Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
Csütörtöki napon érkeztünk. A vacsora kínálata nem négycsillagos szállodai minőséget, választékot biztosított. Hideg volt minden, és aki nem 6-kor ült asztalhoz, a választék igen siralmas volt. Úgy vettem észre, hogy egy bizonyos mennyiséget szándékozott a szálloda étkezésre fordítani, és ha az elfogyott, mindegy hány vendég nem vacsorázott még.
A wellness részleg kiváló. Nehezményezem, hogy egy ilyen kaliberű szállodában - mivel nem a város centrumában van - még hétvégén sincs egy kis élő zene a vendégek szórakoztatására.
Az étkezéssel (svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora) maximálisan elégedett voltam. A szobák kényelmesek, tiszták. Probléma esetén a személyzet gyorsan intézkedik. Egyetlen problémánk akadt. A barátnőm bejelentkezett egy masszázsra, amely 20 perc helyett csak 8 percig tartott és maga a szolgáltatás minősége sem volt megfelelő.
Amiben javítanék a szállodát illetően:a dupla ágy matracai szétcsúsznak,a gyerekjátszó felszereltsége minimál, ezt bővíteném és van már közte olyan szék aminek pl. : kijár a lába,valamint a gyerekfoglalkozásoknak egy külön terem jó lenne, mert kicsit fura volt, hogy a masszázsról/ra érkezőknek át kellett menni a gyerekeken, az animátor nagyon kedves és gyerekbarát.
Az esti program jó volt, de szerintem nem túl szerencsés étkezők közé előadót szervezni, mert így nem működik a kontaktus amit valószínű, hogy elvárna egy előadó. A személyzet nagyon kedves, barátságos és segítőkész ez kimagasló a magyar szállodák között. A tisztaság pedig kifogástalan. A megközelíthetősége kiváló. Összességében elégedettek vagyunk.
Minden jó volt a víz a wellnessben sosem volt annyi mint ki volt írva a szobában az ágy magas a wc magas és én gyermekkel mentem de még egy külön párnát sem kaptunk a reggeli nem volt választékos és a vacsora sem én nem tudom mi a különbség a 4-3 csillag között de én a hármat adnám. De jól éreztük magunkat és ha lesz rá lehetőség vissza megyünk. Köszönettel Vajdics Lászlóné
hetkoznap kivallo hely a kikapcsolodasra,akevesebb vendeg letszam miatt,egyebkent hetvegen mar kifejezetten zavaro a tomeg. Az uszomester nem tudja megfekezni a pl. hogy pelenkas gyermeket ne vigyenek be a 38 fokos gyogyvizbe es a renitens vendegek higieniajara sem figyel. Pl. zuhanyozas eloiras szerint,medencebe csak labmoso hasznalata utan lepjenek be.
Egy remek hét a Balneó Hotel Zsóriban. A februári időszakban azért esett a választásom erre a helyre mert ár-érték arányban a hasonló kategóriában kért hat ajánlatból magasan innen kaptam a legjobb ajánlatot. A személyzet rendkívül kedves és előzékeny volt,a szálloda konfortja az igényeimet maximálisan kielégítették,az étkezések színvonalasak és nagyon változatosak voltak.
A welnes részleg a felfrissülés,pihenés minden igényét kiszolgálta. Néhány-főként műszaki- apróság volt zavaró: -a lakosztály négy számítógép csatlakozási pontjából egy volt bekötve az sem megfelelő helyen. /ágy mellet az éjjeliszekrény mögött asztaltól 4m. / -a TV nem volt a csatornákra ráhangolva-ezt kérésre gyorsan orvosolták-azonban a szálloda színvonalához képest kevés és számomra többnyire érdektelen adó fogható. -a műszaki karbantartás,rendszeres felülvizsgálat hiányos,afürdőszobai sminktükör használhatatlan volt-lötyögött hiányzott valami belőle,a zuhanykabin ajtóról görgő hiányzott-nemzárt rendesen,a vcpapír tartó tengelye hiányzott-a papír folyton kiesett,a lábpedálos szemetes szét van esve-csak kézzel nyitható. -a fürdő részlegben a vízhőmérsékleteket nem mindég sikerült a kiírt értékek között tartani. /többnyire túl meleg volt/ Tudom ezek apró dolgok de a konfort érzetet rontják és a téli "lazább forgalomban" talán orvosolhatóak.
Nagyon segítőkészek a dolgozók, kényelmes tiszta környezet az egész szállodán belül ,bőséges étkezési lehetőség,A hiányosság az a wellnesz törölköző nagysága mert elfogyott a normál és kis lábtörlő nagyságút adtak a következőknek. A szálloda egyes szobáinak a fűtése nem volt a toppon .
Immár negyedik alakalommal áztattuk magunkat a szálló gyógyvizében s próbáltuk egy kis mozgással ellensúlyozni a fölszedett kilókat, mert a konyha ismét kitett magáért. (Ha egy valamit hiányolhattunk az étrendből, az a hal volt. . .
) A személyzet kedves és szolgálatkész volt, a wellness is kielégítő, egyetlen hiányosság, hogy a két forróvizes gyógymmedence megegyező hőmérsékletű volt, egyik nap 31 fok, másik nap pedig legalább 36 fok! Azonban ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, még az idén újra jövünk!
Nekünk,mint család az nem tetszett,hogy nincs gyerek medence a másik két medence vize pedig hideg volt a gyerekek fáztak benne.Este vacsora után nincs szórakozási lehetőség. pl:billiárd, darts vagy társalgó.Minket zavart hogy az étkező szinte a recepcioból nyilik.
Két hibát találtam a szobában. 1, A kis körasztal "mintha részeg lett volna". Alul-fölül mozgott. Nem volt stabil. Ez egyébként az éttermi "kettes" asztalra is igaz. Csak kisebb mértékben. 2, A televíziós csatornák közül sok nem volt fogható.