivalót, csak sorban egymás után választunk ételt. A személyzet készséges, nagyon kedves. Árához képest nem nyerte el tetszésemet. Többet vártam tőle.
Már korábban is jártunk az Avar-ban és nagyon meg voltunk elégedve, most sem csalódtunk. A teljes személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A férjem külföldről intézte a születésnapi meglepetésemet email-en keresztül angolul, és nagyon kedvesek és türelmesek voltak vele. Mindent tökéletesen teljesítettek, amiben megegyeztek.
A szoba tágas, kényelmes és tiszta volt (Delux szobábna voltunk). Az erkély a parkra és magas fákra nézett. Az ételek finomak voltak és a kínálat változatos volt. Viszonylag kevesebben voltak az ott tartózkodásunk alatt, így teljes mértékben tudtuk élvezni a Wellness szolgáltatásokat (medence, szauna, masszázs, thermo masszázságy). Kellemes időt töltöttünk a bárban is. Minden tökéletes volt. Sokat sétáltunk Mátrafüreden. Múlt alkalommal túráztunk is, az esős idő miatt most csak a közelben sétálgattunk. Gyönyörű a környezet. Még egyszer szeretném kiemelni a személyzetet, akik kivétel nélkül fantasztikus emberek, kedvesek és segítőkészek. Még biztosan vissza fogunk térni, mivel ismét nagyszerűen éreztük magunkat.
Hiányoltam a Lobbyban és a teraszon az asztalokról a gyertyákat és az itallapokat, a látványkandallót (amit esténként sem kapcsoltak be) és a zenét a nyilvános helyeken (étkező kivételével) ami hangulatosabbá tette volna az ott létet. Nem volt lehetőség étkezni az étkező teraszán. Nem volt játszó terem (biliárd, ping-pong asztallal).
A Hotel egyes folyosói üresek (nincsenek képek a falakon vagy más dekorációs elemek) beleértve a Recepciót. " Ételek minőségi alapanyagokból készült,de jól lakni nem lehet velük. . Szállás közvetlen út mellett helyezkedik el nem pihentető.
Gyönyörű környezetben és kiváló helyen található, újszerű hotel. A személyzet nagyon kedves és segítőkész, a reggeli és a vacsora kiváló. Wellness részleg tágas, tiszta, változatos, a merülő medence nincs feltöltve és a gőzfürdőben hiányzik a zuhany vagy csak egy darab slag a vízcsapra is elég lenne.
A VIP lakosztály nagyon modern és jól felszerelt, de túl van árazva a méretéhez és a színvonalához képest. Legalább itt elvárt lenne a szó nélküli napi takarítás és a bekészítés, pedig a takarító személyzet nagyon kedves, csak ezek szerint nem feladata. A Közös területek és a közlekedők tiszták és igényesek, talán a vacsoraidőben terjengő ételszag zavaró egy kicsit, amit még az 5. emeleten is érezni lehet. Összességében szép és kellemes hely, jó parkolással, a környéken számos szabadidős program lehetőséggel. Az indokolatlan magas árakat a kereslet-kínálat majd szabályozza!
Nagyon szépen felújított hotel. A belső dizájn szemet gyönyörködtető. Jó lenne tudni, ki a tervezője. Szép, kényelmes szobák. Fiatal, kedves, segítőkész személyzet. Az étterem kínálata bőséges, ízletes és változatos. A wellness részleg is kiváló.
Elhelyezkedése is nagyon jó, bár nem a természet "lágy ölén" található, mégis mindkét oldalra kellemes kilátás fogadja a vendéget, valamint kiváló túrázási kiindulópont. Számunkra fontos erénye a szállodának, hogy nem kellett előleget/foglalót fizetni, sőt akár az érkezés napjáig is lemondható a szoba minden fizetési kötelezettség nélkül. Néhány észrevétel: A WIFI szolgáltatáson lehetne javítani. Szép, nagy erkélyei vannak a szobáknak, de jó lenne, ha kinti székeket és kis asztalt is biztosítanának.
