A Wolf Panzió Sárváron található a termálfürdő szomszédságában. Könnyen megközelíthető a Budapestről autóval érkezők számára a panzió, ha az M7 autópályán Székesfehérvárnál rátérnek a 8-as, 84-es autópályára.
Párommal töltöttem márciusban egy hosszú hétvégét Sárváron! A Wolf Hotelbe foglaltunk szállást! Nagyon jó fekvésű ,erkélyes szobát kaptunk,ami tágas térrel rendelkezett! Szép,tiszta szoba és fürdőszoba volt! Az ott dolgozó személyzet kedves,segítőkész volt velünk! Az ételek finomak voltak!
Nagyon kényelmesek a szobák,csendes környezetben van a panzió szépen fel van újítva a szoba. Az ellátás kifogástalan az ételek finomak és bőségesek. Szívesen ajánlom ismerősöknek.Jó helyen van a panzió közel van a fürdő a vár, arborétum a centrum tehát kielégítő minden szempontból
Valentin hétvégét töltöttünk a panzióban. A személyzet nagyon kedves volt a hotelban is. Furcsa volt hogy átkell menni a hotelba enni de nem jelentett problémát. Az étel sokféle volt bár én bármit ettem ott,utána napokig futhattam wc-re többször is. A saláta nagyon nagyon finom! ! A szobánkban volt hűtő aminek örültünk.
Rendezett,kellemes légkörű szoba volt franciaággyal,egy negativ: kicsi a lepedő a matracra és állandóan leugrált. De volt törülköző,hajszáritó is. A fürdő közel van. Szombaton este a kávéházban retro diszkó volt amin jól éreztük magunkat. Tudjuk ajánlani,és valószínű máskor is ide jövünk!
Nagyon tetszett a szálloda/panzió zeg-zúgos folyosói, szobák elhelyezkedése, a konyha, és hogy minden szép és ízléses volt, pl. járólap, fürdő, lépcsők. Az épület kívül-belül.
Talán több figyelmet vártunk volna el. Azt csináltuk amit akartunk. Senki nem kért számon semmit, fizetni is amikor akarunk Egy hölgy volt aki kiszolgálta a vendégeket, majd közben"velünk" is foglalkozott. Nekem szokatlan volt ez a "lazaság".
Nagyon kedves barátságos személyzet. Kitűnő ételek.Kényelmes elhelyezés ,strand közelség.Tisztaság,ár érték arány.arány. Tíz éves unokánkkal voltunk akinek az volt a véleménye,hogy gyönyörű,Anyával és Apával is eljövünk ide erre a szép helyre.Az ismerősöknek és a család többi tagjának is szeretettel ajánljuk.
A személyzet kedves,segítőkész volt,a tetőtériszoba hamar lecsapott teteje nem épp jó ötlet,másképp rendeztem volna be azt a felét,hogy ne legyen veszélyes a plafon széle. A környezet kellemes,jól érztük magunkat, az ételek finomak voltak. Összességében feltöltődtünk,kicsit pihentünk is,jóléreztük magunkat,alig várjuk a következő ilyen pihenést:)
Minden nagyon szuper volt. A személyzet nagyon kedves volt, az ételek finomak. A panzió kis apartman volt inkább (konyha nélkül), ami igazán megkönnyítette a 3 hónapos kislányunkkal az utazást. Sok bolt, gyógyszertár van közvetlen közelben, de a látnivalók és a gyógyfürdő is csak pár perc séta. Legkésőbb jövőre újra megyünk :)
Nagyon kellemes pihenést töltöttünk Sárváron a Wolf Panzióban. A szoba kifogástalan, kényelmes és jól felszerelt. A személyzet kedves, segítőkész és rendkívül rugalmas. A szilveszteri buli fergetegesen jó volt.Az ételek finomak, bőségesek és változatosak! Nagyon jól éreztük magunkat!
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a Wolf-panzióban, messzemenően meg voltunk elégedve a tisztasággal, mind a szobában, mind pedig az egész panzió területén. Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak, egyetlen dolgot hiányoltam a reggelinél, csak kenyeret szolgáltak fel pékáruként, lehetett volna barna kenyér, kifli vagy zsömle. Ajánlani fogom másoknak is,sőt én is szívesen visszatérnék még oda.
Amivel nem voltam elégedett az egyedül a szabadságunk hossza. :-) Aug. 11-16. ig vendégeskedtünk a szállóban. Pécsről utaztunk pihenni egyet. A panzió vendégszeretetét már élveztük ezt megelőzően is egy alkalommal, ezért is eset ismét rá a választás. A szobák az elvárásnak megfelelő komforttal és tisztasággal rendelkeznek.
A szálló dolgozói és tulajdonosai nagyon kedvesek,segítőkészek! Mi ellátással voltunk így,tudok nyilatkozni miszerint tuti senki sem marad éhen! Ha mégis, akkor ott komoly gondok vannak a személlyel kapcsolatban! Röviden:Mindenkinek ajánlom aki a városban szeretne megszállni és nem a külső pompa belül üres szállókat részesíti előnyben! Remélem máskor is találkozunk:-)!