A Hotel Corvus Aqua négycsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit, megnyugtató zöld környezetben, a Gyopárosi-tó partján. A hotel a gyopárosfürdői Gyógy-, Élmény- és Parkfürdővel összeépült, így minden szolgáltatás egyszerre elérhető. Standard és superior szobákat kínálnak, de lakosztályokban is van lehetőség megszállni.
A wellness-részlegben szauna és frissítő masszázsok állnak rendelkezésre, a környéken pedig tovább folytatható a relaxálás.
Kellemes, mondhatni családias környezetben található ez a négycsillagos hotel. A standard szoba kényelmes tiszta és hangulatos. A fürdőszoba nekem itt rideg volt és puritán a szobához képest. Az árak elfogadhatóak. A reggeli standard a vacsora finom, az étterem nekem egy kicsit rideg volt. A wellses az nem nagyon van, hiszen ott a Gyopárosi fürdő ami magáért beszél. A személyzet kedves és figyelmes. Családosoknak ajánlom.
Június közepén töltöttünk 5 kellemes napot a szállodában. A fekvése remek, közvetlenül a tó partján, a szobákból a tóra nyílik gyönyörű panoráma. A legolcsóbb szoba elég kicsi, de kényelmes, és jól felszerelt, a szobaszéf elemcseréjére két napot kellett várnunk. Az árak itt is emelkedtek a járvány után.
Az ellátás a szálloda legnagyobb erőssége, nagy választék, minőségi ételek, és fantáziadús, egyedi cukrász sütemények találhatóak a svédasztalon. A személyzet barátságos, igyekvő, minden adott a kellemes pihenéshez. Az árban szerepel a fürdő használata, ami zárt folyosón közelíthető meg, a szállodának saját wellness részlege nincs, csak egy finn szaunája, amit a masszázs idején nem lehet igénybe venni, így nehézkes a használata. A fürdőben a szaunaparkba is érvényes a belépőjegy , így ez nem jelentett problémát.
Kénytelen vagyok írni ismételten! Kora tavasszal a télies szállodai és fürdőhelyi élményeimet tudtam értékelni, de most az augusztus eleji ismételt látogatásunk minden elképzelést felülmúlt! A mesébe illő tó a maga meghittségével, békéjével, nyugalmával, a hatalmas park a rengeteg medencéjével, tisztaságával teljesen elvarázsolta családunkat.
A bőség zavarával küszködve mászkáltunk egyik medencéből a másikba, egyik napozótól a másikig. A szálloda személyzete kifogástalan modorú, szinte az ember sarkában járva lesi a gondolatunkat. A végtelen kedves recepciósok - kivétel nélkül- azonnal végtelen nyugalommal készek válaszolni bármire. Az étterem színvonala nem változott, ugyanaz a készséges, szolgálatkész, mosolygós személyzet van, mint tavasszal, pedig most a 40 fok igencsak kivehette energiájukat, nem beszélve a konyhán dolgozókról. Az ételek mint mindíg finomak és változatosak voltak, részünkről kívánnivalót nem hagytak maguk után. Az esti tóparton üldögélve a hatalmas fotelokban, szinte torokszorítóan szép látványt nyujtott az egész komplexum, a szállodát, teraszt, tavat a vadkacsákat és a tündérrózsákat beleértve. Meg kell mondanunk: visszavágyunk! Reméljük még valamikor eljutunk.
Jó szálloda, közvetlenül a gyopárosfürdői tó partján. Személyzet kedves, udvarias. Jó, hogy közvetlenül át lehet menni a fürdőbe. Az ételek választéka kiemelkedő, főleg a reggeli. Csak dícsérni tudom.
Párommal júniusban 4 éjszakát töltöttünk a szállodában superior szobában, félpanziós ellátással, fürdőbelépővel. Ételek választéka, minősége tökéletes volt. Személyzet szolgálatkész, figyelmes, kedves. Tisztaság rendben. kényelmes tóra néző szoba volt, szolgáltatással meg voltunk elégedve. Elhelyezkedés nyugodt környezet.
Nemrég 4 napot töltöttem a szállóban. Rendkívül kedves fogadás, a szoba kényelmes és jól berendezett, nagy terasszal, kilátással a tóra, vacsora után kiülés a tó partjára békákat hallgatni és a tavirózsákban gyönyörködni. A reggeli nagy választéka nagyobb szállóknak is dicsőségére válna. Tiszta levegő, nagy csend.
Gyönyörű, valóban idilli a környezet! Közvetlenül a tó partján áll a szálloda, a szobák is a tóra néznek. Remek a közvetlen összeköttetés a gyógy- és élményfürdővel, ami igazán hatalmas területen fekszik, nagyon sokféle, és nagyon jó minőségű medencékkel, lehetőségekkel.
