Szomszédos településen pihentünk, onnan mentünk át vacsorázni. Az étterembe belépéskor azonnal segítőkész személyzet lépett elénk, majd rögtön az asztalhoz kísértek. A rendelésünk leadása után alig 15 percet kellett várnunk az ételek felszolgálására. A felszolgált ételek minősége és mennyisége is várakozáson felüli volt.
Nem tudtuk elfogyasztani így csomagoltatni kellett. Az ételek a gyermekeinken is kimondottan ízlettek. Az árak meglepően kedvezőek. A személyzet rendkívül figyelmes. Köszönjük. Bátran ajánljuk az éttermet mindenkinek! Ha erre járunk biztosan betérünk újra.
Feleségemmel tértünk be vasárnapi napon 4 óra után az étterembe. A helyet egy utcán megkérdezett pápai hölgy és kisfia ajánlotta. Örülök, hogy hallgattunk rájuk. Kitűnő ebédben,barátságos kiszolgálásban volt részünk: Az ételválaszték nagy,a szakács pedig remekül végzi a dolgát.
Mint gasztronómiával is foglalkozó újságíró, külön meg kell dicsérnem a konyhájukat, mert például friss kaprot hasznának. Azt gondolhatnánk,hogy nyáridőn ez a természetes,de sajnos nem ez a tapasztalatom másutt. Sok séf tanulhatna a Gólyafészek szakácsaitól. Gratulálok nekik és sok vendéget kívánok! Ha Pápán járok,csak ide fogok betérni.
Utcáról, foglalás nélkül estünk be, kaptunk helyet. Nagyon kellemes vendéglő, rugalmas, segítőkész és viszonylag gyprs kiszolgálás. Az ételek finomak, és jókora adagok. Ehhez képest az árak igen kedvezőek, nincsenek elszállva. Tisztaság a mosdóban. Hátul a kertben tavacska, állatok, úgyhogy a gyerekeknek sem esett nehezükre kivárni az ételt. Összességében nyugodt szívvel ajánlom bárkinek!
Barátommal tértünk be aki régi visszajáró vendége az étteremnek. Azt mondta, hogy itt azt a régi magyaros hangalatot találjuk majd amit útóljára 25 éve lehetett érezni egy étteremben. És tényleg nagyon finom ételek és nagy adagok voltak normális áron. Ha kajás vagy és nem akarsz csalódni ide menj!
Ismét tökéletes ebédet élvezhettünk a pápai Gólyafészek étteremben. Hétköznap délután 2 óra körül érkeztünk, kedvesen fogadtak, választhattunk asztalt. Azonnal felvették a rendelést és 1-2 percen belül már gőzölgött is a finom májgombóc leves az asztalunkon. A második fogás csülök pékné módra, a leves után szintén nagyon hamar megérkezett.
Hatalmas adag, egy egész csülök, hagymás szalonnás burgonyával fatányéron. Tökéletes és nagyon bőséges volt. Mivel a felét se bírtuk megenni, felajánlották, hogy elcsomagolják, amit köszöntünk, és éltünk is vele. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, biztos hogy legközelebb is ha erre járunk, itt fogunk étkezni.
Decemberben barátaimmal voltunk az étteremben, egy kicsit beszélgetni és jól érezni magunkat. Hangulatos, tiszta, barátságos hely, a vacsora mennyisége és minősége kifogástalan volt. Udvarias, mosolygós pincérek, nem tolakodó magatartásúak. Mindenkinek bátran ajánlom, még biztosan visszatérünk ide.
A lányom esküvőjét rendezték meg, ráadásul kitelepüléssel, ami zökkenőmentesen ment.Nagyon bőséges ételt kaptunk és roppant ízleteset, kiváló volt a pincérek felszolgálása, a főnök úr pedig igazi úriember! Mindezt emberbarát áron teljesítették. Mindenkinek ajánlani tudom ezt az éttermet!
Többször is tartottunk családi rendezvényt az étteremben, és mindig nagyon elégedettek voltunk. Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak. A kétszemélyes tálak bőven több személynek is elegendőek. A kiszolgálás is udvarias, egyéni kéréseket, pl. (hozott torta és sütemény) is figyelembe vesznek.
Augusztusi hétköznap kora délután ültünk be ide ketten a férjemmel. Nem sok vendég volt ekkor. A megrendelt ételek frissek és finomak voltak, gyorsan meg is kaptuk. Ebben nem is volt kivetni való, bár néha a pincérek hosszabb időre is eltűntek. Ami kellemetlen volt, a rengeteg légy, igyekeztünk mihamarabb elfogyasztani az ételeket különben a legyek szállták meg. A vendéglő előtti parkoló fizetős!
Párommal és a kisfiunkkal látogattunk el, kifejezetten az oldalon és egy ismerős ajánlására. Nem csalódtunk. A külső helységben találtunk asztalt magunknak. Kellemes, nyugodt hangulatú hely, nem puccos, de kulturált, családias. Levest, főtételt, és desszertet is fogyasztottunk. Mindenki mást. Mondhatom mindegyik finom volt.
És bőséges. Én nem is bírtam végig enni a fogásokat. A gombakrém levesből sajnálatomra vissza is kellett küldenem, olyan nagy adag, és olyan laktató volt, hogy éreztem, nem marad hely ha mindet megeszem. A cigánypecsenye egyik szelet húsát a férjem dörgölte be, (bár nagy kihívás volt neki is, a fatányérosa mellé) pedig Isteni volt az is. A Gundel palacsintával megbirkóztam egyedül is! :D Minden nagyon finom volt. Mosdóba nem voltunk, így annak állapotát nem tudom, de amit láttunk az visszatérésre okot ad. Különösen az árak. :)