A háromcsillagos színvonalú Hotel Solar impozáns épülete Nagyatád központjában található. Az átriumos, üvegtetős belső kialakítás, családias hangulatot áraszt. Az üvegfalú liftből különleges látványt nyújtanak a légies belső terek.
Harmadik alkalommal jártam itt csoporttal. Az előzőekhez képest az étkezés minőségén éreztem a színvonal csökkenését. Szegényesebb lett a választék. A szobánk tiszta és tágas volt,retró bútorokkal,Tv-vel. Nagy előny, hogy a szálloda a kisváros központjában helyezkedik el, mégse zajos. Itt este is nyugodtan sétálhattunk.
Innen akár közeli és távolabbi kirándulásokat is könnyű szervezni. A személyzet segítőkészsége elvitathatatlanul szuper. Ezért esett a választásunk ide.
Hotel Solar válasza
Kedves Véleményíró ! Örülünk, hogy megosztotta észrevételeit! Köszönjük szépen a szállodával kapcsolatos dicsérő szavakat. Nekünk minden vendég véleménye nagyon fontos, ezért az ételekkel kapcsolatos kritikáját figyelembe véve bővítettük a büféasztal választékát, maradva a magyaros, házias ízeknél.
Kedves meglepetés volt érkezéskor az üdvözlő ital. Nagyon hangulatos a festett üvegtetős átriumos belső tér a lifttel. Tágas szobát kaptunk ósdi tévével. A reggeli és vacsora színvonala csak átlagos. Nincs terítés, úgy kell összevadászni az evőeszközt, szimpla szalvéta-ficnit. Ez nem 3 csillag !
A város gyönyörű parkokkal dicsekedhet, a hotel központi helyen van, a fürdő, park szomszédságában.
Hotel Solar válasza
Kedves Véleményíró ! Köszönjük,hogy tapasztalatait megosztotta velünk. Örülünk dicsérő szavainak , kritikai megjegyzéseit pedig kivizsgáltuk. Ennek következtében bővítettük büféasztalos kínálatunkat, maradva a vendégeink által kedvelt magyaros, házias ízeknél.
Az evőeszközöket és a szalvétát azonban továbbra is az ételek mellett, a büféasztalon helyezzük el, de megpróbáljuk jobban észrevehetővé tenni ezeket. Rendelkezünk már felújított, un. prémium szobákkal, amelyekben szép, zuhanyzós fürdőszoba található, és nagyképernyőjű, LCD TV-vel lettek felszerelve. Továbbá bekészítésként vízforraló, kávé, tea, fürdőköpeny és strandtörölköző is várja itt a vendégeket.
Reméljük, hogy a későbbiek folyamán ismét vendégül láthatjuk és kellemesen telik majd az üdülése. Üdvözlettel: Hotel Solar
Pontosan két évvel ezelőtt jártunk itt és akkor nem voltam elragadtatva a helytől. Az elhelyezkedés jó volt, a személyzet nagyon figyelmes, de az ételek minősége, választéka nagyon gyenge volt. Ezen a téren jelentős javulás volt észlelhető. Értékelendő, hogy különféle szervezett programokkal is igyekszenek a vendégek kedvébe járni. Nagyon jó volt az éjszakai erdőjárás.
Betyárbálon vettünk részt ebben a kellemes hotelben január végén, s nagyon jól éreztük magunkat! Semmi kifogásunk nem volt, talán annyi, hogy nem zuhanyozós volt a fürdőszoba, hanem egy magas kádba kellett be és ki tornázni magunkat naponta. Ha jeleztük volna foglaláskor, hogy zuhanyozóst kérünk, akkor azt kaptunk volna.
A szobánkban sok helyen volt lámpa felszerelve, csak éppen az íróasztalnál nem volt fényforrás. A szoba tiszta, kényelmes az ágy, a személyzet kedves, udvarias. Az ételek finomak voltak, amolyan "somogyi" nehéz ételek. A Betyárbál színvonalas, jó hangulatú, zene-tánc,jól érezte magát mindenki azt hiszem. Másnap elvittek minket a Kisbajomi skanzenbe, ott is kellemes fogadtatás, meleg tea, házi pálinka, langalló a kemencéből! Még most is összecsordul a nyál a számban, ha csak rá gondolok! A Solar hotellel szemben van a gyógyfürdő, ott is kellemes meleg-víz, ivókút. A második este egy kellemes hangulatú borkóstolón vehettünk részt a hotel szervezésében. Egy szó, mint száz: szép emlékeink vannak a nagyatádi Solar Hotelről, s valószínűsítem, hogy gyakori vendégek leszünk náluk. Azóta is kapjuk a programajánlatokat tőlük, s bizony sok a kecsegtető számunkra. Fogunk menni tavasszal-nyáron és ősszel is!
