A Hotel Corvus Aqua négycsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit, megnyugtató zöld környezetben, a Gyopárosi-tó partján. A hotel a gyopárosfürdői Gyógy-, Élmény- és Parkfürdővel összeépült, így minden szolgáltatás egyszerre elérhető. Standard és superior szobákat kínálnak, de lakosztályokban is van lehetőség megszállni.
A wellness-részlegben szauna és frissítő masszázsok állnak rendelkezésre, a környéken pedig tovább folytatható a relaxálás.
Gyönyörű, valóban idilli a környezet! Közvetlenül a tó partján áll a szálloda, a szobák is a tóra néznek. Remek a közvetlen összeköttetés a gyógy- és élményfürdővel, ami igazán hatalmas területen fekszik, nagyon sokféle, és nagyon jó minőségű medencékkel, lehetőségekkel.
A szálloda minden szolgáltatásával maximálisan elégedettek voltunk, a személyzet hozzáállása ,az ételek választéka és minősége kiváló. Ami negatívum lehetne, az nem is velük kapcsolatos, hanem magával az épülettel, néhol repedezett a festés (pedig látszik hogy nem régi)és a lépcsőház burkolata, ajtajai is túl puritánnak hatnak egy négy csillagos szállodában. Örültünk volna egy kicsit vastagabb, nagyobb párnának is. Valami viszont valóban kényelmetlen volt: Az ágy végétől alig fél méterre van a szemközti fal, amire a tévé, a set-top box, valamint egy hosszú polc van felszerelve mellmagasságban, és közte kell elmenni annak aki a terasz, a fűtőtest vagy egyszerűen az ágy másik feléhez akar eljutni, erre azért figyelnünk kellett. Ha valamivel magasabban lenne mindez, kevésbé lenne bármilyen okból balesetveszélyes. Ez mindent összevetve csak pár apróság azonban, ami semmit nem vont le az itt eltöltött idő minőségéből, a hétvégénk minden szempontból tökéletes volt, és garantáltan visszatérünk még ide.
Jó pihenés és kikapcsolódás, ill pihenéshez minden megtalálható. Kicsiknek nagyoknak egyaránt. Csendes nyugodt, hely tóparton nagyon élveztem a reggelit ill vacsorát elfogyasztani.Félpanzió ellátást kaptunk, nagyon változatos és nagyon ízletesek, voltak az ételek. Szobából a kilátás gyönyörű, és nem zajos.
2012 és 2011 ben is itt voltunk a családdal. A környék csodálatos a tóval és a körülötte lévő parkkal. Egyik alkalommal télen voltunk és az is remek volt, lehetett korcsolyázni a tavon. A fürdő kellemes, tiszta és közvetlen átjárás van a szállodával. A kiszolgálás és az ételek kiválóak. Főleg magyaros ételek voltak, de ízletesek a halételeik is.
Kénytelen vagyok írni ismételten! Kora tavasszal a télies szállodai és fürdőhelyi élményeimet tudtam értékelni, de most az augusztus eleji ismételt látogatásunk minden elképzelést felülmúlt! A mesébe illő tó a maga meghittségével, békéjével, nyugalmával, a hatalmas park a rengeteg medencéjével, tisztaságával teljesen elvarázsolta családunkat.
A bőség zavarával küszködve mászkáltunk egyik medencéből a másikba, egyik napozótól a másikig. A szálloda személyzete kifogástalan modorú, szinte az ember sarkában járva lesi a gondolatunkat. A végtelen kedves recepciósok - kivétel nélkül- azonnal végtelen nyugalommal készek válaszolni bármire. Az étterem színvonala nem változott, ugyanaz a készséges, szolgálatkész, mosolygós személyzet van, mint tavasszal, pedig most a 40 fok igencsak kivehette energiájukat, nem beszélve a konyhán dolgozókról. Az ételek mint mindíg finomak és változatosak voltak, részünkről kívánnivalót nem hagytak maguk után. Az esti tóparton üldögélve a hatalmas fotelokban, szinte torokszorítóan szép látványt nyujtott az egész komplexum, a szállodát, teraszt, tavat a vadkacsákat és a tündérrózsákat beleértve. Meg kell mondanunk: visszavágyunk! Reméljük még valamikor eljutunk.
Július utolsó napjait töltöttük a szállodába. Félpanziós ellátással. Nagyon szép. tiszta,gyönyörű környezet. A személyzet barátságos ,segítő kész. Az ellátás tökéletes. Finomak volttak az ételek. NAgyon szép a tó. Csendvan igazi kikapcsolódás. A fürdő zárt folyosón megközelithető így rossz időben is kényelmes az átjárás.
