Nem messze Nyírbátor városközpontjától található a Wellness Hotel Bástya, amely családi vállalkozásként csaknem 20 éve várja vendégeit és rendszeres felújításokkal szolgálja ki az igényeket.
Kedves , figyelmes szállásadó fogadott bennünket. A szálloda nevéhez illő volt a berendezés, az étterem kifejezetten vár részletnek tűnt. A nagyméretű franciaágy nagyon kényelmes volt. Az ételek finomak és házi jellegűek voltak, jó volt , hogy az étkezést egyéni időpontban is lehetett választani.
A város szép, nyugodt, a látnivalók tetszettek, (Várostörténeti sétány, a Báthori Várkastély és Panoptikum, Sárkány Wellness és Gyógyfürdő, a pici belváros), mindezekkel együtt jól éreztük magunkat.
Kedves, rátermett személyzet. Szolgáltatások az ígértekkel összhangban. Kiadós reggeli és vacsora. Kiváló wellness részleg. A helyi látnivalók 10-20 perces sétával elérhetők. WIFI csak a recepció közelében volt elérhető.
A város szívében található a hotel,sok látványosság veszi körül az egész várost, átitatja a történelem és a legendák világa. A wellness részlegük kiválóan működik. Az étkezések bőségesek és finomak voltak, a személyzet előzékeny és nagyon barátságos.
Nagyon jol éreztuk magunkat,kedves személyzet,csak egy dolog ami nem tetszett a furdoszobai buzz ,ami a lefolyoszag volt.Jo lenne ha megoldanák,mivel mi a 12-es szobaban voltunk elszállásolva és igencsak lehetett érezni a kellemetlen szagot.tisztelettel
Köszönjük a szívélyes fogadtatást, Jól éreztük magunkat! Hangulatos hely, és a személyzet kiváló! További sikerekben gazdag szép napokat kívánunk mindenkinek!
2015 decemberében jártunk a Hotelben,unokákkal. A szálloda szép,egyedi stílusú. Mindennel elégedettek voltunk,a személyzet kedves,az étkezések bőségesek, és finomak. A wellness is megfelelő volt számunkra. Jó kikapcsolódási lehetőséget biztosít még a Sárkányfürdő közelsége. Valószínűleg visszatérünk, csak ajánlani tudom másoknak is!
- A szobában a tetőtéri ablakból csöpögött a pára a fejünkre, mivel alatta volt az ágy. A legnagyobb probléma a szobában nem lehetett szellőztetni mert az ablakok be voltak szegelve. + A személyzet munkájával teljesen elégedettek voltunk. Köszönet érte. A szilveszteri buli remek volt. Minden kívánságunkat teljesítették a recepciós hölgyek.
A személyzet mérhetetlen kedvessége, figyelmessége. Mindent megpróbáltak megtenni annak érdekében, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Egy kicsit hiányoltuk a reggelik változatosságát. Talán jobban figyelhetnének a városban lévő kulturális eseményekre és a szállóvendégeknek ezekre történő beszervezésére.
Utalok arra, hogy pont színházi előadás volt amire szívesen elmentünk volna, de nem kaptunk semmilyen információt erről. Tisztelettel Erdeiné Danka Judit
Kellemes kisvárosban a hely adta lehetőségekkel élő családi vállalkozásban működtetett szálloda. Az elhelyezkedés és a konyha kiváló, rengeteg a kellemes meglepetés a szálloda részéről. A személyzet rugalmas, profi. A wellness nem az igazi és a parkolási lehetőség sem, azonban városlátogatáshoz egyébként ideális a hely.
Nagyon kedves és készséges volt a személyzet, a szobák kényelmesek és tiszták. Problémát jelentett viszont, hogy a négy szobából a két első emeleti, közvetlenül utcára néző késő estig és kora hajnaltól nagyon zajos volt, a meleg miatt viszont nem tudtuk csukva tartani az ablakokat.
Továbbá az utcai lámpa is nagyon bevilágított, amin nem sokat segített a világos színű "sötétítő függöny". A tetőtérben lévő másik két szobánk viszont tökéletes volt. Ezeket nyugodt szívvel tudnám ajánlani.