A szálloda minden szolgáltatásával maximálisan elégedettek voltunk, a személyzet hozzáállása ,az ételek választéka és minősége kiváló. Ami negatívum lehetne, az nem is velük kapcsolatos, hanem magával az épülettel, néhol repedezett a festés (pedig látszik hogy nem régi)és a lépcsőház burkolata, ajtajai is túl puritánnak hatnak egy négy csillagos szállodában. Örültünk volna egy kicsit vastagabb, nagyobb párnának is. Valami viszont valóban kényelmetlen volt: Az ágy végétől alig fél méterre van a szemközti fal, amire a tévé, a set-top box, valamint egy hosszú polc van felszerelve mellmagasságban, és közte kell elmenni annak aki a terasz, a fűtőtest vagy egyszerűen az ágy másik feléhez akar eljutni, erre azért figyelnünk kellett. Ha valamivel magasabban lenne mindez, kevésbé lenne bármilyen okból balesetveszélyes. Ez mindent összevetve csak pár apróság azonban, ami semmit nem vont le az itt eltöltött idő minőségéből, a hétvégénk minden szempontból tökéletes volt, és garantáltan visszatérünk még ide.
A szálloda környéke szép, a kilátás a szobából gyönyörű. Aki csak kirándulni szeretne annak talán ajánlanám. Az étteremről és a kínálatról is csak jókat írhatok. A wellness részleg osztályozhatatlan! ! A lepukkadt egyetlen belső gyógyvizes hangár elhanyagolt, legalább egy kis halk zene szórakoztathatná a fürdőzőket.
A víz hőmérséklete langyos volt. Az első este, kérésünkre engedtek a medencébe még kevés meleg vizet, de szombaton este már senkit sem kérhettünk meg. Uszodamesternek, felügyelőnek sem híre sem hamva nem volt. A zuhanyzókból csak csepegett a víz. Egyetlen pihenő ágy sem volt! A kinti medence kb. 35 méterre volt az épülettől, a mínusz fokokban kellemetlen volt odáig is a séta. A víz hőmérséklete jó volt, sokáig azonban a nagy hideg miatt nem maradhattunk. A wellness részleg, szombaton és vasárnap is csak 10-től nyit, pedig a recepciós hölgy is ajánlotta, hogy reggel 8-tól mehetünk fürödni. Az élményfürdő nyár eleje óta zárva tart, komoly javításokra, felújításokra szorulna, de még hozzá sem kezdtek. Aki a fürdőzés miatt is foglalna szállást, az gyorsan felejtse el!
Szept. -október fordulóján,igazi indián nyárban voltunk itt hétvégén. A tóra néző, modern, kényelmes szoba, az esti csönd, jó levegő elvarázsolt. Igen jók voltak az ételek,később is elegendő választékkal. Nagyon udvarias fiatal pincér fiúra és szőke lányra emlékszem, nem erőltették a vacsorához az italfogyasztást, mint más helyeken.
/B. kúria pl. / Péntek este kancsóban víz is ki volt téve, szombaton már nem. /Itallap jó lett volna. / Péntek este élőzenét is hallhattunk, elég kellemes hangú fiatalembertől. Vacsora v. reggeli során(napközben is) jó időben a tópartig érő teraszra is ki lehet ülni. Szóval a körülmények 4 csillagosak. Saját fürdővel 5 csillag lehetne, de így sem túl macerás a fürdőbe járás, fedett folyosón keresztül. A szálloda szaunájáról csak utólag(most) láttam tájékoztatót, nem ajánlgatták a recepción. A Gyopáros fürdő szuper jó /Szaunát plus 900 ft-ért nem próbáltuk ki/, mind a gyógy, mind az élményfürdő. A tó körül jókat lehet sétálni. A hotel parkolóhelye fele annyi, mint a szobaszám, ez az egy negatívum. Egyébként nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánlom.
A szálloda elhelyezkedése nagyon jó, mert akár nyáron, akár télen az utazás zárt folyosón megközelíthető a gyógy-és élményfürdő. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. A reggeli és a vacsora is nagyon változatos előételekkel, ahogy egy négycsillagos szállodától elvárható.
A nagy választékban mindenki talál magának megfelelő ételeket a svédasztalról. Különösen romantikus, hogy esténként közvetlenül a tó partjára ki lehet ülni, egy kis időtöltésre, esti beszélgetésre. További előny, hogy minden szoba a tóra néz és így a kilátás is csodálatos.