Nagyon kedves, szinte baráti kiszolgálásban volt részünk. Az étel, amit ettünk nagyon finom, ízletes volt, adagra megfelelő. Az italok hűtöttek voltak, ami nem megvetendő a nagy nyári melegben. Az árak megfelelőek, megfizethetőek. Az étterem jól megközelíthető tömegközlekedési eszközzel, mely a turisták számára nem elhanyagolható szempont. Mindenkinek ajánlom !
Régóta voltam felszolgáló, ebből lettem üzletvezető. Mint a kisgyermek érkeztem a Fald Fel Amerikát Étterembe és úgy is távoztam. Kritizáltak már sokan engem, pedig nem sok okuk volt már, de azt elmondhatom, hogy a konyha mindent eltalált, ami az ízlésemnek megfelelő.
Régen ettem már hamburgert egy órán át, és régen éreztem már azt, hogy de ha még nem is vagyok éhes, akkor is megeszem. Nem vagyok időt múlt vendéglátós, de az engem is idegesíthet, hogy senki nem látogatja meg az asztalomat, csak ha illedelmesen külön felhívom rá a figyelmét, hogy szeretnék rendelni. Az még csak nem is érdekelte a front személyzetet, hogy elégedett vagyok -e az ételemmel, fontosabb volt a pultban lenni és beszélgetni valamint telefonozni. Csak azért háborodtam fel magamban, mert én ugyanebben a helyzetben sokkal figyelmesebb munkáért kevesebb elismerést kapok. Szóljon ez most a pincéreknek! A fiatalság elmúlik, a jó kiállás megkopik, az emberség megmard! Lehet úgy csinálni valamit, hogy muszáj, de úgy érdemes, hogy átéljük! A vendég szemével! Legyetek ott az asztalnál! Érdemes!
A kiszolgálás nagyon kedves és segítőkész. Az ételek minősége kifogástalan és nagyon bőséges, laktató. A belső tér kialakítása nagyon hangulatos és modern. Az ételek hűen tükrözik a névadó műsort. Az italok ára is normális és nem drága. Aki szeretne egy szép csendes vacsorát eltölteni egyedül vagy esetleg párjával, családjával annak csak ajánlani tudom az éttermet.
Már nagyon régóta szerettünk volna elmenni kipróbálni a "Faldfel Amerikát" és most meg is tettük. Nagyon kulturált és tiszta helység. Rendkívül figyelmes kiszolgálásban volt részünk. Az ételek minősége és mennyisége méltóképpen tükrözi a névadó hírnevét. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a nagy adagokat és a különleges ízek együttes kavalkádját.
Kíváncsiságból tértünk be és nem is bántuk meg. Hangulatos, szépen berendezett étterem. Nem vagyunk az a nagy amerikai típusú étkűek =) így csak egy-egy "kisebb" hamburgert rendeltünk, amihez sült krumpli is járt. Már a krumpli is kellemes meglepetés volt, hogy nem az a mekisféle gyorsfagyasztott szalmakrumpliféle, hanem jó kis cikkes, fűszeres krumpli.
Mindenképpen csak ajánlani tudom ezt a helyet azoknak, akik igazi amerikai hamburgerre vágynak. Finom, füstös hús, nagy buci, jó fűszerezés. Ha Miskolcon hamburgerre vágysz ez a legjobb hely erre. A díszítés, a székek, a hely egyszerű, de cserébe jó ár-érték arányba kapjuk a kaját. Egy hamburger sültkrumplival pont elég ahhoz hogy jól lakj. Nekem bejött ! :)
Ismerősök ajánlására kerestük fel az éttermet pénteken este. Nem vagyunk ismerősök Miskolcon, így elég nehezen találtuk meg a helyet, sokat kellett kérdezősködni, pedig központi helyen, a Szinva Park Plaza, Fő út közelében található. Mint a tulajdonostól megtudtuk, az étterem híre a facebook-on kezd "terjedni" és mindössze 3 héttel ezelőtt nyitottak.
Este 8 körül gyakorlatilag teltház volt, a fiatal pincérek pörögtek, és a rendelés felvételekor jelezték, hogy az ételekre egy kicsit többet kell majd várni, mivel a konyha is teljes gőzzel üzemel, és sok a rendelés. Ehhez képest az ételek nagyon gyorsan elkészültek. A hely specialitásai népszerű amerikai ételek, óriás hamburgerek mindenféle töltelékkel, sült krumplival, szósszal, hotdogok, amerikai palacsinta, muffin és néhány frissensült. A berendezés is ezt a tipikus amerikai hangulatot és életérzést idézi a fali képekkel, dekorációval. Én Kentucky csirkemellet választottam sajtmártással és sült krumplival. A hamburgerhez használt húspogácsa saját előállítású és fűszerezésű, "titkos" recept alapján 100% marhahúsból készül. A nagy mennyiségi igényre tekintettel a sült krumpli nem helyben friss burgonyából készül, hanem mélyhűtött szeletelt alapanyagból. Desszertként palacsintát kóstoltunk eper öntettel és ajándékba kaptunk 3 db csokis muffint, de ez nem annyira ízlett. Asztaltársaságom tagjai Cézár salátát és hamburgert rendeltek. Lehet, hogy fővárosi árakhoz vagyunk szokva, de nagyon pénztárca barát a hely, nem is emlékszem, mikor ettem ilyen sokat tartalmasat és egyúttal finomat is ilyen kevés pénzből. A bár széles italkínálattal rendelkezik és sok akciós italuk van. A melegkonyha este fél 10-ig üzemel, a hely viszont hétvégén hajnali 4 óráig nyitva tart.
Jó elhelyezkedésű bisztó. Azonban a kinti részre sokszor odatűz a nap, így bent foglaltunk helyet. Van mikor többen vannak, de néha nem túl sokan, a kiszolgálás kicsit döcögős, de rendesek. Az ételekkel jól lehet lakni, árban sem rossz és minőségre sem. Az italok változatosak megfizethető árakon.
Jól átsültek a húsok és kellemesen fűszeresek, a krumpli is finom ropogós. A desszertek picit édesek, így azokból előfordul, hogy marad. Érdemes kipróbálni!
A főutcán található az étterem. Az emeleten foglaltunk helyet. A kiszolgálás udvarias, azonban jócskán várni kellett az ételre, pedig nem voltak túl sokan. BBQ-s húst rendeltünk, ami igazán finom és omlós volt, finom volt a sültkrumpli. Még kihozták az ételt addig röviditalt rendeltünk, arra is kellett egy picit várni, így az térjen be akinek van rá ideje. A desszert elég édes volt, nem tudtuk teljesen megenni. Teájuk finom volt.
A hely a főutcán található, nyáron kiülős része is van, igaz sokszor oda tűz a nap. Többször jártunk itt, van mikor csak ittunk, mert többre nem volt idő egy teánál, mellesleg a sajttorta ízesítésű tea igazán különleges, megéri megkóstolni. A BBQ borda nagyon omlós és ízletes, az adagok megfelelőek.
Desszertnek oreo tortát választottam, nekem kicsit édes volt, így nem bírtam az egészet megenni, pedig nem volt olyan nagy szelet. Összességében megéri kipróbálni.