A Hotel Corvus Aqua négycsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit, megnyugtató zöld környezetben, a Gyopárosi-tó partján. A hotel a gyopárosfürdői Gyógy-, Élmény- és Parkfürdővel összeépült, így minden szolgáltatás egyszerre elérhető. Standard és superior szobákat kínálnak, de lakosztályokban is van lehetőség megszállni.
A wellness-részlegben szauna és frissítő masszázsok állnak rendelkezésre, a környéken pedig tovább folytatható a relaxálás.
Nemrég 4 napot töltöttem a szállóban. Rendkívül kedves fogadás, a szoba kényelmes és jól berendezett, nagy terasszal, kilátással a tóra, vacsora után kiülés a tó partjára békákat hallgatni és a tavirózsákban gyönyörködni. A reggeli nagy választéka nagyobb szállóknak is dicsőségére válna. Tiszta levegő, nagy csend.
2015. májusában töltöttünk itt 4 napot. A szálloda szép helyen van, a szoba ablakából a tavat és a strandot is látni. Az étterem terasza is a tóra néz. A szálloda szép, tiszta, a személyzet udvarias. A svédasztalos reggeli kielégítő és finom. A strandra kedvezményes belépőt lehet a recepción váltani, és zárt folyosón át lehet jutni.
A strand és élményfürdő is szép, sok medencével, gyógyvízzel. A tó körüli séták élvezetesek voltak. Orosháza főtere a parkkal, szökőkúttal, üveg körtefával nagyon szép.
2015 január végén jártunk itt feleségemmel. Nagyon hangulatos, csöndes, természet közeli szálloda, közvetlenül a tó partján. A szobák a tóra néznek, szép a kilátás. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a csendes környezetet, nyugalmat. Az éttermet külön dícséret illeti. Nincs nagy tömeg, nem kell sorban állni.
Az ételek nagyon finomak voltak, a személyzet készséges és rendkívül udvarias. Nagyon tetszett az előtérben kialakított tea sarok! Különböző teák közül lehetett tetszés szerint választani, mézzel ízesíteni. Szép gesztus, amit tovább fokoz a recepción található szellemes idézetek gyüjteménye. A fürdővel zárt folyosó köti össze. Kényelmesen át lehet sétálni. Amennyiben valaki nem szeretné a fürdő tömegtől hemzsegő szaunáját használni, annak érdemes kipróbálni a szálloda saját szauna részét. Igényesen kialakított, családias. A szoba egy kicsit szűkös, keskeny volt, így csak oldalazva lehetett a francia ágy és a falra szerelt TV készülék között közlekedni. Mindent összevetve, csak ajánlani tudjuk másoknak. Mi is tervezzük a visszatérést ide.
2014. november 17. -től töltöttünk 3 napot a két unokánkkal a szállodában. Tiszta, kényelmes szobák. Választékos és bőséges reggelik és vacsorák. A személyzet figyelmes. Nagyon kényelmes és jó megoldás, hogy a szállodából közvetlenül átlehet menni az élményfürdőbe.
Plusz figyelmesség,hogy a szálloda recepcióján kedvezményes belépőt lehet váltani a fürdőbe. Mindenkinek ajánlom ezt a szép szállodát aki lazább, nem kimondottan aktív pihenést kedveli.
Orosháza kertvárosi részében, kimondottan csöndes környezetben található a szálloda. 4-csillagos, nagyon szép kilátással a tóra. A konyhája nagggyon durva, félpanziós ellátást kértünk, ennek keretében svédasztalos reggeli, és gyakorlatilag eddig mindig svédasztalos vacsora volt. Itt, szvsz, a 4-csillag a választékon belül a minőséget tekintve kicsit kevés.
