2015. október 7.a párjával járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Gyerekkori élményeink után , nagyon vágytam Miskolctapolcán eltölteni egy pár kellemes napot. A városban nem csalódtam,a Barlangfürdő,mellyel a szálláshely reklámozza magát, olyan messze van,mint Makó Jeruzsálemtől. A fürdő egy kicsit arrébb van, nem is tudom, hogy mit keres a szálláshely honlapján.
Amíg a fürdő kulturált,szép, a Kastélyapartman egy sufniból tákolt egycsillagos Hotel Mók* pozdorjából és lomiból összehordott anyagból, bútorból. . . A házigazda hölgy rámenős, agresszív, az étkezés messze -messze a szálláshelytől ,10 perc gyaloglással. A kajajegy egy öntapadós kézzel írt cetli,komolytalan, az étel egyhangú és változatlan. Nincs sem cukorbeteg, sem egyéb diétás lehetőség, a kávéért fizetni kell, a tea kérdés nélkül szarrá cukrozva hozatik elibéd. A szobák ízléstelenül berendezve zsúfoltan,felesleges bútordarabokkal, allergén poros száraz növényekkel,náddal(! )kényelmetlen ágyakkal és büdös,műszűlas ágyneműkkel. Nagyon sajnálom, hogy ezt le kell írnom,mert sok helyen jártunk már, ahol az ár érték arány megfelelő volt, de ezért a helyért egy lyukas kétfillérest sem adnék legközelebb. A pozitív hozzászólók nem tudom, hogy honnan jöttek, de ha ez valakinek megfelel, akkor sajnálom az ízlését. Kivéve, ha a házigazdák írták a pozitív hozzászólást,mert azt is el tudom képzelni. . . .
Kastély Villa válasza
Kedves vendegek.
Kedves xy miert is nem valalja a nevet?
Csaladi valalkozasunk azert alakult, hogy mindenki jol erezze magat a kituno szallasunkon amit 2015 majusaban uj engedelyeztetes,felujitas utan nyitottunk.
Tehat nem rossz allapotu a szallashely! ! !
Onok vagy osszekevertek mas szallasal vagy a konkurencia vagy csak az irigysegbol irjak a kulonbozu allitasokat.
A barlangfurdo 5 perc setara van tehet nem mako es jeruzsalem.
A strandfurdo szemben van, kontosben is at lehet lepni.
Ha onoknek messze volt akkor ne menjenek sehova maradjanak otthon. . . .
Rugos matracunkat a nyar elejen vasaroltuk a mobelixbe az agyakkal egyutt.
Ariel mosoporral mosunk a selyem krepp agynemuinket.
Valamint ha nem megfelelo a szallas, meg akkor kelett volna szolniuk ,nem pedig utolag mindenfele dolgot kitalalni, irogatni.
A szallas atvetelekor amikor megfelelo, akkor irunk egy bejelento lapot.
Minden adattal abban le van irva hogy a felteteleket elfogadjak az is benne van , hogy nem keszitenek fotokat es az interneten nem nyilatkoznak.
Mert az hitelrontasnak minosul,birosaghoz fordulhatunk! ! !
Tovabbi szep napokat mindenkinek.
2015. október 24., Kastély Villa, üzemeltető