Június végén voltam a szállodában a családommal, 3 éjszakát töltöttünk el itt. A szálloda épülete nagyon szép, gyönyörű a kilátás a tóra,a személyzet nagyon kedves volt, ilyen kedvességet máshol még nem tapasztaltam. A félpanziós ellátással is nagyon meg voltunk elégedve, a 3 vacsora teljesen más jellegű volt.
Ami nem tetszett, de ez nem a szálloda hibája, hogy sajnos egy nagyon hangos idős házaspár lakott a szomszédban. A szállodát bátran ajánlom mindenkinek, érdemes olyan csomagot foglalni, ami tartalmazza az élményfürdőbe a belépőt is. Visszamennék ide. . .
Junius első napjait töltöttük itt ebben a gyönyörű csendes szállodában a családdal. Már a második alkalommal jártunk itt, az első egy husvéti egynapos pihenés,most viszont 2 éjszakát voltunk. Nagyon kevesen voltak a szállodában ennek ellenére semmiben nem szenvedtünk hiányt. Finom és változatos ételek,kellemes kiszolgálás várt bennünket.
Kérésünkre a szaunát bármikor használhattuk,átjártunk a gyógyfürdőbe is ahol bármilyen élményelemet bekapcsoltak a kevés vendég ellenére. Mindenkinek ajánlom aki pihenésre,sétára és fürdőzésre vágyik.
Nagyon vágytunk ide régóta, sok szép fotót láttunk előtte erről a csodás helyről. Gyönyörű a környezet, örülök, hogy sikerült tóra néző szobát kapnunk, pláne a legfelső emeletről fantasztikus a kilátás a tóra. Sajnos az időjárás nem kedvezett a strandolásnak, így főleg a benti medencékben töltöttük a napot.
Hiányoltam a melegebb hőmérsékletű medencéket, mert a 14 év alatti gyerekeknek nincs benn szinte semmilyen lehetősége felmelegedni, hisz a gyógyvizesbe ők nem jöhettek be. A szobák éppen elég nagyok, az erkély is hatalmas, a fürdőszobával egy baj van, hogy az ajtó befelé nyílik, így nekicsapódik az elválasztó falnak. Az ágy nekem kicsit kemény volt, de ez változó, kinek mi a kényelmes, lehet másnak meg ez a tökéletes. A reggelik bőségesek és nagy a választék, a vacsoránál én nagyobb választékot láttam eddig a 4 csillagos hotelekben. A személyzet minden tagja kedves, mosolygós, segítőkész.
Baráti házaspárral töltöttünk itt 3 éjszakát. Erkélyünk közvetlenül a tóra nézett, az őszi napsütésben igazán csodás látvány. A szálloda tágas, kényelmes, ami sajnos a szobáinkról nem mondható el. Nemhogy kis asztal 2 székkel nem volt a szobában, de még éjjeli szekrény sem, sőt,ha egyikünk ki akart menni a fürdőbe vagy erkélyre, a másiknak fel kellett húzódnia az ágyra, másképp nem fért el .
Mindezt kompenzálta a lehetőség, hogy zárt, fűtött folyosón a fürdőbe lehetett menni, ami igazán minden igényt kielégít. Hangulatos az esti fürdőzés a kinti gyógymedencékben. A benti rész élménymedencékkel, gyerek- és gyógymedencével,nyugágyakkal bőven felszerelt , igazi feltöltődés mindenki számára. A legtöbb fürdő benti része nagyon párás, zajos, itt mindez elmaradt, meglepően kellemes volt a légtér, gondolom a remek szellőzés miatt. A szálloda konyhája igazán remek volt, a személyzet kedvessége is kifogástalan.
Régóta készültünk már Gyopárosfürdőre, nagy volt a várakozás. A hotelben szuperior szobát kértünk, hogy kényelmes legyen, és nem is csalódtunk. Az már csak a használat során derült ki, hogy olyan vékonyak a falak, hogy szinte minden áthallatszik, és pechünkre egy nagyobb társaság egy része lakott a szomszédban, és ép náluk jöttek össze minden este egy kis beszélgetésre, így vacsora után 9-10-ig akaratunk ellenére mi is fültanúi voltunk a jókedvű beszélgetésnek.
A másik gond, hogy valahonnan folyamatosan dohányfüst jött be a fürdőszobába. Ezt jeleztük is a recepción a második nap, és fel is ajánlottak egy másik szobát, de mivel már csak egy éjszakánk volt, nem akartunk átcuccolni. Az étteremben az ételek választéka megfelelő volt, a minősége jó átlagos, finom, de nem volt gasztronómiai élmény. A személyzet kedves és segítőkész volt, mind a hotelben, mind az étteremben. A fürdőbe hosszú, fűtött folyóson lehetett átmenni és fürdő kiváló, a szaunapark is minden igényt kielégítő, csak az úszómedencét hiányoltuk.