A Halászlegény kedvence nagyon remek,nagyon jól összeállitott étel,nagyon izlett mindkettőnknek. Az étterem belül kicsit rendezetlen. A vendégeket kicsit közömbösen fogadják,nehéz rögtön eldönteni jó helyen járunk-e. Ez e az étterem,szerintünk nem a hiréhez és az ételek minőségéhez megfelelően van megszervezve úgy emberi mjnt tárgyi tekintetben egyaránt.
Kellemes környezetben a Tisza parton helyezkedik el. A pincérek, udvariasak és segítőkészek. Az ételek finomak és bőségesek. Már kétszer látogattunk el a Fehér Amur halászcsárdába, Egy évvel ezelőtt, jártunk ott először majd az idén júniusban, és augusztus elején a vízitúránk egyik pihenő helyének választottuk.
Általában jól készítik a halászlevet, a konyhával semmi gond. Gond a felszolgálókkal szokott lenni. Telt ház esetén, egyszerűen nem engedik meg a vendégeknek, hogy megosszák a 4-6 személyes asztalokat egymással. A vendég nem döntheti el kivel akar egy asztalnál ülni. Egyébként 10 asztalból 8-nál általában ketten ülnek.
A nagytudású főnök Úrnak, - aki durván beszél a vendéggel, és kijelenti a vendég akarata ellenére, hogy Ő a főnök, majd Ő dönti el ki kivel ülhet együtt, - nem jut eszébe, hogy ketté válassza az asztalokat, és amennyiben szükséges, egy húsz centis széthúzással ketté válassza azt. A vendég is elégedett lenne, meg a bevétel is emelkedne. Igen nagy az arcocska a pincéreknél, jól mehet a szekér. Elfelejtették, hogy ők vannak a vendégért, és nem fordítva. Nagyon kár ezért a szép kis halász csárdáért. De mint tudjuk, fejétől bűzlik a hal. A szakácsok előtt le a kalappal.
A halászlevük miatt bármikor képesek vagyunk utazni 1 óra hosszát! Mindig friss és kiadós a halászlevük, nagyon sokan térnek be hozzájuk csak a halászlé miatt! Emellett bőséges választékuk van egyéb ételek közül is, rengeteg fajta halételük kapható. sokat kipróbáltam már közülük. A legjobban még a orly módra elkészített süllőt szeretem.
Mindig tökéletesen van megsütve a hal! De tény, hogy a halászlevük miatt térünk be az étterembe. Annyira jól el van találva az alaplé íze, gondolom, hogy többféle halból készül. Ennyire finom halászlevet ritkán eszik az ember! Mindig tele van a hely emberekkel, ez arról árulkodik, hogy tényleg finomak az ételek! Bátran ajánlom bári számára ezt az éttermet!
Kirándulás közben kerestük fel a csárdát, mert sok ismerős dícsérte. Délután fél kettőkor értünk oda, teltház volt, így egy kicsit várni kellett, hogy legyen szabad asztal. Viszonylag gyorsan lett hely. A kiszolgálás a rengeteg vendég ellenére gyors volt. Rendelésünket gyorsan felvették, és viszonylag gyorsan meg is kaptuk.
A kiszolgálás gyors volt és udvarias, le a kalappal a pincérek előtt. Az árak olyanok mint bármelyik más hasonló étteremben. Szerintem ide máskor is betérünk!
A héten kétszer is volt szerencsém betérni az étterembe. A halászlevüket nem tudom megunni, de minden étel finom, amit az étlapon találunk, Családunk nagy kedvence a haltepertő és a mindig friss, ropogós kenyér! ! ! Csak ajánlani tudom mindenkinek a helyet, bár tudom, hogy hétvégén sajnos be sem lehet jutni sokszor, annyi vendég van. Sokan ismerik és szeretik ezt a helyet.
Nyaralásunk alatt az egyik top helyezett! Bőséges, ízletes és korrekt mennyiségű ételek, elérhető áron. Udvarias kiszolgálás, jó parkolási lehetőség. Ínyenceknek békacomb! Négyen ettünk itt, és hármunktól 5*-ot, tőlem csak 4*-ot (mivel egy kicsit még kellet volna sütni azt a fránya pulykát) kapna, de összességében 5*.
Ha jól számoltam kb. 10 pincér dolgozott, és ilyet még nem láttam :) az összes pincér szinte "futva" közlekedett. Le a kalappal előttük, este nem kell őket ringatni! Éjjeli baglyoknak nem lesz esélyük, 19:15-kor zár a konyha, elküldik a vendégeket, ami számomra egy döbbenet volt. Az étterem előtt hosszú a sor, az tényleg jelent valamit!
Kedves, gyors kiszolgálás, finom ételek, fantasztikus szörpök! A halászlé nagyon finom volt. A gyerekek imádták a túrógombócot. Nagy választék, szerintem mindenki tud találni kedvének megfelelő ételt az étlapon. a terasz kellemes, kényelmes, és a kilátás is remek. Egyből a parton van.
Unott közönyös kiszolgálás. Kétszemélyes halastálat rendeltünk, sem friss, sem finom, sem bőséges nem volt. Kifőzdei minőség éttermi áron. 2 kisüveg sörrel 7590 A törpeharcsa hideg, a szürkeharcsa nemtudom mi, az orly süllő nyers, rizst pedig nem is kértünk. A roston pontypatkó elfogadható lett volna, de szerintem nem tiszai, ugyanis elég mocsárízű volt.
Nyaralás során voltunk itt a családdal. Már maga az étterem környezete megnyerő, a teraszról szép kilátással a Tiszára. Igazi csárda hangulat, finom és elegendő mennyiségű ételek jellemzik. Udvarias a kiszolgálás és az ár/érték arány is teljesen rendben van. Legközelebb is betérünk ide, ha erre járunk.