Többször jártam már itt, de általában csak kávézni és a kilátásban gyönyörködni. A kiszolgálással mindig elégedett voltam. Nem rég rászántam magam, hogy az étlapot is jobban szemügyre vegyem. Az első ami feltűnt, hogy a választék elég gyér és az árak elég magasak ( értem én a kilátást meg kell fizetni.
) Foghagyma krém levest rendeltem, mert azt nagyon szeretem. De nem itt :( Egy hatalmas adagot hoztak ki,de úgy tűnik a mennyiség igen csak aminőség rovására ment. A fiam rántott camambert evett, szerencsére azt nem lehet elrontani. :) Azért inkább máskor kihagyom az étkezést és inkább kávézok. . . .
Csodálatos kilátás. Vasárnap 14h után vagyunk,kivül-belül asztalra váró vendégek, sokan. Italok,teák,után a főételekre 65 percet várunk. Végre megkapjuk,sajnos a készételek langyosak,a többi frissensült megfelelő,de észlelhetö a konyha leterheltsége. Fizetünk,de a kávét,és süteményt, már nem itt fogyasztjuk. Többször voltunk itt,de vasárnap nem jövünk.
Valószínűleg az ország egyik legszebb panorámájával rendelkező étterme. (A Duna parton ülsz, és a visegrádi várra nézel. ) "Ráadásul" az általunk választott ételek (ponty halászlé, kérésre tésztával és fokhagyma krémleves pirítósra sütött camembert sajttal) igen finomak voltak. Kiszolgálás udvarias, de nem tolakodó (tanítani lehetne! ), árak, tisztaság (a mosdóban is) korrekt.
Kicsit kocsikáztunk a duna kanyarnál és megéhezve jöttünk el ide már sokan ajánlották. Nem voltak sokan a kandaloban topogott a tűz hangulatos volt a belső kialakitás olyan autentikus nagymama feeling porcelanok régi dolgok én imádom ezeket ,ablaknál ülve szép kilatas a visegradi várra. halászlét ettünk mind 2 nek izlett nem volt baj vele . majd nyáron is elátogatunk akkor már a teraszon ülve .
Az étterem teraszán ebédeltünk nagyon szép volt az idő.Gyönyörű a kilátás nagyon kellemes a hely.Az éttermben rendezvény volt,ennek ellenére nagyon gyorsan megkaptuk az ételeket.Nagyon finom volt,a kiszolgálás gyors ,kedves és udvarias.Vendéglátósként ajánlom mindenkinek biztosan nem fog csalódni.