Elixír Medical Wellness Hotel Mórahalom bemutatkozása
Az Elixír Medical Wellnes Hotel Szegedtől 20 kilométerre, Mórahalmon kínál vendégeinek háromcsillagos ellátást. A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel való közvetlen összeköttetése és együttműködése révén a szálloda vendégei számos gyógyászati és wellness szolgáltatást vehetnek igénybe.
Minden igazán kellemes volt. A szálloda gyönyörű, minden csillog-villog. Kedvesek és segítőkészek a recepción, illetve az étteremben. A szolgáltatás is megfelelő. Szívből ajánlom mindenkinek, családdal vagy csak párban egyaránt.
Ajándékba kaptuk az üdülést az Elixir hotelbe. Nagyon meg voltunk elégedve, gyönyörű a szálloda , udvarias kiszolgálás, bőséges választék az ételek között. A fürdő részleg minden igényt kielégít, a kisgyermekes családok is megtalálják a lehetőséget, ugyan úgy, mint az idősebb generáció. Szép a környezet, nyugodt csendes pihenőhely. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
Találomra választottam a szállodát, de nem bántam meg. Három csillag helyett ötöt kaptunk))) Kényelmes, tágas, csendes szobák,finom ételek. Tisztaság, nagyon szép berendezés. Készséges személyzet. Na és a strand! Az egyik legjobb azok közül, ahol eddig jártam. Rengeteg medence, kitűnő masszázs, szaunaszeánsz, koktélok, olcsó árak. Biztosan visszamegyünk! Kata
A hotel gyönyörű több 4 csillagos hotelben voltunk már de meg sem közelítették a 3+csillagos Elixir hotel színvonalát. Mi csak ajánlani tudjuk bárki számára.
2015 nyarán töltöttünk el 5 éjszakát a Hotel Elixírben. Már a megérkezésünkkor nagyon megnyerő volt a szálloda megjelenése és a személyzet hozzáállása is. Érkezésünkkor szívélyesen végig kísértek a szállodán, bemutatva annak szolgáltatásait.
A családi szoba gyönyörűen kialakított, tiszta, a két szoba és a fürdőszoba is mind berendezésében, mind felszerelésében felülmúlta elvárásainkat. Véleményünk szerint a felszereltség 4*-ot érdemelne. Az étterem is hangulatos, finom gasztronómiai ellátással. A közvetlen ingyenes, korlátlan átjárás az Erzsébet Fürdőbe olyan szolgáltatás, amely gyerekes családok részére véleményem szerint nagyon pozitív. Mórahalmon most jártunk másodszor, de szívesen visszamennénk.
Egyszerűen remek ki hely, gyönyörű hálószoba és fürdőszoba. Imádtuk, hogy még 9 óra után tudtunk fürdőzni a fürdőben és csendes, nyugalma volt a strand. Az ételek nagyon finomak voltak, teljes ellátás kiváló. Személyzet segítőkész, kedves és figyelmes. Barátnőmnek ajánlottam s ők is voltak már, hasonló tapasztalattal jöttek el.
Nyereményjáték által tölthettünk az Elixír Medical Wellness Hotelben 3 csodás napot. A szálloda elvarázsolt: gyönyörű, igényes és szép tiszta. A fogadtatás kedves volt. A személyzet hibátlan: kedvesek, barátságosak, udvariasak, segítőkészek és mosolygósak. A szobánk tágas, világos, jól felszerelt, elegáns és modern berendezésű.
