A Hotel Corvus Aqua négycsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit, megnyugtató zöld környezetben, a Gyopárosi-tó partján. A hotel a gyopárosfürdői Gyógy-, Élmény- és Parkfürdővel összeépült, így minden szolgáltatás egyszerre elérhető. Standard és superior szobákat kínálnak, de lakosztályokban is van lehetőség megszállni.
A wellness-részlegben szauna és frissítő masszázsok állnak rendelkezésre, a környéken pedig tovább folytatható a relaxálás.
Fantasztikus hely, már két alkalommal volt szerencsém itt pihenni. Kényelmes szobák, kedves személyzet, tisztaság, átlagon felüli étterem. Csodás kilátás a tóra! A gyógyfürdő egy zárt folyosón kényelmesen megközelíthető. Minden adott egy tökéletes kikapcsolódásra. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Este, nagyon fáradtan érkeztünk. A recepciós hölgy láthatta rajtunk és akart segíteni. Sajnos csak úgy tudok adni 2 napra, hogy az első után át kell költözniük. Persze elfogadtuk. S a kényelmetlenségért már járt egy kis engedmény is. Tiszta, kényelmes tágas szobák. Nem lepusztult, nem lelakott hajlék.
Az árat magasnak találtuk, de mikor kiderült, hogy ebben a teljes fürdőbelépő és a félpanzió is benne van korrektnek ítéltük. S az étkezés? Nem csak a miliő de a séf is elismerést érdemel. Csodás volt. Találkozunk még Hotel Corvus!
Fantasztikus 5 napot töltöttük itt a gyermekeimmel. Szinte végig a közeli fürdőben töltöttük az időnket. Gyerek és felnőtt is ki tudott egyaránt kapcsolódni a fürdőben. A jó idő ellenére nem volt (túl)zsúfolt. A hotelben egy csodás tóra néző nagy, kényelmes szobát kaptunk. Az ételek finomak, bőségesek voltak.
Mindenki találhat kedvére valót. Külön dicséret illetve köszönet jár Robi és Kriszti pincéreknek. Jó volt úgy kezdeni és befejezni napot, hogy egy nagy mosollyal köszöntenek minket. Nem volt erőltetve, hogy fogyasszunk italt. A személyzet többi tagja is nagyon kedves, figyelmes. Pont elég volt ez az 5 nap a kikapcsolódáshoz.
Kiváló elhelyezkedésű szálloda,közvetlen átjárással a termál fűrdőbe. A szálloda személyzete nagyon kedves,mindenben segítőkészek. A ellátás nagyon jó lett kb. egy éve,miután szakács váltás történt. A szálloda szinte minden szobája a tóra néz,egy csodálatos sétát lehet tenni a tó körül,illetve a szálloda mellett található erdőben.
Természetvédelmi terület ölelésében helyezkedik el a szálloda. Akár 2-3 napra is el lehet menni és teljes lesz a kikapcsolódás. Megjegyzésként:a termálfűrdő területe ápolt,rendezett,sok étterem található finom ételekkel.
Párommal jártunk itt már másodszorra. A szoba nagyszerű ,tágas a kilátás lenyügöző. A tó nyugtatólag hat . Jol lehet itt feltöltődni. A személyzet szolgálatkész Az ételek finomak változatosak. kiemelném Robi szolgálatkészségét az étteremben.
Minden igényt kielégit a szálloda,csak egy kicsit furcsa,hogy mindennap fizetni kellett a gyógyfürdőbe való átjárásért,hol ott össze van kötve a szállodával,Biztosan visszatérünk még .
A személyzet előzékeny és udvarias. A szoba szuper,a csodálatos tóra néző panorámával. Az ellátás nekünk minden igényünket kielégítette. A szálloda valóban négy csillagos,én oda tanném a + jelet is. Ha lehet újra el fogunk jönni. Nagyszerű volt a pihenés.
Régóta készültünk már Gyopárosfürdőre, nagy volt a várakozás. A hotelben szuperior szobát kértünk, hogy kényelmes legyen, és nem is csalódtunk. Az már csak a használat során derült ki, hogy olyan vékonyak a falak, hogy szinte minden áthallatszik, és pechünkre egy nagyobb társaság egy része lakott a szomszédban, és ép náluk jöttek össze minden este egy kis beszélgetésre, így vacsora után 9-10-ig akaratunk ellenére mi is fültanúi voltunk a jókedvű beszélgetésnek.
A másik gond, hogy valahonnan folyamatosan dohányfüst jött be a fürdőszobába. Ezt jeleztük is a recepción a második nap, és fel is ajánlottak egy másik szobát, de mivel már csak egy éjszakánk volt, nem akartunk átcuccolni. Az étteremben az ételek választéka megfelelő volt, a minősége jó átlagos, finom, de nem volt gasztronómiai élmény. A személyzet kedves és segítőkész volt, mind a hotelben, mind az étteremben. A fürdőbe hosszú, fűtött folyóson lehetett átmenni és fürdő kiváló, a szaunapark is minden igényt kielégítő, csak az úszómedencét hiányoltuk.
Tiszta szálloda, fennséges ételek, csodálatos panoráma. Sajnos ősszel voltunk, rossz volt az idő, de nyáron még visszatérünk! Nagyon jó, hogy hidegben is csak egy fürdőköpenyben át lehet menni zárt folyosón az élményfürdőbe! Nagyon kedves a személyzet mind a recepción, az étteremben, vagy a takarításban.
Szept. -október fordulóján,igazi indián nyárban voltunk itt hétvégén. A tóra néző, modern, kényelmes szoba, az esti csönd, jó levegő elvarázsolt. Igen jók voltak az ételek,később is elegendő választékkal. Nagyon udvarias fiatal pincér fiúra és szőke lányra emlékszem, nem erőltették a vacsorához az italfogyasztást, mint más helyeken.
/B. kúria pl. / Péntek este kancsóban víz is ki volt téve, szombaton már nem. /Itallap jó lett volna. / Péntek este élőzenét is hallhattunk, elég kellemes hangú fiatalembertől. Vacsora v. reggeli során(napközben is) jó időben a tópartig érő teraszra is ki lehet ülni. Szóval a körülmények 4 csillagosak. Saját fürdővel 5 csillag lehetne, de így sem túl macerás a fürdőbe járás, fedett folyosón keresztül. A szálloda szaunájáról csak utólag(most) láttam tájékoztatót, nem ajánlgatták a recepción. A Gyopáros fürdő szuper jó /Szaunát plus 900 ft-ért nem próbáltuk ki/, mind a gyógy, mind az élményfürdő. A tó körül jókat lehet sétálni. A hotel parkolóhelye fele annyi, mint a szobaszám, ez az egy negatívum. Egyébként nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánlom.
A szálloda elhelyezkedése nagyon jó, mert akár nyáron, akár télen az utazás zárt folyosón megközelíthető a gyógy-és élményfürdő. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. A reggeli és a vacsora is nagyon változatos előételekkel, ahogy egy négycsillagos szállodától elvárható.
A nagy választékban mindenki talál magának megfelelő ételeket a svédasztalról. Különösen romantikus, hogy esténként közvetlenül a tó partjára ki lehet ülni, egy kis időtöltésre, esti beszélgetésre. További előny, hogy minden szoba a tóra néz és így a kilátás is csodálatos.