4 csillag egy vicc! A külső is már gyanus volt. A szoba koszos ,vastagon áll a por az eltoható ajtó szegélyén,a sarokba pókháló. Az bejárati ajtószéle nincs befejezve,úgyanígy a fürdőszoba küszöb része. A függöny szakadt,lukas. A szekrényben találunk egy szatyor használt pelenkát! A recepciós azt igéri küld takarítót.
A változás:eltünik az egyik foszlott sarkú "díszpárna". Az "élménymedence" valójában egy gyerekmedence. Az állatkerthez közlekedő transzferjárat természetesen nem ment. Az ágy felett lévő klimából csöpög a víz az ágy közepére. Megoldás:holnap jön a szerelő! Egész éjjel nem aludtunk ,csöpögött ránk a víz. Ezt a szinvonalat egy lukas sátorhoz lehet hasonlítani esős időben. Reggel megnéztük a "bőséges büféreggelit" ,majd egy éjszaka után kijelentkeztünk. (3-ra foglaltunk) Ezek után ott álltunk két kisgyerekkel a"nyaralásunkon" ,és kereshetünk másik szállást. Tévedésbe senki ne essen: 24 éve dolgozom szállodákban,tisztában vagyok vele,hogy mik lehetnek az elvárások,és bizonyos problémákat hogyan kellene kezelni. Ennek itt nyoma sincs. A világ szégyene ez a hely ,akkor lássam még egyszer mikor a hátam közepét!
Kuponnal mentünk el a hotelbe 2-en a párommal 2 éjszakára, a szállás kiváló volt. A szoba mérete teljesen megfelelő: fürdőszoba, egy kis nappali és egy hálószoba. Tiszta is volt, egy kicsi hibája hogy a klíma nem volt tökéletes, nem hűtött rendesen. Félpanziós ellátásunk volt, svédasztalos reggeli és vacsora.
Sok féle étel van és nagyon finom is. A wellness részleg is jó, bent élménymedence, szauna, kinti és benti jakuzzi. Lehet hogy nem ér 4*-ot a hotel, de ez szerintem nem is számít a csillagok száma ha szép környezetben van az ember és jól érzi magát. Mindent összevetve csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon jó hétvégét töltöttünk ott.
Októberben voltunk 3 éjszakát a családdal. Szerintem ez a szállás a 4 csillagtól messze van mint Makó Jeruzsálemtől. A szoba és a fürdőszoba is tisztasásgilag hagyott maga után kivetnivalót , ott tartozkodásunk alatt szobaasszony be nem tette a lábát a szobánkba a végül a szemetet mi vittük ki, meg az egész környezet kissé lepukkant a reggeli nagyon egyszerű, de finom volt.
Mi augusztusban voltunk a párommal. Sajnos a 2 éjszakából egyet sem töltöttünk ott, mert kiderült mikor odaértünk, hogy lagzi lesz 3 napig. Erről semmilyen telefonhívást vagy email-t nem kaptunk. Amikor szólni mertünk a recepciósnak, ő flegmán és lekezelő stílusba reagál. Miután még éjjel egykor sem tudtunk aludni, úgy döntöttünk otthagyjuk ezt az istenverte helyet.
Ajánlom mindenkinek. A szoba jó volt. A nagy hőségben tökéletesen működött a légkondi. Hamarabb érkeztünk, és teljen pozitívan álltak a dologhoz, próbáltak segíteni. A csomagajánlatuk kedvező volt. A hozzá tartozó szolgáltatás maximális volt. A Sóstói transzfer pontosan indult, kedves sofőrrel. Az étkezés hibátlan volt. Nagy választék, finom ízek. Egyszóval szuper!
Szuper jó szàlloda. Gyerekekkel voltunk apartmanhàzban, nagyon tiszta 4 csillagos hely. Wellnes is jó volt, meleg, tiszta víz volt. Igazi 4 csillag! Mindenkinek ajànlom. A kaja nagyon finom volt. A szemêlyzet kedves, segitökész. Biztosan megyünk még ebbe a szàllodába. A vàros nagyon szép,föleg este! A gyerekek élveztêk a szàllodàt, a vàros.
