Hamisítatlan erdei hangulat várja a Háromforrás Étterembe érkezőket. A hegyekre néző ablakokon a fák közül sejtelmesen beszűrődő fények, a faburkolatok, a díszítések, a faragott bútorok azt sugallják, hogy a vendégnek itt a tájjellegű ételekből érdemes választani.
Valami olyan finomságot, jó falatokat, amilyet még nem kóstolt, amit évszázadok során gyűjtött receptek alapján készítenek a helybeli szakácsok.
Mi már voltunk itt azelőtt is, és nekünk nagyon bejön a hely. Az ételek is teljesen rendben voltak, és mint mindenhol azért itt is el lehet nézni 1-2 dolgot, de nem történt tragédia. Nekem például hűtött üdítőt hozott ki a pincér, pedig nem hűtöttet kértem. Mondjuk nekem csak ennyi kivetni valóm volt az egészben.
Most legutoljára bátor voltam párolt szarvast rendelni áfonya mártással (próba, szerencse alapon), nem tudtam, hogy milyen, de nekem ízlett. Bennem kellemes emléket hagyott a hely. :)
Mi a Kőkapu hotel vendégei voltunk egy hétig, félpanziós ellátással. A reggeli bőséges, minden nap más és más finomságokkal. Az alap szendvics lehetőségen kívül mindig volt főtt/ sült étel is, a rántotta is ízletes és különleges volt a különböző hozzávalóknak köszönhetően.
A kb 15 féle tea és 4 féle gyümölcslé és a kávé választék felülmúlhatatlan. A reggeli csúcspontja az isteni süti, fánk, tejbegríz volt! Hát ebédelni nemigen kellett! A vacsora svédasztalos volt. Igazi terülj terülj asztalkám! Előétel, kétféle leves, 3-4 féle főétel és sütemény! A mesterien elkészített vadételek mellett tökéletes magyaros ételek és a húsmentes étkezés is megoldott volt! Mindenkire gondoltak! Gyertyát gyújtottak a hangulat kedvéért, a személyzet mosolygott és kedves volt végig! A család minden tagja szeretettel gondol vissza az elmúlt egy hétre! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!
Augusztusban jártam ott a férjemmel. Az volt az első gondolatom, hogy itt az isten háta mögött hogy tudják a megfelelő minőséget biztosítani. És tudják! ! ! Nem nagy a választék, hiszen a vendégkör sem túl nagy. De az étlapon szereplő ételek nagyon finomak. Erre mondják azt: "Megtartjuk a szakácsot! ". Nekünk a vadételek tetszettek a legjobban.
Tisztaság, szolgálatkész kiszolgálás: Ez jellemzi őket. Jó, hogy a szabadban is lehet étkezni, élvezhetjük a gyönyörű környezetet. A kirándulási lehetőségek kivetítése kiváló ötlet! ! ! Ha tehetjük, visszamegyünk.
Több ételintoleranciám van,amit az elején jeleteztem,és amiről tudták,hogy mit is jelent. Változatos,különleges ételeket kaptam mentesen,és ami még különleges volt,hogy desszertet is tudtam enni. Párom válogatós,de a kedvenc ételeit ehette,amik nagyon finomak voltak. Köszönjük a maximális hozzáállást és az isteni ételeket! Nagyvárosi éttermek is példát vehetnének.
A belső kellemes kialakítású, hangulatos. A személyzet kedves volt, de lassú, 15-20 perc alatt vették el a rendelést. A leves ízetlen volt, és féladagnyi, a főétel nem volt kellően átsütve, inkább nyersebb volt a hús, a kert finom volt. Az árak elképesztően magasak.
Minősíthetetlen ! ! ! ! ! Az étel rossz . A személyzet b*nkó. Milyen vendéglátós az aki az üres étterembe érkező előre bejelentett vendégeket felháborodottan fogadja ,mert nem a leadott létszámnak megfelelően , hanem kettő fővel többen érkeznek ! ! ? ? ? Jelzem a plusz 2 fő potenciális fogyasztó lenne, ha ehető ételt szervíroznának.
De akinek gondot jelent kettő teríték asztalra rakása , az ne menjen a vendéglátásba dolgozni. Az ételek minősíthetetlenek , ehetetlenek büdösek savanyúak voltak. Kerülje el mindenki messzire e helyet.
Remek konyha ,bőséges választék. Félpanziós ellátással voltunk az étterem vendégei , a reggeli svédasztalos ,kis létszám esetén menü választásos. Egyedüli vendégként azt kérhetünk az étlapról (de azon kívüli is) amit csak akartunk és annyit amennyit bírtunk. Ugyan ez volt a vacsoránál is .
No, az úgy kezdődött, hogy Sárospatak után megcsúsztunk idővel, mivel még megnéztük a tengerszemnek nevezett malomkőbányát, majd a kastélyhoz vezető úton túlszaladtunk egy táblán. Ennek az eredménye korgó gyomor és pár perccel este 8 utáni érkezés lett. Mindez március végén, szezon előtt.
Ennek ellenére a szobakulcs átvétele után még kiszolgáltak bennünket az étteremben. Az árak az átlagos vidéki éttermekhez képest kissé magasabbak voltak, de az étel minősége is átlagon felüli. A várakozási idő megfelelt a frissen készülő ételekhez szükséges idővel. A gombaleves különféle erdei gombákból készült, tökéletes fűszerezéssel és harmóniával. Vegyes tálon szarvas és vaddisznó sültek, vörösboros szaftban, vagy áfonyával, igen kellemes, számunkra több esetben is új ízvilággal. Összességében az egyik legjobb kulináris élmény volt eddigi kirándulásaink során.
Július elején 4 fős baráti társasággal tértünk be az étterembe. Kialakítása szép, ízléses. A teraszon sokan voltak, mi bent foglaltunk helyet. A pincér hamar felvette a rendelést, s az ételeket is viszonylag hamar megkaptuk, annak ellenére hogy elég sokan voltak. az ételek mindegyike finom volt, meg voltunk elégedve.
Étlap, itallap is rendben volt, azonban borok nem szerepeltek az itallapon. Bort szerettünk volna inni, így felsorolt néhány bort a pincér, amiből rendelhettünk. Később másik asztalon láttuk, hogy volt külön borajánlat is, de azt nekünk nem hozta ki a pincér.
3 napos céges csapatépítő kiránduláson vettünk részt júniusban és a vadászkastélyban szálltunk meg. Félpanziós ellátást kértünk, melyet a háromforrás étteremben fogyasztottunk el. Az ételek egytől egyik kiválóak voltak, nagyon jó a szakácsuk :o). A pincérünk Attila, nagyon kedves, segítőkész és humoros srác.
3994Nagyhuta, Kőkapu u. 2.
06 47 370 032
Szolgáltatások
vegetáriánus ételválaszték csoportokat szívesen fogad étel elvitelre napi menü parkolási lehetőség rendezvényhelyszín széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége