A háromcsillagos színvonalú Hotel Solar impozáns épülete Nagyatád központjában található. Az átriumos, üvegtetős belső kialakítás, családias hangulatot áraszt. Az üvegfalú liftből különleges látványt nyújtanak a légies belső terek.
Igazán kellemes 4 napot tőltőttünk a hotelban. Az épület kis felújításra szorulna,de a lehetőségekhez képest probálkoznak. Maximálisan meg voltunk elégedve az ételek minőségével,mennyiségével. A szilveszteri gála vacsoráért,műsorért,hangulatért,a 400 éves borospince látogatásért,a programok hangulatáért külőn elismerés.
A fürdő kőzelsége,nyugalma már csak bonusz volt nekünk. Ősszességében ár,érték arányban teljesen elégedettek voltunk. A személyzet segítőkészsége példátlan. Biztos visszatérünk.
Négy napot tőltőttünk a szállodában. Maximálisan elégedettek vagyunk a szállással, az ételek mennyiségével, minőségével, a tisztasággal. Külőn kőszőnet a szilveszteri gálavacsoráért, a műsorért és a hangulatért. Maradando élmény volt a 400 éves csurgoi pince látogatás. A személyzet segítőkész, kedves.
Józsi főpincér, Ibolya, Anita és Szilveszter, és egy takarító hölgy - mindent megtett hogy jól érezzük magunkat - a többiektől még egy mosolyt sem lehetett kapni, udvariasak voltak és kimértek. Az asztalfoglalás az elképesztő - mikor az ember lemegy és nincs helye - kár hogy az első nap nem tudtam hogy lehet asztalt foglalni, vagy kellene hogy le tudjak ülni étkezni.
Étkeztessenek turnusokban és akkor az ember a választott helyre tud ülni. Érkezéskor meg lehet beszélni. Ha ketten megyünk mért kell idegenekkel egy asztalhoz ülnöm? Nem menza. Józsinak köszönet az utolsó estén a külön asztalért:) Aki már ott volt mért vannak előjogai? Emiatt sokan háborogtak. Egyébként jól éreztük magunkat, az ételek finomak voltak, bár hiányoltam a reggelinél a tartós felvágottat. A karácsonyi hangulatot szépen megteremtették - szép volt a műsor. A buli nagyon jó volt - Ibolya jó hangulatot csinált+ a zenész:) + a Józsi:) Amikor eljöttünk jól esett volna egy szívélyesebb búcsú - legalább annyi hogy visszavárnak vagy megkérdezik hogy éreztük magunkat.
minden reggel tojásrántotta bundáskenyér. jan. 01. száraz zsemle is volt. a reggeli kávé előre lefőzve-termoszba-bravos kávé. péksütemény-zsemle-kenyér