Hazánk kedvelt fürdővárosában, Sárváron kínálja pihentető, üdítő szolgáltatásait a Harmónia Termál Hotel, melynek különlegessége, hogy közvetlenül a gyógy-és wellnessfürdő bejáratánál található. Csupán ki kell lépni a strandpapucsból és már élvezhető is a sárvári víz jótékony hatása.
A fürdő spa szolgáltatásai mellett a hotelben is számos frissítő, kényeztető kezelés igényelhető a masszázstól kezdve, a szaunázáson át, egészen a manikűrig.
Március közepén jártunk itt, nagyon kedves rendes volt velünk a személyzet. A szobák kényelmesek és tiszták volt, bár elég meleg volt és lejjebb sem tudtuk venni a fűtést kisgyerekkel ez nem olyan jó, mert szellőztetéshez pedig hideg volt, volt hűtő és egy közös konyha is volt az emeleten.
Az étteremben csak reggeliztünk az a szokásos reggeli volt elérhető, kedves, gyors kiszolgálással. A szállodában a gyerek imádta a játszóházat (ezért is döntöttünk mellette) és a hotelhez tartozó medencét is, így késő estig lehetett pancsolni. Nagyon örülök, hogy mellettük döntünk, mert ráadásul a fürdő a szomszédban van!
2014. februárban töltöttünk el egy igen kellemes hétvégét a szállodában, baráti társasággal A két légterű "szoba" nagyon tiszta, szépen berendezett, minden igényt kielégítő volt. Félpanziós étkezést kértünk, mellyel nagyon meg voltunk elégedve, úgy mennyiségre, mint minőségre. A személyzet kedves, udvarias, segítőkész.
Jó, hogy a szálloda közvetlenül a Termál Hotel mellett található. Örültünk, hogy a 20 éves korosztálytól (gyerekeim)a 80 évesig(anyukám)mindenki jól érezte magát. . . sőt szívesen fogadták a család kedvencét, a kis fehér pulinkat! Tisztaság volt, kényelmes ágyak, bőséges reggeli! Jól éreztük magunkat a sárvári séta során is.
Közel van a fürdőhöz, kényelmes, kedves a személyzet. A gyerekek nagyon élvezték a játszószobát, ahol a kicsik és a nagyok is találnak elfoglaltságot. A szálloda wellness részlege nem nagy, de kényelmes és hangulatos. A víz és a részleg is meleg, nem kellett fáznunk. A szobában mindenki maga állíthatja be a szoba hőmérsékletét.
Az étteremben a pincérek kedvesek, figyelmesek, odafigyelnek a tisztaságra. A koszos, morzsás terítőt azonnal cserélik. A reggeli bőséges és választékos.
,,10. Házassági évforduló" Májusban 3 nap 2 éjszakát töltöttünk a hotelben. Nagyon- nagyon jól éreztük magunkat. Szuper elhelyezkedés, kedves barátságos személyzet! Külön köszönet annak a Hölgynek aki látván a kezembe a rózsacsokrot a szobánkba vázát hozott ! ! ! A wellness részleg tiszta és minden igényt kielégítő.
A masszírozás kellemes ,,kényeztetés" volt. Félpanzió keretein belül a reggeli finom és bőséges volt, a vacsora szintén. Köszönet a gyors és udvarias kiszolgálásárt :) Majdnem elfelejtettem a lényeget, hogy minden ragyogóan tiszta, mindenkinek szívesen ajánlom!
Nagyon tetszett a szálloda elhelyezkedése, közel a fürdőhöz, a várhoz, az arborétumhoz. Bőséges, változatos volt a reggeli és a vacsora. A felszolgálók udvariasak, gyorsak, figyelmesek voltak. A konyha kiváló! A recepciósok részéről a fogadtatás lehetne kicsit barátságosabb. A takarítás is hagy némi kívánni valót maga után. Ennek ellenére mi jól éreztük magunkat!
3 gyermekünkkel, és a nagyszülőkkel jártunk itt. A személyzet nagyon kedves volt,és segítőkész. Az ételek nagyon finomak voltak, hatalmas adagokat kaptunk, szóval jókat ettünk. A játszószobában rengeteg játék volt, így a 2, 3, és 9 éves gyermekeim külön-külön is találtak maguknak elfoglaltságot, de együtt is tudtak játszani.
A párom szülinapját itt ünnepeltük, az étterem dolgozói készséggel segítettek a torta beszerzésében, tálalásában. A fürdő annyira közel van, hogy a nagy hó, és hideg ellenére is elég volt egy fürdőköntöst felvennünk, nem kellett nagyon beöltözni. A hotel wellness részlege is kifogástalan volt. Biztos, hogy még visszamegyünk ebbe a szállodába!
A hotel szinte a fürdő bejáratánál található. A szobánk az emeleten volt, ahova liftet is fel lehet jutni.. A szoba kicsi volt a parkolóra nézett. A félpanziós ellátás megfelelő, finom ételekkel. Legnagyobb előnye a szállodának a fürdő közelsége és a megfizethető ára.
Talán a szobaszéfet hiányolnám. Úgy látszik a wellnesst a fürdő közelsége miatt csak kevesen használják, de mi esténként jót lazultunk a sókamrában és a szaunákban, az élménymedencéről nem is beszélve.
Férjemmel öt napot töltöttünk a hotelben. Pótágyas szobát kaptunk ami a mérete miatt szűkös volt, és mivel az ablak ferde menyezetes, így nehéz volt megközeliteni a francia ágyat, többször is bevertem a fejem vagy a vállam! Ha az ágyat a szoba közepére raknák nem ért volna baleset. Egyébként a szoba tiszta ninden nap takaritanak!
Az ételek lehetnének változatosabbak és a vacsora elején már ne a vendégnek kelljen szolni hogyha elfogyott valami! A szállás pozitivuma a strand közelsége!