A személyzet valamennyi tagja barátságos, udvarias volt velünk. Az ételek gazdag választéka kifogástalanul kielégítette igényünket. A pincérek tapintatos kínálgatásaikkal nem erőszakoskodtak velük a fogyasztással kapcsolatban. A fürdő kellemesen simogató vize, hőmérséklete és a vízben nyújtott szolgáltatások kellemesen masszírozták testrészeinket.
Rosszat, elmarasztalót semmiképpen nem tudnék mondani. Jó volt szép volt, lenyűgöző volt az arborétumi séta, sajnos elteltek a napok. Köszönjük mindenkinek, akit illet!
Ensana Thermal Sárvár válasza
Kedves Vendégeink! Köszönjük kedves szavaikat! Nagy örömünkre szolgál, hogy kellemesen telt a pihenés és elégedettek voltak, mindig jól esnek az elismerő szavak, bízunk benne, hogy minél hamarabb ellátogatnak hozzánk újra!
2013. október 3., Danubius Health Spa Resort Sarvar, Ensana Thermal Sárvár
Hasznos lett volna, ha részletesebb információt kapok a portálon keresztül - foglalást megelőzően! - a félpanziós ellátás részleteiről. Igen hasznos volt a különböző típusú tornák, mozgások, programok bő és költségmentes választéka. Örömünkre szolgált a szállóhoz tartozó wellness - medence - szauna komplexum.
A szálló étterme kiváló, a svédasztalos rendszer igen kényelmes, kellemes. A személyzet (-a telejes; recepciótól a takarítókig) nagyon segítőkész, barátságos!
Ensana Thermal Sárvár válasza
Kedves Vendégünk! Örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk, köszönjük visszajelzését! Az ellátásról elvileg a visszaigazolásban talál részletes leírást, ha esetleg ez alkalommal ez nem történt meg, szíves elnézését kérjük! Reméljük, hamarosan újra szállodánkban üdvözölhetjük Önöket!
2013. augusztus 23., Danubius Health Spa Resort Sarvar, Ensana Thermal Sárvár
Gyönyörű környezetben, az arborétum közepén helyezkedik el a szálloda. Kényelmes, tágas szobákkal, belső átriumos megoldással igazán kellemes kikapcsolódást nyújt, és a medencékről még nem is beszéltem. Bent két medence található, melyek közül az egyik termálvizes és kint is megtalálja mindenki a neki kellemes medencéket.
Gasztronómia kiváló, plusz szolgáltatás a déli leves, amit nagyon jó ötletnek tartok. Ami kifogásolható, hogy a klímáért külön kell fizetni. Ebbe az árkategóriába igazán beleférne! Mindenkinek jó szívvel ajánlom. B. Klári
Feleségemmel és 13 éves fiú unokámmal 5 napot,4 éjszakát töltöttünk a Danubius HR SPa 4 csillagos szállodában. A személyzet nagyon inteligens és udvarias, szerény,segítőkész. A szoba 3 főnek kicsit zsúfolt volt, a bútorzat egy kicsit elmaradt a négy csillagtól.
A étkezés kiváló, az étterem személyzete kitűnő,udvarias,figyelmes,a kiszolgálás,gyors,pontos, az étel választék bő,sokszínű,finom. A termál részleg kényelmes, a szolgáltazások jó színvonalúak. A szobánk a recepció hátsó falára nézett,az üzemelő motorok néha zavarták a pihenést,ezét jó színvonalú az elhelyezés. Összegezve: jól éreztük magunkat,kipihenten,feltöltödve,jókedvűen jöttünk haza. Gratulálok a személyzetnek és a vezetésnek. Üdvözlettel Tóth Tibor
Másodszor voltunk huszonéves lányommal a hotelban. Mindkétszer imponáló volt a recepciós fiatalok udvariassága, segítőkészsége, kedvessége. Büszkék lehetnek rájuk. Az étteremben is a pincérek vidámak, humorosak, barátságosak. Minden munkatárs köszön, bármilyen területen dolgozik is. Elégedettek vagyunk a szolgáltatásokkal is, külön ajándék az arborétum.
