Több napra érkeztünk a 4 csillagosnak hirdetett szállodába. Amikor befordultunk az utcába, már éreztük, hogy ez nem az a wellness hotel, amire számítottunk. Már kívülről látszott a panzió jelleg. . . és belépve sem értettük, ki adott ere 4 csillagot. Hosszú lesz a történet. . - A wellness részleget még jó akarattal is csak házi fürdőnek lehet nevezni.
Egy elég hűvös nagyobb medence. . semmit sem érő elemekkel. . . élménymedenceként nulla. . van egy meleg kacsaúsztató (gyerekmedence)és egy meghatározhatatlan színű jakuzzi. . (ki tudja milyen bacikkal, bőrdarabokkal, és kellemetlen illattal. Amikor megjegyeztük, hogy szükség lenne egy víz cserére mert ebbe ugyan bele nem merünk menni. . közölték, hogy a medencés ember reggel ellenőrizte és hibátlan a víz minősége, mert ez direkt ilyen. Ezt sem értettük. . . miért wellness hotel? ? ? ? Szerencsére már végig pancsoltuk a fél országot. . . és szerencsére ilyennel még sehol sem találkoztunk. - A szobák megfelelőek. . . . lennének. . . ha nem dübörögne fel az alsó bowlingpálya zaja. . Jó volt úgy kikapcsolódni, hogy pontosan tudtuk, ki mennyit gurított. - Egyik este megismertük a híres magyar virtust. . . Valami rendezvény volt lent az étteremben, és az ittas legények "gyere ki a hóra" játékot játszottak. . . Kint úgy megverték az egyiket, hogy öröm volt vacsora közben nézni, ahogy lábnyomokkal a hátán elvonul előttünk. No comment. . Pozitívum, hogy a személyzet viselkedése és hozzáállása maximálisan 10 pontos. Nagyon kedves és segítőkész volt mindenki, szinte csak ő miattuk maradt némi jó emlékünk a nyíregyházi "pihenésről". Az ételek finomak és változatosak. Szinte mindent megtaláltunk az étlapon amire vágytunk, és minden étkezés után maximálisan elégedettek voltunk. Sajnos nagy hiba, hogy mindent zsírral sütöttek és ezt néhány nap után már jelezte az olajhoz szokott epénk. Azok akik valóban 4 csillagos szállodához vannak szokva, semmiképp se válasszák ezt a helyet, mert össze sem lehet hasonlítani a Lugast, egy szintén 4 csillagos Velence Spa-val, vagy egy Hotel Kapitánnyal. Azok valóban wellness hotelek. . Az ott dolgozóknak mindent köszönünk, Ők mindent megtettek a kényelmünk érdekében. . . de mi már soha többé nem megyünk oda vissza, arra mérget is vennénk. . :)
Nem okozott csalódást a száláshely. Ami meg volt hirdetve azt kaptuk. Ízlésesen berendezett szoba klímával, kényelmes ágyakkal, megfelelő fürdőszobával. A Személyzet kedves, mosolygós a svédasztalos reggeli választékos. A vacsora változatos , ízletes, finom, hála a "Szakácsnak", itthonról is gratulálunk, merthogy nem találtunk kifogásolni valót sem az étkekben, sem a desszertben.
Mi egy éjszakát töltöttünk a szállodában,de ebbe a két napba annyi programot tudtunk összehozni,hogy elég is volt. A wellness részleggel kezdeném,ami pont megfelelő minden korosztálynak. A késő estig tartó fürdés nagyon jó volt. A vacsora a szálloda éttermében,nagyon finom és bőséges. Kedves személyzet,barátságos emberek. Minden nagyon jó volt,mindenkinek ajánlom.
Az őszi szünetet töltöttük a családdal a Lugasba, (3 gyerek) akik remekül érezték magukat, velünk együtt. Gyönyörű apartman szobát kaptunk, kifogástalan fürdőszobával. Lehet, hogy a szálloda nem egy 4*szintű kinézetre de tiszta volt. A személyzet viselkedése kifogástalan, a medence nagy, a gyerekek imádták és a gyerekmedence is jó volt és meleg, 2 jakuzzi (belső, külső)működött.
A wellness részlegbe is rendelhettünk limonádét. 2 szauna és egy infraszauna működött egyszerre. Ingyenes állatkert belépőt és 1óra bowling lehetőséget kaptunk ajándékba. Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük
Gyerekekkel és nagyszülőkkel töltöttünk el 2 éjszakát itt. Kétszer is módosítanunk kellett az időpontot, mindkétszer készségesen segítettek benne (ingyen - a kuponos oldalról ugyanezt nem mondhatom el :s) A várakozásunkat jócskán meghaladta a szálloda, ugyanis kedvezményes volt az ár és elég külvárosi az elhelyezkedés, így nem voltak magas elvárásaink.