Nagy várakozással érkeztünk Kelet Magyarország hírneves nagyvárosába. Ezer helyen reklámozza magát a hotel és ez sajnos nem azt jelenti, hogy jó hely, hanem azt, hogy aki egyszer már járt itt, vigyáz, hogy újra ne menjen oda. Tévedés a négy csillag, mondhatnám: beetetés.
Bár nyilván az előírásoknak megfelel /tárgyszerűen:wellnes, bowling, konyha, szállás/, de ez önmagában kevés. És a vendég is kevés, ezért nincs svédasztal,de van gazsulálás a különböző üzleti vacsorán részt vevőknek, és van három estére egy darab, menüajánló étlap összesen négy féle étellel. Értsd: három vacsora=négy ajánlat. A személyzet rendszeresen elfelejt köszönni, nem csak előre hanem vissza is. A szobai kilátás kritikán aluli: három féle összetákolt tető, három darab gázkémény karnyújtásnyira. Pozitívum, hogy szép volt a szoba belső /bár kicsi, de ez nem igazi probléma/,tiszta a fürdőszoba,és kiszolgálhattuk magunkat a wellnes-részlegben /bekapcsolhattuk magunknak az élményelemeket/. Ja, és köszönjük az állatparkba szóló belépőket,az igazi élmény volt.
este 10-kor dübörögnek a bowling golyók,hajnal 4-kor a kenyeres autó.a wellness nulla reklamálásunkra árulta el a pincér hogy működik a pezsgőfürdő csak be kell kapcsolni/de azt nem hogy hogyan/az élménymedence minden csak nem az,egy szauna működött,és az egész wellnesst 14-22-ig lehet használni.Ez négycsillagos???
Vonattal érkezve nem egyszerű eljutni a hotelbe. Bár előzőleg megérdeklődtem a szállodától, csak a taxit ajánlották. Odaérve alig hittük, hogy jó helyen járunk, a főbejárat szűk, magas lépcső, benn zsúfoltság, ez nem 4 csillag ! Az emeletre is kényelmetlen, szűk, sőt, balesetveszélyes lépcső vitt, fenn keskeny folyosólabirintus.
A szoba kicsi, az ágy kényelmes a párnát kivéve / még jó, hogy vittem kispárnát. A teraszajtó üvege, a tükör igencsak piszkos,a sarokban is kosz. A wellnessben a medencét az ott lármázó, vaduló gyerekek miatt egyszer sem használtuk. A személyzet udvarias, segítőkész. A reggeli megfelelő. A ZOO kedvéért jöttünk, ami óriási élmény volt.
A szállodába belépve már meglepődtünk,hogy mennyire szűkös az előtérben a hely. Egy szűk kis csigalépcső vezet fel az emeletre ahol a korlátot rögzítő csavar kilóg a falból. A szobába belépve örömmel láttam,hogy köntösök vannak bekészítve szépen összehajtogatva,csak akkor jött a döbbenet mikor felvettem belenyúltam a zsebembe és egy használt összegyűrt zsebkendőt találtam ami valószínű az előttünk lévő vendég hagyhatta benne.
Tehát mosatlanul visszarakták nekünk az előző vendég használt köntösét. A szobában volt klíma amit ki tudja mikor tisztítottak meg mert vastagon sárga lerakódás volt a rácsoknál és középen még csepegett is az ágyra. A welnesznél penészes a fal . Nem tudom mi alapján kapta meg a szálloda a 4*-ot de max 2 *-ot érdemel. A takarításon van mit dolgozni,a medencénél az ablakon azt hittem pára van de később jöttem rá hogy annyira piszkos. A Jakuziban hab van ami jó volt addig míg meg nem láttam az egyik szélében felgyülemlett barna koszos habot. Csalódás volt a szállás de legalább a személyzet kedves volt.