A háromcsillagos színvonalú Hotel Solar impozáns épülete Nagyatád központjában található. Az átriumos, üvegtetős belső kialakítás, családias hangulatot áraszt. Az üvegfalú liftből különleges látványt nyújtanak a légies belső terek.
4 éjszakát töltöttünk a Hotelben. A személyzet nagyon kedves, barátságos, segítőkész. Sok a visszajáró vendég, ami azt bizonyítja, hogy elégedettek a szolgáltatással. A fürdő a Szállodával szemben található, ami nekünk fontos volt, hogy nem kellett messze menni.
A személyzet udvarias, segítőkész, gyors. A szálloda egész területén, még a szabadtéren is kifogástalan a tisztaság. A szoba tágas és kényelmes volt. A szolgáltatás nem mozgott egy széles skálán. Az ételek minősége, mennyisége, hőfoka kiváló volt.
Az ételek között a helyi specialitások is megtalálhatóak voltak De sajnos két szobában a második emeleten kemény felújítási munkák voltak, ami elég nagy és folyamatos zajjal járt 9 órától- 19 óráig.
A város központjában elhelyezkedő szálloda, ahonnan minden elérhető helyen,a gyógyfürdővel szemben található a hotel. Családoknak, nyugdíjasoknak, fiataloknak is kellemes pihenést biztosít. A személyzet nagyon készséges, visszatérő vendégként megismesnek, fontos nekik, hogy jól érezzük magunkat.
A szálloda felújításra szorul és ezt meg is érdemelné, hisz remek helyen van és a belső átriumos kialakítása ma is nagyon impozáns. Felújításra szorul a szobák bútorzata (matracok! ) a fürdőszobák (zuhanyozó praktikusabb lenne, főként az időseknek) és ma már elengedhetetlen a szobák és a közös helyiségek klimatizálása.
A konyhatechnológia is modernizálásra szorul. A fürdőben remek a fiziotherápiás szakszemélyzet, köszönetet és elismerést érdemelnek! Az udvaron lévő termálvizes medence, körben a gyönyörű fákkal és a virágokkal a nyugalom és a béke szigete. . . Összességében jól éreztük magunkat, a szálloda személyzete udvarias, előzékeny és máskor is elmegyünk.
Amivel problémánk volt: Éjjel nagyon meleg volt,nagyon fűtöttek.Ha tudom, hogy van franciaágyas,zuhanyzós szoba-azt kértem volna inkább.A kiszolgálás,reggeli-vacsora bőséges volt és minden finom /a kávé lehetett volna egy kicsit erősebb/,a város nagyon hangulatos,tiszta,rendezett,a fürdő szuper jó volt.
Ezt a helyet ismerősök által ismertem meg. A személyzet, vezetőség nagyon kedves, segítőkész. Nagyon odafigyelnek a hozzájuk érkezőkre. már a fogadás is egy kedves köszöntővel indul. A kínált étkezések is választékosak, ízletesek. Egyéni kívánságokat is azonnal orvosolják. Én és a barátaim már több alkalommal voltunk a vendégeik. A szobák tiszta világos kényelmesek.
2019. augusztusában csoportommal már sokadig alkalommal szálltam meg 4 napra. Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk. Kedves, figyelmes személyzet fogadott Bennünket. Szobákat is korai érkezésünk miatt előbb elfoglalhattuk. Melyek tiszták és kényelmesek,hagyományos bútorzattal. Nagy melegre való tekintettel ventilátorokat igényelhettünk.
Étkezésünk svédasztalos félpanziós volt, finom és bőséges ételekkel. A városi strand szép, gyalogosan kicsit távol van. A Gyógyfürdő pedig a szállóval szemközti parkban található. Ebben az időszakban minden este itt vendégszerepelt a Győri Akkerdon Tánczenekar, 8. éve visszatérő vendégként. Nagyon szépen játszottak, super hangulatot teremtve. Jó idő esetén szabadban, különben a szálló gyönyörű aulájában /előtermében/. Összegezve kis csapatommal nagyon szép napokat töltöttünk a szállóban. Egyéni vendégként férjemmel már sokszor voltam itt és fogunk is jönni. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
Immáron harmadik alkalommal szálltunk meg a Solarban. Amit tapasztaltunk; Kedves, figyelmes személyzet, udvarias kiszolgállás. Kényelmes szobák, az ételek, italok nagyon finomak. A reggeli bőséges. Fontos, hogy a gyerekek is tudnak választani számukra megfelelő ételt. Jövőre is visszatérünk. Mindent köszönünk! A recepción dolgozó munkatársak tündériek. Jó munkát kívánunk Nekik!
2018. őszén 5 napot voltunk a Hotel Solarban. Nagyon jó tapasztalataink vannak, mind a személyzet, étkezés, elhelyezkedés, és szálloda kedvességcet sugárzása miatt. Kényelmes, erkélyes szobában voltunk, az ételek kitünőek, a személyzet maximálisan udvarias volt. Szívesen ajánlom másoknak is.
Mindenki udvarias volt, a recepción kedvesen adtak tájékoztatást kérdéseinkre. A szobák tágasak, tiszták, a fürdőszoba nagyon kényelmes és szép. A zuhanyfülkék ideálisak voltak a csoport idősebb tagjai számára. A szobákban televízió, hűtőszekrény is van. Az étkezésnél gyorsak, udvariasak, azonnal pótolták az elfogyott ételeket.
Az ételválaszték bőséges volt, nagyon ízletesek voltak a fogások. Jó hangulatot teremtett a zenés est. Megköszönöm mindazt, amit a csoport érdekében tettek.