A Hotel Corvus Aqua négycsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit, megnyugtató zöld környezetben, a Gyopárosi-tó partján. A hotel a gyopárosfürdői Gyógy-, Élmény- és Parkfürdővel összeépült, így minden szolgáltatás egyszerre elérhető. Standard és superior szobákat kínálnak, de lakosztályokban is van lehetőség megszállni.
A wellness-részlegben szauna és frissítő masszázsok állnak rendelkezésre, a környéken pedig tovább folytatható a relaxálás.
A szálloda környéke szép, a kilátás a szobából gyönyörű. Aki csak kirándulni szeretne annak talán ajánlanám. Az étteremről és a kínálatról is csak jókat írhatok. A wellness részleg osztályozhatatlan! ! A lepukkadt egyetlen belső gyógyvizes hangár elhanyagolt, legalább egy kis halk zene szórakoztathatná a fürdőzőket.
A víz hőmérséklete langyos volt. Az első este, kérésünkre engedtek a medencébe még kevés meleg vizet, de szombaton este már senkit sem kérhettünk meg. Uszodamesternek, felügyelőnek sem híre sem hamva nem volt. A zuhanyzókból csak csepegett a víz. Egyetlen pihenő ágy sem volt! A kinti medence kb. 35 méterre volt az épülettől, a mínusz fokokban kellemetlen volt odáig is a séta. A víz hőmérséklete jó volt, sokáig azonban a nagy hideg miatt nem maradhattunk. A wellness részleg, szombaton és vasárnap is csak 10-től nyit, pedig a recepciós hölgy is ajánlotta, hogy reggel 8-tól mehetünk fürödni. Az élményfürdő nyár eleje óta zárva tart, komoly javításokra, felújításokra szorulna, de még hozzá sem kezdtek. Aki a fürdőzés miatt is foglalna szállást, az gyorsan felejtse el!
2 felnőtt és 2 kisgyermek május utolsó napjaiban: a standard "lakosztály"ban a wc külön van, de nincs benne kézmosó, így át kell menni a szobán keresztül a fürdőbe kezet mosni. A fürdő, wc szoci színű, berendezésű,szürke, rideg "betonlapos",csempék fehér kórházi. Szinte minden zaj behallatszik a szobákba, különösen a folyóson található klímagép be-és kikapcsolódása.
Villanyfény közvetlenül az ágy felett, ha lefekszünk bele a szemünkbe. . . A személyzet kedves, ételek finomak, a tó látványa szép! A gyógyfürdőbe hideg, hosszú, kacskaringós folyósó vezet.
Kellemes, mondhatni családias környezetben található ez a négycsillagos hotel. A standard szoba kényelmes tiszta és hangulatos. A fürdőszoba nekem itt rideg volt és puritán a szobához képest. Az árak elfogadhatóak. A reggeli standard a vacsora finom, az étterem nekem egy kicsit rideg volt. A wellses az nem nagyon van, hiszen ott a Gyopárosi fürdő ami magáért beszél. A személyzet kedves és figyelmes. Családosoknak ajánlom.
Kicsit sok a 4 csillag. Kicsi a szoba, a társalgó, az erkélyen nem lehet pihenni, mert közel a szomszéd :( Némi felújítást igényelne a zuhanyzó! Legalább 1 nap ingyenes lehetne a fürdőbelépő. Ennek ellenére jól éreztük magunkat, mert az ételek finomak, a személyzet kedves, tisztaság van. Tetszett az élő zenés est.