Némi kedvezménnyel lehet (és szerintem kell is:) jegyet igényelni a Fürdőbe, ami 2-3 perces ballagás téliesített átjárón (aki szereti, érdemes szaunára is alkalmas jegyet venni). A Szállodának van saját szaunája, mi nem próbáltuk ki, pedig bármikor kérhető, bekapcsolják a kedves vendégnek. A szoba nagy, kényelmes, a személyzet nagyon kedves, de nem az a művi, hanem természetes. Idén már 4-szer voltunk, de nem lehet megunni - évi 1-2 alkalommal nagyon jó szívvel ajánlom.
Minden évben 2-3-szor szoktunk rövid vakációra utazni Magyarország különböző 4-csillagos szállodáiba. Volt elég alkalmunk összehasonlításra. Sajnos nem egy szállodában csalódnunk kellett, mert nem kaptuk meg a meghirdetett és joggal elvárt szolgáltatásokat. Tavaly december végén, 2 ünnep között a párommal 4 napot töltöttünk a Hotel Corvus Aquában.
Olyan jól éreztük magunkat, hogy nem volt kérdés, hová megyünk idén tavasszal. Ez alkalommal sem ért csalódás, sőt, a fürdő bővítésével és a nyári idő beköszöntével még nagyobb élményben volt részünk. A szállodai szolgáltatások közül különösen ki kell emelni az éttermet. Az ételek nagyon finomak voltak (nagy köszönet a szakácsnak! ), a személyzet készséges és rendkívül udvarias. A recepció munkatársai szintén nagyon készségesek voltak, örömmel teljesítették a legapróbb kívánságainkat is. Jó ötlet a recepción található szellemes idézetek. Nagy előnye a szállodának, hogy igazi nyugodt pihenésre jobb helyet nem is lehet elképzelni: nincs nagy tömeg, az étteremben nem kell sorban állni a vacsoránál, nincs tolongás, csak nyugalom. Egy biztos, nem utoljára jártunk itt! Mindenkinek jó szívvel ajánlhatom ezt a szállodát.
Két felnőtt, két gyermek: a befizetett árért egy hét teljes pihenést kaptunk. Az idő gyönyörű volt, a gyerekek is és mi is nagyon jól éreztük magunkat és ami a legfontosabb kipihentük magunkat. A fürdő és a hotel közötti fedett folyosó minden évszakban megfelelő.
A reggelinél és a vacsoránál is mindig mindenki megtalálta a magának valót (még a legkisebbnek is, aki amúgy elég válogatós, mindig a kedvében jártak). Köszönjük.
2014 áprilisában jártunk a Hotel Corvus Aquában két nagy (kamasz) gyerekkel. Fantasztikusan éreztük magunkat, a szálloda gyönyörű, az ételek nagyon finomak voltak, a vacsora kellemes hangulatban telt az élő zenével. A gyerekek külön szobában voltak, amit össze lehetett nyitni a miénkkel, nagyon tetszett nekik.
Csodálatos 3 napot töltöttünk itt barátokkal, idén pünkösdkor, nagyon élvezték a gyerekek a jó időt, boldogan fürödtek, 1- 12 éves korig feltalálták magukat a gyerekek a nekik való medencében, tetszett, hogy az úszómesterek szigorúak, figyelnek a higiéniás szabályok betartására, de ugyanakkor kedvesek és következetesek, itt mindenki örömmel végzi a munkáját és kedves udvarias, ez sugárzik róluk, ezért is ide visszavágyunk.
Álmomban sem jártam még ilyen szép helyen, bár az Ősz kicsit fura arcát mutatta nekünk. Érkezésünkkor sütött a nap, másnap kirándulni idő volt, haza felé jövet viszont mi is sirattuk, hogy el kellett jönnünk és az ég is. Kedvességgel fogadtak minket. A szoba két fő részére nagyságrendileg megfelelt, a hőmérsékletet szabályozhattuk így kellemes volt a pihenés.
A vacsorákat fehérborral mindig jól esett levezetni, mert finomak voltak. A reggeli választékos és találó. Személyzet kedves, segítőkész. Kellemes emlékekkel tértünk haza. Az úton hazafelé jövet titokban vágytam vissza. Visszatérek, mert nyáron szeretnék sétálni a szép tó körül.