A szálloda az arborétum mellett található. Csendes, nyugodt, ősfás parkban rengeteg madár dalol reggeltől estig. A konyha kitűnő, bár a vírus helyzet sok pluszmunkát ad a személyzetnek, hogy mindent csomagolni kell. Ennek ellenére nagyon kedves mindenki. A fürdőt még kevesen használták, ezért nagyon kellemes volt órákig egyedül úszkálni a medencékben.
Már többször jártam itt és a színvonal igencsak csökkent. Az étkezés tragikus, sorbanállás, az etelek választéka csökkent, a személyzet egyik tagja is elmondta, hogy tudatos a színvonalcsökkenés. Kevesebb a program,csak a hét egyik napján van fogadóival,mi nem akkor érkeztünk. A meztelen szaunában az osztrákok viselkedése felháborító. A szép kártya nem tett jót.
A szálloda welnes részlege is kitűnő, a víz hőmérséklet optimális, gyógyvíz. A reggeli, vacsora nagyon finom! Ráadásul kiadós levest is kaptunk délben. Az arborétum igazi meglepetés!
A személyzet nagyon segítőkész volt, ezenkívül személyes dolgokban is segítettek pl. Sz.Tamás (Kese) egy nagyon jó Optikust ajánlott, egy másik esetben Róbert barátom egy remek autószerelőt ajánlott és a szobaszervizzel is meg voltunk elégedve.
Szép őszi hétvégét töltöttünk a hotelben,mely az Arborétum szomszédságában helyezkedik el. A személyzet nagyon figyelmes,az étteremben időpontot kértünk a vacsoránál. A választék nagyon bőséges és finom,a pincérek közvetlenek,rögtön töltik a svédasztalt. A wellnesben a víz hőfoka Nekünk megfelelt.
Nagyon szeretjük ezt a hotelt ,kb 3ève fedeztük fel azóta csak ide járunk! Iiden. 3. karacsonyunkat is ott fogjuk tölteni! Mindennel megvagyunk elégedve ! Kedves személyzet ,kiváló a konyha ,kedves pincérek ,nagyon jó a wellnes ,jók a medencèk! Igazi pihenni vágyó hely,ahol nincsenek gyerekek! Mindenkinek csak ajánlani tudom akik ,pihenésre vágynak !
Maga a szálloda kitűnő, kellemes, nagy, gyönyörűen berendezett szoba, kellemes kávézó, ebédlő, jó ételek. Sajnos itt elsősorban a személyzettel / különösen a recepciósokkal ! ! ! / van baj. Szinte semmire sem tudnak válaszolni, még az orruk előtt lévő városnéző kiskocsiról sem tudták, hogy napokig nem működött.
Egyetlen ember azonban sok mindenért kárpótolt. Talán így lehetne megfogalmazni: a felnőtteket szórakoztató férfi: ő vitt minket a tavakhoz, előadást tartott az arborétumban a fákról, vídáman vezette a vízi tornákat, stb.
Nagyon szep kornyezetben (Arboretum) levo, sok aktivitasi ingyenes programmal, fantasztikus es boseges etelekkel, rendkivul kedves szemelyzettel,valamint szeles koru wellness lehetoseggel biro hotel. Kulon elvezet a gyogyviz meglete a szallodaban! Javaslom,hogy a szaunavilagban kulon szemelyzet ugyeljen a szaunaszabalyok betartatasara (hianyos kultura ez ugyben a vendegek reszerol). Koszonom!
A szálloda nagyon szép helyen van, az arborétüm szomszédságában, nyugodt környezetben. A medencék tiszták, a víz megfeleleö hömérsékletü. Nagy családi nyaraláson voltunk 2család 1-1 gyerekkel + 2-2 nagyszülö, de mindenki nagyon meg volt elégedve mindennel. Az ételek választákosak, finomak, mindig volt mindenböl. A személyzet nagyon kedves, segítökész! Ide biztosan visszatérünk még :)
Érkezéskor kedves fogadtatásban, és korrekt tájékoztatásban volt részünk a recepciós hölgy részéről. A finom ételek és - sütemények mellett, nagyon kellemes meglepetés volt a pincérek figyelmessége.