A fürdőszoba is tágas, világos és szép tiszta. Minden tökéletes. A kiszolgálás, az ételek mennyisége és minősége kiváló. A választék bőséges. Kisfiam speciális betegségével (PKU: nem ehet húst, tojást, tejterméket és gabonafélét) is sikerült reggelinél és vacsoránál is számára megfelelő és adható ételeket találnunk. Reggeli után még gyümölcsöket is kapott elvitelre. A szálloda wellness részlege jól kialakított, tiszta és hangulatos. A Szent Erzsébet Gyógyfürdő közvetlenül elérhető, ami nagyon tetszett. Nem sok szálloda biztosít átjárást a fürdőkbe, a legtöbb csak egy napi belépőjeggyel ajándékoz meg, vagy kedvezményt ad a fürdők áraiból, az Elixír Medical Wellness Hotelből pedig mind a 3 nap alatt korlátlanul és könnyen átjárhattunk bármikor a fürdőbe. A szoba átadás után is igénybe vehettük a wellness- és a fürdő szolgáltatásait. Nem tudunk olyat mondani és írni, amivel elégedetlenek voltunk. Nagyon kellemes élményekkel gazdagon távoztunk a hotelből. Minden szuper volt, haza se szerettünk volna jönni és legszívesebben már holnap mennénk is vissza. Köszönjük szépen a nyereményjáték általi lehetőséget, hogy a hotelben tölthettünk 3 csodás és felejthetetlen napot!
2015 nyarán foglaltunk szállást az Elixír hotelben. 2 felnőtt,2 gyermek és egy nagypapi. Két külön szobát kaptunk,egybenyitható szobák sajnos nincsenek. E hiányosságot kárpótolta a szobák kényelme és tisztasága,maga a szálloda szépsége és hangulata. A személyzet teljesen megfelelő. Az ételek nagyszerűek voltak,mindenki megtalálta a számára megfelelőt.
A gyerkőcök rántott sajt mániásak,minden nap kedvezett nekik a menü. A hotel rendelkezik saját terasszal,ahova vacsi után ki lehet ülni szusszanni. Az árak sem verik az eget,egy pofa sör vagy koktél még belefért a pociba. Azért választottuk ezt a szállodát,mert a fürdőbe való átjárás kiváló megoldás. Minden szolgáltatás elérhető,masszázs,szauna,testáztatás,büfék. Különféle vízhőmérsékleten nézhetsz ki a fejedből,nem gondolva semmire,és áztathatod a bőrödet rongyosra. A hotelben is van medence,a vízhőmérséklete kellemesen hűs volt(kint tombolt a nyári 40 fok). A fürdőben feliratkoztunk egy masszázsra,ezt hotelben kaptuk meg. Nagyszerű volt. Jól éreztük magunkat,mindenkinek ajánlani tudom. Sok szállodába jártunk már,ez is a kedvencek között van.
A karácsonyt kipihenni érkeztünk. . . . sikerült. . Nekünk ezentúl ez az etalon szálloda. A feldíszített előteret nézegettük megérkezéskor becsekkolás helyett,aztán kedvesen szóltak. . a személyzet hibátlan,az ételek otthagyhatatlanok. Aztán ami a legjobb : a korlátlan átjárás a fürdőbe.
Ma érkeztünk haza Mórahalomról! Nagyon jól éreztük magunkat a hotelben,amit már a képekről látva is vártuk ,hogy nem lesz csalódás. Igy is lett:tágas,jól felszerelt szobák,kellemes designe,kényelmes matrac. Minden tökéletes. A wellness célnak megfelelő,az átjárás a gyógyfürdőbe is nagyon jól megközelíthető.
Bár a Gyógyfürdő szuper vize nem feledteti egyik másik ember igénytelenségét,ezért lenne jó,ha a wellness részlegen is lenne egy gyógymedence. A reggeli megfelelő,a vacsora jóval változatosabb,két féle leves és legalább 8 féle második volt. A desszertek lehettek volna egy kicsit másabbak,mint a cukrászsütemények. /ott készült finomságra gondoltam/ Kíváncsiságból megnéztünk egy lakosztályt is,a recepciós nagyon szívesen megmutatta,pazar látványt nyújtott. Mindent leszámítva,bármikor visszamennénk,akár családostól is.
6782Mórahalom, Millenniumi sétány 2.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
1900
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szauna • kozmetika • masszázs • finnszauna • sóbarlang • napozóterasz • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár