A Hotel Corvus Aqua négycsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit, megnyugtató zöld környezetben, a Gyopárosi-tó partján. A hotel a gyopárosfürdői Gyógy-, Élmény- és Parkfürdővel összeépült, így minden szolgáltatás egyszerre elérhető. Standard és superior szobákat kínálnak, de lakosztályokban is van lehetőség megszállni.
A wellness-részlegben szauna és frissítő masszázsok állnak rendelkezésre, a környéken pedig tovább folytatható a relaxálás.
Nagyon friss az élmény, pár órája jöttünk haza erről a nagyon kellemes helyről. Télen is szép. A tópart kellemes sétára csábít, még a szeles idő se tartson vissza, mert mire fázni kezdenél, már körül is jártad. Az épületben kellemes meleg fogad, a presszóban vagy az étteremben vehetsz magadhoz "védőitalt", ha mégis átfáztál volna.
A dolgozók kedvesek, segítőkészek, mindenhol tisztaság. családias légkör vesz körül. Most voltunk itt először, de remélem, nem utoljára. Szívesen ajánlom minden érdeklődőnek!
Az étkezésnél nekünk nagyon tetszett, hogy nem voltak "nehéz" ételek, és minden nap volt valamilyen hal. Talán ami negatívum , nagyon hideg volt a liftben. Jól éreztük magunkat, a szoba nem volt túl nagy de aludni elég. Kipihentük magunkat, mert a szállodában nem volt tömeg ,és a fürdőben sem. Köszönjük, hogy ott lehettünk
Csodás kilátásunk volt a tóra . A szoba kényelmes , tiszta, kellemes meleg, az ágy tökéletes matraccal ellátott, A reggeli es a vacsora bőséges , változatos es harmonikus ízvilágú. Most bővítik a szálloda saját wellness részlegét. Épp akkor vágtak ki pár fát így este a vacsoránál amikor az italunkat fizetni akartuk mondták hogy az italra a ház vendégei voltunk.
Ezzel kompenzálnák a napközbeni zajokat (ami egyáltalán nem volt zavaró ) de ez a figyelmesség nagyon kellemes meglepetés volt. A szálloda személyzete udvarias , kedves, segítőkész . Remélem hamarosan visszajövünk !
Szuper jó hely csak ajánlani tudom gyönyörű panoráma,kényelmes szoba,kitűnő ellátás a fürdő részleg is nagyon jó,személyzet tökéletes, pihenésre kiváló,gyermekes családoknak is ajánlott
Másodszorra voltunk a szállodában, ezúttal három napra. Minden tökéletes: a szobák megfelelő méretűek, kényelmes ágyak, jó felszereltség, tisztaság, kilátással a tóra. Az étterem választéka bőséges, az ételek egytől-egyig nagyon finomak, még ha a turnus idejének végefelé mentünk pl. vacsorázni, akkor is volt minden.
A pincérek viselkedése kifogástalan. A szomszédos gyógyfürdő belépője benne van a szoba árában, bár októberben voltunk, és csak két kültéri medence üzemelt, ez is bőven elég volt, nem volt zsúfoltság. A szaunarészleg tökéletes, mindenki megtalálja a számára megfelelő szaunát. A szálloda színvonala messze meghaladja a háromcsillagos szintet, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Június közepén töltöttünk 5 kellemes napot a szállodában. A fekvése remek, közvetlenül a tó partján, a szobákból a tóra nyílik gyönyörű panoráma. A legolcsóbb szoba elég kicsi, de kényelmes, és jól felszerelt, a szobaszéf elemcseréjére két napot kellett várnunk. Az árak itt is emelkedtek a járvány után.
Az ellátás a szálloda legnagyobb erőssége, nagy választék, minőségi ételek, és fantáziadús, egyedi cukrász sütemények találhatóak a svédasztalon. A személyzet barátságos, igyekvő, minden adott a kellemes pihenéshez. Az árban szerepel a fürdő használata, ami zárt folyosón közelíthető meg, a szállodának saját wellness részlege nincs, csak egy finn szaunája, amit a masszázs idején nem lehet igénybe venni, így nehézkes a használata. A fürdőben a szaunaparkba is érvényes a belépőjegy , így ez nem jelentett problémát.
Nagyon barátságos , gyönyörű tó parti szálloda. Kedves, figyelmes dolgozókkal. Minden remek volt. A barátainknak is ajánlani fogjuk ,és tervezzük ,hogy mi is visszatérünk .
Gyönyörű helyen van a hotel, jókat lehet sétálni a tavak környékén, minden adott a pihenéshez. Reggelente madárcsicsergésre ébredtünk. A személyzet kedves, segítőkész, az ételek finomak. Nagyon jó, hogy a zárt folyosón köntösben átsétálhattunk a gyógyfürdőbe.
Kényelmes , tiszta szoba, a fürdőszoba nagy és modern . Az ételek minősége , mennyisége és a választék kiváló. A személyzet kedves barátságos segítőkész. A hotelből zárt folyosón lehet a fürdőbe átjutni .
Férjem születésnapját szerettem volna megünnepelni egy általunk már ismert és kedvelt helyen. Ezért választottam e szállodát. Most sem csalódtunk! A személyzet minden tagja a pihenni vágyók gondolatait lesi,a konyha munkája kiváló,kínálatuk egyedül álló. Köszönjük, hogy ilyen kellemes, -csaknem családias-környezetben ünnepelhettünk.