Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
Minden elismerésünk a hotel személyzetének a tökéletes ellátásért. Kellemes, emlékezetes napokat szereztek nekünk. A szoba kiváló volt. Az apróbb problémát a műszaki személyzet azonnal kiküszöbölte (hibás TV, ill. lámpa). Az étterem tiszta,tágas, az ételek kitűnőek, minden igényt kielégítőek voltak.
A wellnessben is minden kívánnivaló megtalálható volt. Ehhez egy apró megjegyzés- tudom plusz személyzetet jelent, de szerintem megéri- a kövezetet időnként fel kellene törülni. Ettől még maradhatna a "csúszás veszély" tábla is. Örülünk, hogy önöknél tölthettünk néhány napot, reméljük nem utoljára. Nyugdíjas házaspárt -2015. 01. 18-21.
Az ellátás kitűnő, a szilveszteri kínálat pedig várakozáson felüli. Nagyon sok új ételkülönlegességgel ismerkedtünk meg. A személyzet mosolygós, segítőkész. A szobákban egyénileg állítható a fűtés, ez főleg a hirtelen jött hideg éjszakák miatt volt praktikus. A szoba tágas, kényelmes.
A wellness részlegben sok mindent kipróbáltunk, minden korosztály számára élvezetes. Szerencsés lenne, ha a kétfős szobákhoz két ajtókártyát kaphatnánk, mert amíg egyikünk pl. mosdik, a másik ki sem mozdulhat a szobából, mert vagy elviszi a kártyát és a párja sötétben fürdik tovább, mert áram nélkül marad, vagy kártya nélkül megy el, akkor pedig várhat, mire beengedik. A TV-csatornáknak először nagyon megörültünk, hogy milyen hatalmas a választék, aztán kiderült, hogy csak a fele nézhető. (Inkább ne lenne beprogramozva, úgy nincs csalódás. ) Összességében nagyon elégedettek voltunk, kellemesen telt a pihenésünk. Remélem, még lesz alkalmunk visszatérni a nyári időszakban is. Szilágyiné P. Judit
Kényelmes, tiszta, szép bútorokkal felszerelt szobák, ami számunkra fontos volt állatbarát szálloda. A wellness tiszta a kinti medence kellemes. Szauna jó. A személyzet kedves. Az ételek változatosak és finomak. Mindent egybe vetve csillagos ötös. Nagyon jó pihenésre a hely. A tisztaságot külön kiemelném. A masszírozás kellemes környezetben történt.
Nagyon tetszett, jól éreztük magunkat, teljes kikapcsolódás volt ez a négy nap. Kisebb hiányosságok azért voltak, például elromlott a sorompó egyik éjszaka, és folyamatosan nyílt, és záródott, és kellemetlen, zavaró volt a hangja, ahogy a záródáskor a sorompó a tartó vasra rácsapódott.
Egy gumi bevonat biztos tompítani tudná ilyen esetekben a fémes hangot, nem lehet drága a kivitelezése szerintem. Az étterem szép, kényelmes, az ételek finomak, nekünk a választék is elég volt, de a bosszankodás megvolt, mert a nagy nyitott légtér miatt légy is volt bőven. A recepciónál állandóan nyitva lévő ajtón - ami egy légtér az étteremmel - a legyeknek szabad útjuk van az ételek felé. A szolgáltatások, fürdő, wellness felülmúlta a várakozásunkat.
Tavaly voltunk itt a párommal 2 éjszakát. Nagyon jól éreztük magunkat, és az ételek is kiválóak voltak, úgy mint a hangulat, és a kiszolgálás is. A fürdő részleg jó, elég hosszú az úszó medence, és van kinti rész is, masszás fejekkel. Még télen is ki lehet menni. Köszönjük Balneo Hotel. :))))))))
Nagyon tetszett, az udvarias, figyelmes kiszolgálás valamennyi területen. Szimpatikus volt az hogy a masszázsra,a szauna szeánszra személyes megkereséssel,de nem tolakodóan, kedvesen hívják fel a vendégek figyelmét. A gyerekekkel nagyon kedves animátor foglalkozik. Nem tartom praktikusnak a napozóágyakat, melyek használhatatlanok az idősebb és mozgásukban korlátozott emberek által.
Két alkalommal jártunk a Balneo Hotelban. A szobák tiszták és kényelmesek voltak, a személyzet nagyon figyelmes és segítőkész, az ellátás bőséges és nagyon változatos volt. Maximálisan meg voltunk elégedve a szálloda összes szolgáltatásával és a személyzettel.
Csak ajánlani tudom a pihenni vágyóknak, figyelembe véve azt is , hogy a szálloda rendelkezik a Zsóry gyógyvízes medencéivel is. Ezért nem kell a gyógyfürdőben tolongani.
Nagyon megvoltunk elégedve mindennel. A szobánk kényelmes, tiszta volt. Az ételek izletesek, A személyzet kedves, figyelmes. A medencék nagyon jók, minden korosztály igényt kielégítő. Külön tetszett, hogy a gyerekeket lufis figurák készétésével a kishölgy egy kicsit lekötötte. Összességében szuper volt.
Június közepén töltöttem el 3 napot a fiammal ebben a remek szállodában. A szálló hangulatos, modern és tiszta. Szobái kifejezetten otthonosak. Étterme és az étel-ital választék is kiváló volt. A kiszolgálás nagyon figyelmes volt. Wellness részleg 4 medencével teljesen megfelelő annak aki az ellazulásra vágyik.
Nagyon jól éreztük magunkat, először voltunk a hotelben. A szobák kényelmesek, tiszták voltak a személyzet figyelmes volt. Az étel választék lehetne nagyobb,de amit kínáltak az ízletes volt. Külön tettszett, hogy reggel aki kért igény szerint frissen sütötték a reggelijét, pld szalonna, tojás, gombával. Este finomak voltak a desszertek. üdv.