A háromcsillagos színvonalú Hotel Solar impozáns épülete Nagyatád központjában található. Az átriumos, üvegtetős belső kialakítás, családias hangulatot áraszt. Az üvegfalú liftből különleges látványt nyújtanak a légies belső terek.
5 napot töltöttünk a szállodában, már a belépéskor kellemes környezet fogadott. A szálloda a városközpontban fekszik, szép helyen, minden könnyen elérhető. Az ellátás kitűnő, a személyzet kedves, minden napra ajánlottak érdekes programokat a korosztálynak megfelelően. Igazán jól éreztük magunkat. Ráférne egy felújítás a szállodára. Ennek ellenére mindenkinek ajánlom.
Hotel Solar válasza
Kedves Véleményíró ! Köszönjük szépen a dicsérő szavakat, nagyon örülünk, hogy kellemes emlékekkel tért haza szállodánkból. Továbbá ezúton örömmel tájékoztatjuk, hogy szobáink felújítását elkezdtük, így lehetőség van már un.
prémium szobát foglalni, ahol zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra, és bekészítés ( vízforraló, kávé, tea, fürdőköpeny, strandtörölköző ) is várja a vendéget. Szeretettel visszavárjuk! Üdvözlettel: Hotel Solar
Harmadik alkalommal jártam itt csoporttal. Az előzőekhez képest az étkezés minőségén éreztem a színvonal csökkenését. Szegényesebb lett a választék. A szobánk tiszta és tágas volt,retró bútorokkal,Tv-vel. Nagy előny, hogy a szálloda a kisváros központjában helyezkedik el, mégse zajos. Itt este is nyugodtan sétálhattunk.
Innen akár közeli és távolabbi kirándulásokat is könnyű szervezni. A személyzet segítőkészsége elvitathatatlanul szuper. Ezért esett a választásunk ide.
Hotel Solar válasza
Kedves Véleményíró ! Örülünk, hogy megosztotta észrevételeit! Köszönjük szépen a szállodával kapcsolatos dicsérő szavakat. Nekünk minden vendég véleménye nagyon fontos, ezért az ételekkel kapcsolatos kritikáját figyelembe véve bővítettük a büféasztal választékát, maradva a magyaros, házias ízeknél.
Kedves meglepetés volt érkezéskor az üdvözlő ital. Nagyon hangulatos a festett üvegtetős átriumos belső tér a lifttel. Tágas szobát kaptunk ósdi tévével. A reggeli és vacsora színvonala csak átlagos. Nincs terítés, úgy kell összevadászni az evőeszközt, szimpla szalvéta-ficnit. Ez nem 3 csillag !
A város gyönyörű parkokkal dicsekedhet, a hotel központi helyen van, a fürdő, park szomszédságában.
Hotel Solar válasza
Kedves Véleményíró ! Köszönjük,hogy tapasztalatait megosztotta velünk. Örülünk dicsérő szavainak , kritikai megjegyzéseit pedig kivizsgáltuk. Ennek következtében bővítettük büféasztalos kínálatunkat, maradva a vendégeink által kedvelt magyaros, házias ízeknél.
Az evőeszközöket és a szalvétát azonban továbbra is az ételek mellett, a büféasztalon helyezzük el, de megpróbáljuk jobban észrevehetővé tenni ezeket. Rendelkezünk már felújított, un. prémium szobákkal, amelyekben szép, zuhanyzós fürdőszoba található, és nagyképernyőjű, LCD TV-vel lettek felszerelve. Továbbá bekészítésként vízforraló, kávé, tea, fürdőköpeny és strandtörölköző is várja itt a vendégeket.
Reméljük, hogy a későbbiek folyamán ismét vendégül láthatjuk és kellemesen telik majd az üdülése. Üdvözlettel: Hotel Solar
Tudom, hogy a 3 csillag mit jelent, itt a 70-es évek beli panel lakás fürdőszobáját, ahol a mosdó csapjának gégecsövét áttolod a kádhoz, hogy oda vizet nyerj, a kád előtt pedig fémlap a fedő ovális lyukakkal, magasfényű fehér mázzal, műanyag függönnyel. . . . . rám telefonálnak, hogy mikor érkezek az étterembe, mert a személyzet menne, pedig nincs késő.
A szálloda kívül-belül felújításra szorul. A szobák tágasak, kényelmesek. A személyzet rendkívül kedves, figyelmes. Az ételek egyszerűek, de általában ízletesek. Jellemzően olcsóbb alapanyagokból dolgoznak. Marhahús, vad egyáltalán nem szerepelt a kínálatban. Reggelinél sonka, szalámi, paprika, paradicsom egyáltalán nem volt. A desszertként feltálalt sütik többnyire nagyon gyengék voltak.
6 éjszakát töltöttünk a Hotelben, nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves, szolgálatkész, az ellátás kiváló. Külön értékeljük azt, hogy gyógykezelést és fürdőbelépőt is kaptunk. Mindennel elégedettek vagyunk, máskor is szívesen elmegyünk Nagyatádra, mely egy szép, tiszta város.
Ami miatt az elhelyezkedést csak jóra értékeltük, annak oka az, hogy utcára néző szobánk nagyon zajos volt a délutáni órákban, amikor pihentünk egy kicsit a kezelések után. Üdvözlettel és köszönettel: Tóth Endréné
3 generációval érkeztünk, ahol tartalmas hetet töltöttünk. A személyzet barátságos, segítőkész, a gyógykezelések feltöltöttek bennünket. Az étterem kínálata változatos és bőséges. A takarítás húzza le az értékelést. Átutazóknak és pihenni vágyóknak is ajánlom. Nagy melegben viszont nem ajánlom, mert nincs klíma, nehezen szellőznek a szobák.
2014. 05. hóban jártunk egy last minute hétvégén a Solarban a párommal. Már régebben is voltunk itt, ezért megkeresett a hotel erre az akciós hétvégére. Az ellátással teljesen meg voltunk elégedve, a személyzet nagyon figyelmes,a tisztasággal sincsen semmi baj. Az ételek finomak, változatosak.
A hotelre ráférne egy alapos felújítás, gondolom,ez az anyagiak függvénye. Még csak május volt, de már hiányzott a légkondi a szobákból. Ennek ellenére ár-érték arányt tekintve ebben a szállodában minden rendben van. A város gyönyörű tiszta, nagyon rendezett, virágos és nem utolsó sorban a fürdő és a strand is olcsó és mindkettő nagyon gondozott, szép. Kár lenne, ha érdeklődés hiányában itt tönkre menne a turizmus! Látnivaló nem igen van, de a gyógyfürdő és nyáron a nagyon szép strand megér itt egy kis pihenést! Mi visszajáró vendégek vagyunk és azt hiszem maradunk is!
4 éjszakát töltöttünk a Hotelben. A személyzet nagyon kedves, barátságos, segítőkész. Sok a visszajáró vendég, ami azt bizonyítja, hogy elégedettek a szolgáltatással. A fürdő a Szállodával szemben található, ami nekünk fontos volt, hogy nem kellett messze menni.
A személyzet udvarias, segítőkész, gyors. A szálloda egész területén, még a szabadtéren is kifogástalan a tisztaság. A szoba tágas és kényelmes volt. A szolgáltatás nem mozgott egy széles skálán. Az ételek minősége, mennyisége, hőfoka kiváló volt.
Az ételek között a helyi specialitások is megtalálhatóak voltak De sajnos két szobában a második emeleten kemény felújítási munkák voltak, ami elég nagy és folyamatos zajjal járt 9 órától- 19 óráig.