Többször is volt alkalmam a Gólyafészek vendéglőben eltölteni néhány kellemes órát. Az ételek rendkívül ízletesek és bőségesek, a pincérek mindig kedvesek voltak és körültekintéssel végezték a munkájukat. Ráadásul a finom ételeket emberbarát áron kaptam meg. A hangulat mindig kellemes volt.
Családi rendezvényekre, üzleti ebédekre,osztálytalálkozó rendezésére kiválóan alkalmas. Kiváló a konyha, bőséges ételválasztékban csalódni nem lehet. Figyelmes kiszolgálás, értékarányos árakkal. Amit hiányolok, egy kis cigányzene, mely nagyon jól kapcsolódna a környezethez.
50 éves érettségi találkozónkat tartottuk a vendéglőben, nagyon nagy sikere volt az öreg diákok körében. Finomabb ponty és harcsa halászlét szolgálnak fel, mint számtalan menőnek nevezett halászcsárdában.