A Hotel Corvus Aqua négycsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit, megnyugtató zöld környezetben, a Gyopárosi-tó partján. A hotel a gyopárosfürdői Gyógy-, Élmény- és Parkfürdővel összeépült, így minden szolgáltatás egyszerre elérhető. Standard és superior szobákat kínálnak, de lakosztályokban is van lehetőség megszállni.
A wellness-részlegben szauna és frissítő masszázsok állnak rendelkezésre, a környéken pedig tovább folytatható a relaxálás.
2012 és 2011 ben is itt voltunk a családdal. A környék csodálatos a tóval és a körülötte lévő parkkal. Egyik alkalommal télen voltunk és az is remek volt, lehetett korcsolyázni a tavon. A fürdő kellemes, tiszta és közvetlen átjárás van a szállodával. A kiszolgálás és az ételek kiválóak. Főleg magyaros ételek voltak, de ízletesek a halételeik is.
Július utolsó napjait töltöttük a szállodába. Félpanziós ellátással. Nagyon szép. tiszta,gyönyörű környezet. A személyzet barátságos ,segítő kész. Az ellátás tökéletes. Finomak volttak az ételek. NAgyon szép a tó. Csendvan igazi kikapcsolódás. A fürdő zárt folyosón megközelithető így rossz időben is kényelmes az átjárás.
Június végén voltam a szállodában a családommal, 3 éjszakát töltöttünk el itt. A szálloda épülete nagyon szép, gyönyörű a kilátás a tóra,a személyzet nagyon kedves volt, ilyen kedvességet máshol még nem tapasztaltam. A félpanziós ellátással is nagyon meg voltunk elégedve, a 3 vacsora teljesen más jellegű volt.
Ami nem tetszett, de ez nem a szálloda hibája, hogy sajnos egy nagyon hangos idős házaspár lakott a szomszédban. A szállodát bátran ajánlom mindenkinek, érdemes olyan csomagot foglalni, ami tartalmazza az élményfürdőbe a belépőt is. Visszamennék ide. . .
Junius első napjait töltöttük itt ebben a gyönyörű csendes szállodában a családdal. Már a második alkalommal jártunk itt, az első egy husvéti egynapos pihenés,most viszont 2 éjszakát voltunk. Nagyon kevesen voltak a szállodában ennek ellenére semmiben nem szenvedtünk hiányt. Finom és változatos ételek,kellemes kiszolgálás várt bennünket.
Kérésünkre a szaunát bármikor használhattuk,átjártunk a gyógyfürdőbe is ahol bármilyen élményelemet bekapcsoltak a kevés vendég ellenére. Mindenkinek ajánlom aki pihenésre,sétára és fürdőzésre vágyik.