Ensana Thermal Sárvár válasza
Kedves Vendégünk, nagy örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat nálunk, reméljük, hamarosan újra szállodánkban, a Danubius Health Spa Resort Sárvárban üdvözölhetjük Önöket!
2013. július 23., Danubius Health Spa Resort Sarvar, Ensana Thermal Sárvár
Az épület egy kicsit már öregecske, de az első szemrevételezés után a fogadtatás kedvessége mellett eltörpül az épület kinézete. Aztán minden nap van újabb kellemes meglepetés. A személyzet előzékenysége, a tisztaság, a környezet. Mind biztosíték, hogy jól érezzük magunkat. Több Danubius szállodában voltunk már de talán az étkezés itt a legjobb!
Minden este gasztronómiai meglepetés várja a vendégeket. Nemcsak kiváló ételek, hanem rendkívül udvarias pincérek fogadnak minden egyes vendéget. Az az ember érzése, mintha régi ismerősként családi vendéglőbe térne be. A szálloda idegenvezetője olyan kedvességgel vezeti az arborétumi sétát esetenként a vizi tornát, hogy még az kedvet kap a mozgáshoz aki Churcill elvét vallja: No sport.
Nagyon kellemes pár napot töltöttünk Sárváron. A szálloda is jó volt, nagyon udvarias és kedves volt a személyzet, külön köszönet érte. A szálloda színvonala is kiváló volt, mi mindennel meg voltunk elégedve, pedig kritikusak vagyunk, hogy mit kapunk a pénzünkért. Nagyon kellemes volt az étterem, a pincérek, nagyon udvariasak voltak, segítőkészek.
Kellemes volt a wellness is, a terápiák is nagyon jók voltak. Érdekes és kedves kezdeményezés volt a déli leves, épp elég volt és jól esett. A város és a környék is nagyon szép és kellemes, aki nyugodtan akar nyaralni pihenni csak ajánlani tudom. Elvarázsolt minket az arborétum, mely része a szállodának, épp tavasszal voltunk ott, és csodálatos élményben volt részünk.
Nagyon jól éreztük magunkat.nem új építésű szálloda a szinvonal tökéletes.személyzet kedves,barátságos.Wellness teljesen megfelelt.Étterem tiszta a pincérek barátságosak.Nagyon nagy választék volt és ,minden nagyon finom.Nagyon finom sütemények voltak.Gyümölcsök frissek,változatossak.
A hotel állapota épphogy csak súrolja a négy csillagot, ráférne egy kis építészeti felújítás,de remekül kompenzálják ezt a figyelmes vendégkiszolgálással. Rengeteg animációs programjuk van, és bár távolabb esik a gyógyfürdőtől, saját gyógyvizes medencével rendelkezik, ami nagyon szépen, gondosan rendben van tartva.
Az ellátás kitűnő, bár meglepve tapasztaltam, hogy az ételválaszték nem állandó a vacsora folyamán, hanem ha egy elfogy, valami egészen mással helyettesítődik. (Kivéve az aznapi étlap szerinti fix menüsort, ami köré épül a számtalanféle egyéb hideg-meleg fogás). Ennek ellenére igen figyelmesek, az elfogyott palacsinta okozta csalódottságunkat azonnal palacsintasütéssel kompenzálták! Aki fogyókúrára készül, annak nem ez a legideálisabb választás! :D Remek kikapcsolódási helyszín a szálloda közvetlen szomszédságában szabadon látogatható gyönyörű arborétum, és a szintén csak egy ugrással elérhető vár, és annak környezete.
Aki igazi pihenésre vágyik, csendes, ősfás környezetben, annak ajánlom ezt a Sárvár belvárosában található wellness szállodát. Szépen berendezett, erkélyes, ősfás parkra néző szobák, ingyenes parkolás a szálloda kertjében. Finom, frissen készített ételek a reggelinél, a vacsoránál, a déli leves ebéd is a félpanziós ellátás része.
Az alkalmazottak nagyszerűen, nem zavaróan, kedvesen látják el a munkájukat. Több gyógymedence található a szállodán belül, és a szabadban. Nagyszerű érzés hatalmas, 100 éves fák árnyékában úszni a termálvízben. Ingyenes a parkolás a szálloda parkolójában. Örömmel fogok visszatérni ide legközelebb is!