Nagyon kedves kiszolgálás. Egyik kiszolgáló hölgy a szivünkhöz nőtt 5 napból első nap után csütörtöktől csak hozzá szerettünk volna ülni. Finom ételek.
Kiváló 2024. július 10., üzleti partnerrel járt itt
IPoroszló legjobb étterme.Az ételek isteniek,az adagok hatalmasak.Külön dícséret Tomi nevű felszolgállónak.Nagyon kedves ,barátságos ,érti a szakmáját.Ide biztos visszajövünk.
Utban hazafelé láttuk meg Poroszlóm a Kormorán éttermet. Megálltunk ebédelni. Egy hatalmas jégeső előtt. Az ételválaszték nagy. Kellemes hely, Gyors kiszolgálás. Az ételek mennyisége nagy. Ize finom. És az árek nagyon barátságosak. sokan voltak, mégis hamar enni tudtunk. Aki arra jár, érdemes betérni.
Érdemes jókor menni, vagy előre foglalni, mert a hely hatalmas terasza ellenére mindig teltház van. Sorbanállást is láttunk, de érdemes kivárni! A pincérek gyorsak, kedvesek, jókedélyűek, az ételek különlegesek, nagyon finomak,bármit kóstoltunk. A Poroszlón töltött nap alatt háromszor is itt ettünk :-)
Mindenkinek csak ajánlom az éttermet. Kedves gyors kiszolgálás. Finom ételek. Ilyen finom babgulyást még nem ettem! Rengetegen voltak, mégis gyorsan, pontosan, dolgoztak a pincérek. Le a kalappal mindegyikük előtt. Szakmailag, emberileg, kedvességben.
Kiszolgálás+Ételek+Italok+Helykínálat kiváló...Árak megfelelőek,ízek fantasztikusak,ételek mennyisége bőséges.Kutyával is szívesen fogadnak....Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Minden évben többször meglátogatjuk Poroszlót és az éttermet. Már párszor végig ettük az étlapot. Bőségesek és finomak az ételek. Házias ízvilág jellemzi.
Szállásadónk javaslata alapján néztünk be, nem csalódtunk! Hatalmas, szépen megcsinált "kerthelyiség", bár közvetlen a főút mellett, de nem volt nagyon zavaró a forgalom. A kiszolgáló kedves volt, kimondottan gyorsan hozta a rendelt ételt, ami finom volt és bőséges.
Nemmondom, hogy nagy a választék, de azt amúgy se szeretem, ha az étlap ugyan 10 oldal, de abból 8-at nem tud rendesen elkészíteni a szakács. Na itt nem így van: finom volt, jóllaktunk. És ahogy elnéztem a többi asztalt, ott is pusztítottak mindent az utolsó morzsáig. AJÁNLOM!
Nyaralásunk alatt az egyik top helyezett! Bőséges, ízletes és korrekt mennyiségű ételek, jó áron. Udvarias kiszolgálás, jó parkolási lehetőség. Négyen ettünk itt, és mindegyikünktől megkapja az 5*-ot! Asztalfoglalás nincs, sajnos várni kell rá, de igazából meg is értem, hogy miért nem lehet "parlagon hagyni" egy asztalt sem.