Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
Csodálatos négy napot töltöttünk a szállodában a barátainkkal. A szobák tisztasága első osztályú,az ételek finomak,bőséges. A személyzet udvarias, kedves,segítőkész. A wellness részleg tiszta,a víz hőmérséklete jó. Két egymás melletti szobát kaptunk,melyet egy ajtó választott el,ez nagyon tetszett. Máskor is elmegyünk. Bátran ajánlom a szállodát, mert nagyon jól éreztük magunkat.
Egy nagyon szép, 3 éjszakás hosszú hétvégét töltöttünk a hotelben. Nagyon sok vendég volt, ennek ellenére minden flottul működött. Nagyon jó a wellnes-részleg, különösen örültünk, hogy a kinti medence is működött. Leginkább az ellátást emelném ki, mert a svédasztalos reggeli és vacsora is kitűnő volt, nagyon bőséges választékkal és finoman elkészítve.
Csodás 4 napot töltöttünk el a Balneo Hotelben, igazi pihenés volt, feltöltődtünk. A hotel szolgáltatásaival nagyon meg voltunk elégedve. Nagyon finom, ízletes ételeket ettünk, köszönjük, hogy ismét itt pihenhettünk!
Három napot töltöttünk el a hotelben. Érkezéskor minden rendben, előző nap "emlékeztető" emailt küldtek számunkra a foglalásról. Korrekt. Recepció/papírmunka kipipálva, semmi extra, de zökkenőmentesen jutottunk el a szobánkig, ami megfelelt az osztályba sorolásnak. Tisztaság, kényelem. Fürdő/wellness: Szerencsére kb.
félházas telítettségnél voltunk, a vízfelület biztosan kevés teltháznál. Jó az elosztása, a gyógyvíz valóban értékes, élményelemek közül valami mindig működött. Ami nem tetszett: szaunák felügyelete, megfelelő beállítása, messze színvonal alatti egy ilyen helyhez képest. Törülköző vagy volt, vagy nem, inkább nem. S egy személy "felügyelte" az egészet. Ezt még egy 3*-os besorolásnál is többen teszik, s jobban! Étkezés/konyha/felszolgálás: Hibátlan! ! ! Vendéglátós vagyok, tanítom is "néhány" éve, csak pozitívum amit tapasztaltam. Ami a svédasztalra került, minőségben/választékban, messze felülmúlja a besorolás szintjét! Melegen tartás, ami a legtöbb helyen problémás, itt az is rendben. A séf figyeli, mi fogy le, s azonnal tölt utána. Felszolgálók, bár fiatal az egész csapat, összeszokottan, egymást segítve dolgoznak. Nem eladni/ráerőszakolni akarnak a vendégre bármit is, hanem udvariasan segítenek. Ha kell, azonnal ott vannak, nem kell keresni őket, de nincsenek "útban"! Összességében ajánlom ezt a vendéglátó helyet mindenkinek, éttermet külön kiemelve!
Ajándékba kaptuk a párommal a gyermekeinktől ezt a pár napos pihentető kikapcsolódást. Nagyon örültünk a lehetőségnek, mert már régen szerettük volna ide eljutni. Nem okozott csalódást; kényelmes volt a szoba, a személyzet mindenben tekintetben szolgálatkész, kéréseinket próbálták azonnal teljesíteni.
Az éttermi ellátással, az étel és italválasztékkal különösen meg vagyunk elégedve. A wellnessrészleg szolgáltatása is megnyerték a tetszésünket. Külön örültem amikor vízi-torna is volt. Remélem, hogy lesz még lehetőségem élvezni a szálloda nyújtotta kényeztetést.
Mi már 4. éve járunk vissza a Hotel Balneoba. Minden kényeztetést meg kapunk amiért oda járunk.Csak jókat tudunk mondani a szállóról. Ezért is megyünk jövőre ismételten vissza, és ezért is ajánlottuk barátainknak is.
A személyzet kedvesen fogadott, mindennel naprakészen voltak. A szálloda nagyon szép, igényesen berendezett és tiszta. Az étkezéseknél rendkívül figyelmesek voltak a pincérek, kedvesen álltak a rendelkezésünkre. Az ételek jók voltak, bőséges választék volt, mindenki megtalálhatta a neki megfelelő ételt. A wellness részleg is nagyon jó.
A medencék nagysága, a víz hőmérséklete és tisztasága is jó volt. Kellemes érzés volt ebben a vízben úszni, és a melegebb vizekben ellazulni. Csendes, nyugodt helyen fekszik ez a szálloda, tiszta a levegő,érdemes sokat a levegőn lenni és élvezni, hogy jó mély levegőt lehet venni, olyan kellemes a városi szmogos levegő után. Engem a zsórivizes záptojás illat sem zavart, meg lehet szokni, és nem is mindenhol érezhető. Aki több napra megy, a környéken jó kirándulási lehetősége is vannak, közel van Eger, és Mezőkövesre a városba is érdemes bemenni, ismerkedni a város értékeivel. Mi jól éreztük magunkat, kellemes ellazító pihenés volt.
Szépen kialakított és rendezett környezetben található szálloda. A terek tágasak, világosak és tiszták. A szobák megfelelően berendezettek és kényelmesek. Az árak a szolgáltatás színvonalának megfelelőek. A felnőtt szabadidős szolgáltatás a biliárdon és a wellnes-en kívül még bővíthetők, pl. bowling-al.
Az étkezés időintervalluma jó és a telt házas működéshez elegendő. Az ételek nagy választékban és jó minőségben, minden korosztály igényeit kielégíti. Az alkalmazottak és a kiszolgáló személyzet udvarias, kedves és inteligens magatartást tanúsított. Összességében jól éreztük magunkat az eltöltött három nap alatt.
Nagyon szép és pihentető hétvégét töltöttünk a gyerekekkel a hotelben. A kiszolgálás kiváló volt, a személyzet nagyon udvarias és segítőkész volt. Más kisgyerekes családnak is ajánlani tudom.