Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
Kollégákkal töltöttünk el egy hosszú hétvégét. Csak pozitívan tudok nyilatkozni a szállodáról. A személyzet figyelmes, a szobák tiszták, a gyógyvíz remek, az étteremben a kiszolgáló személyzet maximálisan figyelmes, étkezni bőségesen lehet. Itt igazán lehet pihenni és feltöltődni.Mindenkinek szívesen ajánlom!
Férjemmel jártunk itt most november 6-tól 8. -ig, immár második alkalommal. Most is, mint első alkalommal csak pozitívan tudok nyilatkozni a szállodáról. Tisztaság, kedvesség, figyelmesség, kényelem. Az egész szálloda biztosítja a maximális pihenést. A személyzet segítőkész, a éttermi kiszolgálók udvariasak, előzékenyek.
Az a lehetőség, hogy pihenni, fürödni, szaunázni és jókat enni lehet a szállodájukban. A TV lehetne nagyobb -rossz a szemem, az ágyból rosszul látom-, a kinti víz is lehetne 1-2 fokkal melegebb igy a késő őszi, ill. majd a téli napokon. A személyzet az étkezéseknél lehetne gyorsabb és figyelmesebb, más konkurenciánál erre is odafigyelnek.
A recepciós "hölgyek" nem igazán boldogultak a "club-kártya" feltöltésével, ui. a felviendő pontokat kétszer is levették a kártyáról ahelyett, hogy "jóváírták" volna. Talán a jövőben ez is elsőre sikerülni fog. Összességében a kategóriájában a szálloda -szerintünk- dobogós helyen áll. Nem véletlenül járunk vissza rendszeresen, ha pihenésre vágyunk.
Párom házassági évfordulónkra egy meglepétés hétvégével lepett meg amit a Balneo Hotel Zsóriban tölttöttünk el. Már egyszer jártunk itt régebben, így igazából nagyon örültem, hogy ide jöttünk. A személyzet udvarias, segítő kész, a szobák tiszták és kényelmesek. A wellness részleget nagyon szeretjük, a sószoba kiváló relaxáló.
Az étteremben az ételek változatosak és nagyon ízletesek. Negatívumként csak annyit tudnék megemlíteni, hogy a teraszon sajnos nincs szék és asztal, pedig jó lenne ott pihenni, nézelődni. Ettől függetlenül kellemes hétvégét töltöttünk el. Remélem, hogy mihamarabb vissztérünk! Sné Anikó
Nem csupán a Zsóry gyógyvize, a remek élményelemekkel teli medencék, hanem a gasztronómia csodái is várják a vendégeket. A szoba elegáns, minden igényt kielégít, a fürdőszoba kellemes. A tisztasággal és személyzettel sincs semmi probléma. A vendégkör is megfelel a pihenni vágyó embereknek, hiszen nincs éjszakai dorbézolás vagy féktelen gyermekhancúr a wellnes-részlegben.
Nagyon szeretjük a sókamrát, ahol relaxálni színterápiával és zenehallgatással lehet. Kétszer jártam ott párommal, minden vágyunk az, hogy mihamarabb visszatérhessünk!
Szép szállodai környezet, kedves személyzet, kiváló ételek. Az itt töltött 5 napon ezt tapasztaltuk a Balneo Hotel Zsóriban. Annak aki harmonikus, nyugodt légkörben szeretne kikapcsolódni, szívből ajánlom ezt a szállodát. Az ételek különösen nagyon finomak voltak, a választék is bőséges.
Nagyon jól éreztük magunkat a 3 éjszaka alatt egyedül azt sajnálom hogy gyermek medence nincs a szállodában és lehetne egy kicsit nagyobb a wellnesz részleg. De a Szálloda nagyon szép új. Kedves a személyzet is az ételek nagyon finomak voltak. Ajánlom mindenkinek a tisztaság a kényelem minden nagyon szuper.
Tágas, praktikusan berendezett szobánk volt, nagy erkéllyel. Minden kifogástalanul tiszta volt. Egyedüli kifogásunk az volt, hogy az alattunk levő termálmedence csobogása a felöltéskor eléggé felhallatszott éjjel. Az étkezések alkalmával sokféle fogásból válogathattunk, és az ételek nem csak gusztusosak, de nagyon ízletesek is voltak.
Talán egy kenyérpirítóval még lehetne fokozni a reggeli élményét. Külön öröm volt, hogy az italrendelést még az étkezés elején felvették, és rögtön hozták is :) A wellness részleg is jó volt, egyedüli kifogásunk az volt, hogy a termálmedencék délutánra nagyon lehűltek, nem volt meleg víz utánpótlás. Összességében nagyon meg voltunk elégedve a szállodával, ha lehetőségünk lesz rá, visszatérünk.
Maga a környezet nem, viszont a Hotel Balneo nagyon tetszett Zsóri fürdőn. Nekem dunántúli hegyekhez szokott embernek kissé fura volt a táj, az elhelyezkedés, így engem igazából csak a Hotel Balneo fogott meg ezen a vidéken. A személyzet udvarias és felkészült,a tisztaságra semmi panasz nem lehet. A szoba gyönyörű, minden igényt kielégít.
A fürdőszoba elsőrangú. A wellness részleg is jó benyomást kelt, nagyon tetszett hogy a benti részből ki lehet úszni a kinti medencébe, rendkívül ötletesnek tartom. A víz hőmérséklete megfelelő, felnőtteknek gyerekeknek egyaránt. Az étel is finom és ízletes, a választék is jó. A megközelítés viszonylag egyszerű, de én azért ezt a szép hotel valahova máshová tolnám az országban ha lehetne. A vidék nem, a szálloda kitűnő.
A személyzet nagyon figyelmes, az étkezéssel is nagyon elégedettek voltunk. Bár mi magasak vagyunk, a WC-t mégis magasnak találtunk. Kicsit kellemetlennek találtuk, hogy (2 éjszaka, 3 nap) az úszómedencét az egyetlen egész napon lezárták, és erre előre nem is figyelmeztettek, esetleg más időpontban mentünk volna.