3 generációval érkeztünk, ahol tartalmas hetet töltöttünk. A személyzet barátságos, segítőkész, a gyógykezelések feltöltöttek bennünket. Az étterem kínálata változatos és bőséges. A takarítás húzza le az értékelést. Átutazóknak és pihenni vágyóknak is ajánlom. Nagy melegben viszont nem ajánlom, mert nincs klíma, nehezen szellőznek a szobák.
Még nyolc évvel ezelőtt nyaraltunk itt utoljára a családdal, de olyan érzés volt visszatérni, mintha megállt volna az idő. Számunkra úgy tűnt, hogy az épület fenntartására, fejlesztésére csak annyi figyelem, és persze pénz jutott, amennyi minimálisan szükséges volt. De az országban ez nem egyedi eset, nem is zavart minket különösebben.
Igazából ez az egy negatívum, amit meg tudunk említeni. A szobánk és a hotel többi helyisége tiszta és rendezett volt. A személyzet kedves és segítőkész, az ételek is finomak voltak. Szívesen ajánljuk rokonainknak, barátainknak és bárkinek, aki egy kis nyugalomra vágyik. Reméljük, hogy még nekünk is lesz lehetőségünk ide visszatérni.
A szálloda közvetlenül a fürdővel szemben van. Szép a kisváros, sok parkkal. Felejthetetlen programokat szervezett a személyzet. Hihetetlenül barátságosak és közvetlenek, mindenki nagyon segítőkész, a fürdőn is. Finomak voltak az ételek, talán a klasszikus desszertet hiányoltuk kicsit. Tiszta a szálloda, a matrac viszont kényelmetlen.
De mindent feledtetett a személyzet hozzáállása. Köszönjük a jó hangulatú bált! A fürdő ugyan kicsi, de minden adott a gyógyuláshoz, nagyon alaposak a kezelések.
A szálloda központi jól megközelíthető helyen található. Parkolás a szálloda parkolójában lehetséges. A szálloda alkalmazottai kedvesek, készségesek, odafigyelnek a vendégek igényeire. Jó hangulatú, barátságos az épület. Az ételek finomak. Előnye, hogy a gyógyfürdő szomszédságában van.
Józsi főpincér, Ibolya, Anita és Szilveszter, és egy takarító hölgy - mindent megtett hogy jól érezzük magunkat - a többiektől még egy mosolyt sem lehetett kapni, udvariasak voltak és kimértek. Az asztalfoglalás az elképesztő - mikor az ember lemegy és nincs helye - kár hogy az első nap nem tudtam hogy lehet asztalt foglalni, vagy kellene hogy le tudjak ülni étkezni.
Étkeztessenek turnusokban és akkor az ember a választott helyre tud ülni. Érkezéskor meg lehet beszélni. Ha ketten megyünk mért kell idegenekkel egy asztalhoz ülnöm? Nem menza. Józsinak köszönet az utolsó estén a külön asztalért:) Aki már ott volt mért vannak előjogai? Emiatt sokan háborogtak. Egyébként jól éreztük magunkat, az ételek finomak voltak, bár hiányoltam a reggelinél a tartós felvágottat. A karácsonyi hangulatot szépen megteremtették - szép volt a műsor. A buli nagyon jó volt - Ibolya jó hangulatot csinált+ a zenész:) + a Józsi:) Amikor eljöttünk jól esett volna egy szívélyesebb búcsú - legalább annyi hogy visszavárnak vagy megkérdezik hogy éreztük magunkat.
Negyedik alkalommal választottuk szálláshelyül a Solart. Korábbi tapasztalataink nagyon kedvezőek voltak, igy nem is volt kérdés, hogy a gyógyfürdőben igénybevenni kívánt gyógykezelésekhez szálláshelyül a Solart választjuk. A fenti értékelésből is kitűnik, hogy mindennel mégsem voltunk maradéktalanul elégedettek.
Korábbi ott tartózkodásunk alatt is érzékeltük,hogy az ágyak kényelmetlenek, az ágybetétek ehasználódtak. Korábban azt gondoltuk, hogy csupán "szokatlan" a hely, de legutóbb majdnem egy egész hetet töltöttünk a szállodában, így elég tapasztalatot szereztünk. A szálloda egyéb szolgáltatásaival elégedettek voltunk.