Mi minden évben(már kb. 6 éve)eljövünk Sárvárra a Simon-Júda napi vásárra-ezt mindenkinek csak ajánlani tudom. Véletlenül találtunk rá erre az étteremre, de azóta mindig ide járunk. Most sem csalódtunk benne,kellemes, tiszta, hangulatos kis hely,most mivel sokan voltunk,az emeleten terítettek meg nekünk.
Nagyon finomak az ételek,mindenki meg volt elégedve a minőséggel is, aránylag gyors a kiszolgálás, bőséges a választék, különleges ételekből főleg. Nagy adagokat is kaptunk, egyedül a tányéron lévő díszitést hiányoltuk,eddig mindig kaptunk a tányér szélére gyümölcsöt, zöldségszeleteket stb. A felszolgálók kedvesek,segítőkészek. Nem csalódtunk most sem, bátran ajánlom mindenkinek.
Hatalmas adagok barátságos áron. Hihetetlen mennyiség, és nagyon olcsó. Az ételek finomak, bár a pincér nem éppen azt a választ adja, ha rákérdezel egy ételre, ami a valóság. Nálunk amit friss zöldségnek határozott meg, az paradicsomsaláta és uborkasaláta volt.
Persze nem lenne semmi gond vele, ha valaki nem azért választotta volna, mert nem ehet cukros dolgokat, ezek meg agyon voltak édesítve. Ennek ellenére, ha valaki gyorsan, olcsón, jót akar enni, akkor csak ajánlani tudom.
Sárváron a legnagyobb pozitívumot számunkra ez az étterem jelentette. Nagyon finom ételek, nagy adagok. Ottjártunkkor lakodalmat is tartottak, ennek ellenére gyors és nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk, a meglepően fiatal személyzet profin végzi dolgát, mindig megfelelő időben érkezve az asztalhoz.
2014. április 18-22. én voltunk Sárváron. A gyógyfürdő kellemes szolgáltatásainak igénybevétele után több étteremben is étkeztünk. A legjobb ízű ételeket a Nádasdy a vendéglőben fogyasztottuk, különösen a vargányás harcsapaprikás vasi dödöllével kitűnő. A a fiatal személyzet a szakácsok a felszolgálók nagyon jó színvonalon végzik munkájukat.
Nagyon hangulatos étterem, innen rendeltünk a szalagavatóra, a ballagásomra és itt volt az érettségi bankettem is, felejthetetlen élmény volt :) Bár az ételekre kicsit sokat kellett várni, de ezért kárpótolt az, hogy nagyon finomak voltak. Az adagok bőségesek, a személyzet nagyon kedves.