Az étel hibátlan volt, a wellness részleg tágasabb, mint vártuk, a személyzet pedig kifejezetten segítőkész és kedves. Bár az egyik este esküvő és nagy lagzi volt a szállodában, ez nem volt zavaró sem a vacsoránál, sem az esti pihenésnél. A bowling és a biliárd sem csak mutatóban van, tartozik hozzá egy bár is, így valódi szórakozást nyújt este. Kényelmes ágyak, tisztaság, szíveslátás fogadott bennünket, így a hosszú utazás ellenére szívesen visszatérünk máskor is. Bátran ajánlom
Két hete jártunk itt a párommal,megdöbbentő a látvány,ez a szálloda még a 2 csillagnak sem felel meg,nem tudom elképzelni mi alapján kapta meg a 4 csillagot. Nagyon sok helyen jártunk Európában 3-4 csillagos hotelban de,ilyen csalódás még nem ért bennünket. A bútorzat kopott,az ágynemű agyonhasznált,a szoba olyan pici hogy 2 ember egyszerre nem tud közlekedni,a zuhanyzókabin rozsdás.
A szoba az utcafrontra nézet,már reggel 6 órától zaj volt,az egész környék lepukkant. A wellness? Egy kacsaúsztató! Az étteremben az ételeket legyek dongták.
A múlt hét végét töltöttük itt a hotelben. Célunk az Állatpark meglátogatása volt, de mivel Budapestről jöttünk, mindenképpen érdemes volt itt is aludni. A személyzet nagyon kedves, udvarias, figyelmes volt. Tisztaság fogadott. A wellness rész nekünk tökéletes volt. A folyamatban lévő diétámat nem igazán tudtam tartani ilyen pazar félpanziós ellátással. . . :-) Csak pozitív élményt szereztünk.
Többször jártunk már ebben a hotelben, a gyerekek imádják a wellness részlegét és mi is szeretjük. Nagyon jó a külső jakuzzi, de a benti nagymedence is. Különösen jó, hogy van itt is ital felszolgálás, nagyon jól tud esni egy jó limonádé! Tisztaság van, segítőkész a személyzet, rendben vannak a szobák is.
Csendes környéken helyezkedik el, viszonylag gyorsan megközelíthető a remek állatkert is. A reggeli nagyon jó választékú, a vacsora viszonylag egyszerű szokott lenni.
Amikor az ide szóló kupont vásároltam olvastam ezen az oldalon hideget- meleget. Mi csak a meleget tapasztaltuk! Még úgy is hogy egy nappal korábban érkeztünk a foglalt időpontnál, ami csak odaérve a recepción derült ki ( számunkra). De azonnal intézkedtek és amíg tettünk egy kellemes sétát addig előnyös készítették a családi duplaszobát.
A szóba kellemes, megfelelő méretű és tisztaságú volt. A félpanziós ellátás bőséges, választékos fogások kínálatát tartalmazta, amit fogyás arányában folyamatosan pótólták. Még úgy is, amikor az utolsó pillanatban estünk be a vacsorára. Recepción, az éttermi részén a személyzet segítőkész, kedves, rugalmas. A medence és szauna tér szép, tiszta. A jakuzzit nem használtuk, arról nem tudok nyilatkozni. Távozáskor pedig bowlingoztunk és billiárdoztunk egyet a 7 és 11 éves gyermekeinkkel. Mert a pályát ők is használhatták. Az állatkerttől és szükség esetén a bevásárló lehetőségektől kényelmes sétakocsi útra van a hotel. Fejlesztési javaslat lenne, de a mi örömünk, komfortérzetünk, így is teljes volt. Ez úton is Köszönünk mindent!
Kuponos oldalon vettem a wellness hètvègèt de ezt nem èzeztettèk velünk. Kedvesek segitőkèszek voktak már a foglalásnál is. Azèrt mentünk Nyiregyházára h az állatkertet megnèzzük. Èrkezèsünk napjára mèg jó időt jósoltak de a teljes köv napra retteneteset.
Segitőkèszen jóval hamarabb engedtèk az èrkezèst sőt meg is kaptuk a szobát. Vonattal mentünk ezèrt a szállofa által biztositott transzfer az állatkertbe a megmentönk volt.