Gyerekek ez a hely FANTASZTIKUS! A szakács Mesteri! Az ételek Finomak! Az adagok nem kicsik! A kiszolgálás, udvarias, profi. . . . és az árak egyszerűen nem hittem el! CSAK CSAK ajánlani tudom. Mi 190km-re vagyunk tőlük, de ha tehetnénk minden héten 2x biztos elmennénk! Tökéletes helyen van. Odafigyelnek mindenre.
2013. júliusában baráti társasággal ebédeltünk itt. A kert helyiségben ültünk le. A benti részt nem is láttam. A raguleves nagyon laktató volt. A halas tál bőséges és isteni finom! Nem is bírtam mindet elfogyasztani. A Kormorán Varázs pedig tényleg varázslatos! Sokan voltak, a kiszolgálás egy kicsit akadozott. 1-2 gyermek a szomszédos asztalnál már kicsit türelmetlen volt.
Nagyon kedves kiszolgálás. Egyik kiszolgáló hölgy a szivünkhöz nőtt 5 napból első nap után csütörtöktől csak hozzá szerettünk volna ülni. Finom ételek.
Utban hazafelé láttuk meg Poroszlóm a Kormorán éttermet. Megálltunk ebédelni. Egy hatalmas jégeső előtt. Az ételválaszték nagy. Kellemes hely, Gyors kiszolgálás. Az ételek mennyisége nagy. Ize finom. És az árek nagyon barátságosak. sokan voltak, mégis hamar enni tudtunk. Aki arra jár, érdemes betérni.
Érdemes jókor menni, vagy előre foglalni, mert a hely hatalmas terasza ellenére mindig teltház van. Sorbanállást is láttunk, de érdemes kivárni! A pincérek gyorsak, kedvesek, jókedélyűek, az ételek különlegesek, nagyon finomak,bármit kóstoltunk. A Poroszlón töltött nap alatt háromszor is itt ettünk :-)
Halételek: mélyfagyasztásból felengedett halszelet zsirban ázva, száraz pontyszelet, rízs kemény és ehetetlen, krumplipüré azott ragacs, liminádé csak cukros szörp... Mintha maradékot kaptunk volna.
Mindenkinek csak ajánlom az éttermet. Kedves gyors kiszolgálás. Finom ételek. Ilyen finom babgulyást még nem ettem! Rengetegen voltak, mégis gyorsan, pontosan, dolgoztak a pincérek. Le a kalappal mindegyikük előtt. Szakmailag, emberileg, kedvességben.
Kiszolgálás+Ételek+Italok+Helykínálat kiváló...Árak megfelelőek,ízek fantasztikusak,ételek mennyisége bőséges.Kutyával is szívesen fogadnak....Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Régen voltunk kirándulni és a Kormorán étterem megnézésre várt listán. . . Az étteremben faragott berendezések vannak, bár pulttal. Elég kicsi belső helység vár a vendégekre, külső helység tavasszal használható. De benn is felújítás várna az étteremre A felszolgálás gyors, pergő. .
Szint minden percben jönnek vendégek, akik ebédelni szeretnének, de hely hiányában elmennek. . Rendelésünk bőséges májgombóc leves, sztrapacska, és fűszeres kacsamáj töltött sertéshússal, tonik és reális ár fizetésével távoztunk. . . Ajánlom az utazóknak. .