A szálloda még új. Az értékelés is kevés: a "csodás" és a "kiábrándító" között mozog az a 3 is ami van. Megpróbálom áthidalni a szélsőségeket. A szálloda nagyon szép, bár több olyan tere is van, aminek az értelmét nem sikerült megfejtenem. A wellness mérete -főleg a külső résszel együtt-és a kialakítása teljesen korrekt, a szauna részleg kiemelkedően nagy és változatos.
A"víz hideg" a magyaroknak általános és igaztalan nyafogása. A vacsorák választéka jó, az ízvilág nem elég karakteres. Reggelinél sincs baj a választékkal, de problémás, hogy ilyenkor semminek nincs kiírva a neve, az asztalokról hiányzik (az ezen a szinten szokásos) kis hulladékgyüjtő vödröcske. Nem tartom bajnak, hogy a fúszerszórókat S. K. kell levenni a pultokról, de az, hogy a sótartókat elfelejtik kitenni és csak borsszórót találok az harmadosztály. A személyzet kedvessége kifogástalan. Hozzáértése, rutinja kívánni valókat hagy. A recepciós készségesen tájékozatat, hogy Budapestre óránként van távolsági busz, csak éppen EZ TELJESEN TÉVES! Kis ünnepi vacsoraasztalt rendeltem és jeleztem, hogy pezsgőt fogok kérni. Leülünk:jön az aranyos kiszolgálólány és a pezsgőigénymre megkérdi: pohárral, vagy üveggel? Mondom kezdjük egy-egy pohárral. Visszajön üveggel, hogy "bent" azt mondták én előzőleg üveggel rendeltem! NODE, ha ennyire tudták, miért nem volt a megbeszélt időpontra már kikészítve? A szoba tisztasága, felszereltsége a minősítésnek megfelel. A légkondicionálás kifogástalan. A TV csatornaválasztéka a hazai szállodák "szokásaihoz" képest széles. Fejlődésre van lehetőség, javulásra szükség. Jól éreztük magunkat!
4 napos kikapcsolódásra az interneten hirdetett Avar hotelre esett a választásunk. Sajnos nagy csalódás lett. Nem azt láttuk, ami a honlapon volt. A legmodernebb gépekkel felszerelt fitneszterem egy sötét kis odú, 3 géppel. A wellnessrészleg sokkal kisebb a valóságba, hideg víz van a kinti és a benti medencében is, ráadásul nagyon csúszik minden.
Modern, pár éve teljesen újjáépült hotel. Kissé furcsa, hogy nem egyformán lehet a két lifttel közlekedni, csak egyik áll meg a wellness és étterem mellett. A wellnessben több medence van, egyikben úszni is lehet, nem túl hideg több élményelem működött akkor is, amikor alig voltunk . A melegebb medencében u. úgy.
Kinti medence is van és sok napozóágy. Még mindig nincs kiírva a szauna bejárata. Ételek finomak, pincérek kedvesek. Kétszer voltam itt konferencián, melyre kiválóan alkalmas, ahogy wellnessre is. Az első emeleti kis szoba egy betonteknőre nézett, csak egy kicsi szék volt az ágyon kívül, egyébként rövid tartózkodásra megfelelt. Éjjel csend lett volna, ha nem zúg állandóan valami. (Légkondit még nem használtunk. )
Május 11-12! Tapasztalás: A szobában nincs szárító, fogas bármi amire a vizes fürdőköppenyt törölközőt lehetne tenni. A törölközőszárítót nem működtetik! Beletapadt hajak az ágytakaróban. Nincs nyitható ablak. Fűtés nem szabályozható. Wellness részen erős bűz terjeng nem a fertőtlenítő szaga. Az aljzat rendkívül csúszós.
A pinenő pamlag vászon nem higiénikus egymás után fekszenek rá a vizes testek. Láttam egy férfi a lábkörmét vágta rajta. A baktérium és vírus melegágya a párás levegőben. Napágyak szorosan egymás mellett. Akrobatikus mutatvány a használata. A merülő medence szauna után nyákos koszos. A szauna érthetetlen módon ragasztott ami a magas hőfokban olvadhat. Nulla információ a lehetőségekről. A személyzet modoros kedvességű. Panasztétel esetén ellenére annak hogy a hiba fotókkal igazolt hazudik és kitérő.